Det gör ONT!!

Idag har jag jobbat.. kom hem för ungefär en halvtimme sen. Det har gått bra att jobba.. äckligt trött nu bara. Började ju tidigt igår, somna sent inatt och sov fyra timmar och sen idag har jag jobbat tio timmar. Det är liite jobbigt efter ett tag.

Hela dagen idag och igår har jag haft fittigt ont exakt där hjärtat sitter fast på andra sidan.. :/:/ Vad är det som sitter där förutom bröstet?? :( Det gör fruktansvärt ont. Fast inte hela tiden utan i vissa rörelser och det hugger till ibland. Någon läkare som vet vad det kan vara??

Vid sju ska jag tvätta så all smutstvätt är ren imorgon när den ska in i andra lägenheten! :D:D Det är imorgon det gäller. :) Vid 09.30 ska vi skriva papper och så får vi nyckeln då. :) Wiiiie är spänd som faan. Det ska bli skit roligt! Hihi Azad var nyss här och lämna lite stolar. :) Hehe Jag är spänd både för oss och för Azad. Hehe fett kul allt kommer bli. Hihi

Men seriöst.. varför kan man inte bara få vara glad när man väl är det?? Allt går bra nu med lägenheten och snart är det jul och allt. Men såklart så krånglar min bil och jag måste lämna in den imorgon. :/ Har jag otur så måste de byta hela broms-grjerna. Det låter som det kan bli fett dyrt.. :( Det känns ju såå jävla bra så här innan jul och precis när vi ska flytta in i nya lägenheten. Fy faaaaan vad härligt!!
Så är det fan alltid. Är man glad över något och det går bra så kommer det alltid upp något som är mindre bra. Hmm... varför?? Vill bara vara glad men nu kommer jag bara gå runt och oroa mig över biljäveln! :/ Men men kör på bara..

Nu måste jag fan sätta lite fart och försöka få något gjort här. Hahaha Hej så länge! :)

Jasmine

spring för faan..

Jag var ju och träna tidigare idag.. jag börja med att köra massa kondition. Det börjar ta sig nu och märkas skillnad. Idag körde jag intervaller: gick jag 4 min, sprang 4 min, gick 2 min, sprang 10 min, gick 2 min & sprang 4 min. Hehehe braaaaa ju om man jämför med de där två minuterna jag sprang ibörjan och seriöst dog efter. Hahahaha Måste sluta suga på pinnarna så kommer det nog gå ännu bättre :P Hehe
Sen gjorde jag 200 sit ups och massa andra övningar för ben och armar. Sen stretscha jag ordentligt, det är viktigt och skööööönt. Hehe :) Plus att jag sprang 5 minuter innan jag gick hem också. Yeeeaah :D

Sen gick jag hem i kylan, fy satan vad det börjar bli kallt ute nu.. och det är verkligen hemskt när det blåser också. :/ Hmm...inge skojigt!

Idag har jag fixat liite julklappar =) Till Anders, Linda & Adrian. :D:D Wiiiehooo jag verkligen äääälskar att slå in paket.. hehe jag ska nog slaffa ett jobb som bara går ut på att göra fina paket och typ göra massa fina kort och grejer. Det är skojigt att göra sånt. :) Så nu är det några (eller ganska många) julklappar kvar. Men det är ju låångt kvar.. hahahah eller?? Det är ju faan julafton snart. Inte ens en månad kvar nu ju. ;) Hehehe stressssa är vad man får göra. :P

I lördags fick jag reda på en sak som inte var så skojig direkt.. fattar inte hur vissa människor tänker.. seriöst?! Är allt ett skämt för de eller?? Hur kan man säga en sak massa gånger under en längre tid och sen heelt plötsligt är det inte så längre.. Varför ska jag anstränga mig som faan hela tiden när man tydligen inte får något tillbaka. :/Det är inge kul. Måste kanske börja tänka om och göra något ganska fort.

Sen igår fick jag också reda på en sak.. det behöver inte vara så men om det nu är så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. :(:( Då kommer jag bli ledsen och inte veta vart jag ska ta vägen. Jag kommer hålla alla tummar jag har på att det inte är så. Hoppas, hoppas på det bästa!

Nyss åt jag och Anders mat.. jag laga! Hahahaha Mästerkocken själv. ;);) Hehe Det blev majskyckling med ris och sweet chili sås. :P Smarrigt.

Nu måste jag nog duscha.. hehe sen ska jag ta en match mot Anders i ringen.. slå han totalt!! (i UFS alltså) Mohahhah

Nej sen är det sova som gäller.. upp ännu tidigare imorgon. När faaaaan ska vi hinna packa??? Jag får ta tag i det där imorgon. Hehe :D

Godnatt!!

/Jasmine

Massage

Idag har jag jobbat, började tidigt imorse. Det var jag & Jennie som körde idag. :) Det har gått jättebra. Jag börjar verkligen komma in i det nu. =) Hehe det är ju bra. :)
Idag var det massage dax på jobbet igen. Så precis innan jag slutade fick jag en halvtimmes massage!! :D:D Wiiie det är såå sköööönt. Hehe idag var jag nog ganska trött för jag tror att jag typ somna. Hahahaha kände hur hon höll på men jag typ drömde samtidigt. Måste ha varit i något mellanläge. Hahaha ;)

Nu när jag kom hem har jag hjälpt Azad att bära en tv. :) Hihi NU ÄR DET SERIÖST BARA 1 DAG KVAR!!!! fÖR PÅ ONSDAG FLYTTAR VI!! :D:D:D Så ikväll måste jag försöka packa lite. :) Hehe vet inte riktigt vart jag ska börja.. och Anders jobbar sent typ alla dagar. :/ Hmm.. vi skulle jobba ungefär samma tider den här veckan. Haha Men men får fixa det ändå. :):)

Jag är glaaaaaad, det kommer bli såå himla skojigt!! =) Först att vi flyttar tillsammans till en ny lägenhet och att vi får Azad som granne. :) Hihi skönt att veta vem man får som granne så man inte får något jäkla pucko..han är ju ändå ganska okej! ;);) Mohahha Nej men det kommer bli bra och roligt!!

Nej nu måste jag faan ta och göra något så vi hinner packa allt. Men först... gymmet!! :D Hehe har ju inte tränat på hela helgen (förutom dansen igår) :) Så ska dit en stund nu och köra. :)

Hejhej

/Jasmine

1:a advent

Jag fick liite 1:a advents mys iallafall. :):)

Dansen idag var super skojig.. vi hade en ny lärare idag som hette Jimmy. Han var super bra..det här kommer bli roligt! :D:D Hihi

När jag kom hem var Anders & Azad här hemma och spela tv-spel. Sen kom Pierre & Gabbe också. Vi rökte vattenpipa och de spela. Jag käkade lite mat och betalade alla räkningar. :) Hehe

När jag hade ätit och det kom Adrian & hans kompis också. :D Det var skojigt att de kom förbi. Träffar ju inte lillebror så ofta. :D Hehe Men nu var han ju tvungen att komma hit en sista gång innan jag flyttar. hahaha sen får han komma och hälsa på i lägenheten bredvid. :D Hihi Undra om det är någon som inte kommer tänka på att vi har flyttat och som kommer plinga på hos Azad..?! Hahahahha fett kul om någon skulle göra det. :):) Hehe

Vi måste faan börja packa liite snart, det är ju bara två dagar kvar nu! :D:D Hihihi snart är vi i full gång med flytten. Jag började packa ner alla smycken och sånt nyss.. men när jag väl börjar kan jag ju typ inte sluta så det får bli imorgon för nu måste jag verkligen sova för jag börjar jobba tidigt imorgon. :) Hehe Kan inte alltid vara uppe halva natten när jag ska upp.. fattar inte att det typ alltid blir så. :/ Hmm... aja. Nu ska jag lägga mig. :)

Godnatt!

/Jasmine


massa snö

Är det ett skoj eller??? Det är ju huuur mycket snö som helst! :( Det bara snöar och snöar..tar aldrig slut! :/ Aja..

Igår slutade jag jobba 00.30. Då var det inte så skojigt att åka hem, halt som faan. :/ Men det gick bra körde ganska sakta hem. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket. Kolla liite på vad jag ska köpa för julklappar.. grejen är den att jag brukar vara klar med alla julklappar för läängesen annars men nu har jag fan inte ens börjat.. hmm, inte okej!! Men får väl ta tag i det nu. :) Hehe vet iallafall nu vad jag ska köpa till alla. :D:D

Idag är det ju första advent. Och jag har inte julpyntat något hemma.. :(:( Men det är ju för att vi flyttar på onsdag så då ä det ju lite onödigt att sätta upp allt fint och sen ta ner det direkt.. men det känns liite tomt. Hahaha Men jg hinner väl fixa fint hos oss innan jul. :)

Ikväll är det dans som gäller.. börjar om en timme. :):) Hehe det ska bli skojigt!! :D Måste försöka hinna äta något först, annars kommer jag dö. Hahahah Så ska fixa något nu och sen gå till dansen. :) Wiiiie hihi

Efter dansen får vi se vad som händer.. ska fixa lite saker på datorn, sen vet jag inte riktigt vad som händer. hehe första advents-mys kanske!? ;) Hehe

/Jasmine

Party

Igår var jag på film inspelning direkt efter jobbet. :) Heheh det var roligt vi drack massa champagne och festa. :)
Sen gick jag till Linda och sa hejdå för hon är ju påväg till Kuba nu. :/ :) Hehe avundsjuk som faan men jag hoppas hon får skojigt!

Sen gick jag och Erik till Star Lounge och drack lite. Vi träffa även min bror och hans kompisar utanför som jag stod och prata lite med. :) Hehe

Vi var ju as sugna på att dansa så när klockan blev tillräckligt mycket och vi var redo så gick vi till Joar och dansa loss. :D Där träffa vi Poya & Pierre också! :D Hehe det var skojigt och vi dansa till klockan 3. :):)

Idag är Anders inte på topp.. snorig och jäklig! ;) Hehe så jag var och köpte lite bli-frisk-grejer. :D Hehe
Så nu när jag åker och jobbar så får han se till att bli frisk. :) Idag ska jag jobba kväll i serveringen, det var länge sen jag var i serveringen. Hehe :D Ska bli spännande. :)

Får se när jag slutar vad man ska göra då. Om det blir att åka hem och sova eller typ festa. :) Hehe det får vi helt enkelt se senare.

Nu måste jag åka för jag ska förbi ica igen. :) Hejhej!

/Jasmine

Bra idéer

Idag har jag jobbat.. det gick bra. Jag var ganska mycket själv och fixade det mesta. :D Hehee Jag fick en nyckel idag så jag kan komma in överallt, hehe liite drygt att leta efter Carina eller Jennie varje gång jag måste öppna en dörr. :) Så då fick jag en nu. Men jag fick bara en lös nyckel och det var ingen som hade ett nyckelband eller något plus att jag inte ens hade fickor på mina brallor. Och jag är ju så slarvig ibland så då skulle jag ju typ tappat bort den. Så jag kom på fett smarta lösningen :D:D hahahahahahhaha Slänger in en bild på det.. ;) 

Direkt när jag sluta åkte jag hem..böt kläder (och strumpor för de var blöta av all snö) Hahaha
Sen åkte jag till Västerås och mötte upp Anders vid hans jobb när han slutade. Då åkte vi till Nisses och kolla på massa grejer till nya lägenheten. :):) Hihi Vi hittade massa skojigt. Lampor, tavlor, matta och lite sånt.
Efter det åkte vi till Ikea och kolla på allt vi behöver köpa. :D Hehe Där köpte vi också lite lampor, gardinstänger, hyllor och PEPPARKAKOR!! Muuuuums :P Hehehehe

Sen var det dax att åka hem för vi behövde vara hemma innan åtta. Då kom Anders kusin för Anders skulle fixa ett xbox. :D Hahaha så nu kommer han gå över från datanörd till tv-spels nörd ;);) Hehe nejdå.. det kan vara kul.
Jag blev hungrig så jag åkte och köpte mat till oss. :P Då käkade vi och så. Sen åkte jag till Linda och va med henne och Anjana. Hihi Oscar är söööööt.. tycker redan han ser lite större ut. :) Hihi Gurra är såklart också gullig med Oscar är så liiten. :) Jag körde hem Anjana på vägen hem.

Imorgon natt åker ju Linda till Arlanda och sen ska hon till Kuba i en vecka!! Jag erkänner att jag är liite avundsjuk!! ;) Det skulle vara fett sköönt nu asså. Komma bort från allt ett tag.. speciellt all snö och kyla. Hehe men jag hoppas hon får roligt och blir lite brun :D hihi jag ska nog gå och sola lite imorgon eller snart och leka att jag är med henne där borta. :D Hahaha

Nu när jag kom hem så blev det lite vattenpipa. Anders & Gabbe spelar fotboll.. asså inte på riktigt ute i snön utan på tv-spel. Hahahha Vissa spel är roliga som typ... nfs, gta och såna spel man slåss i. hehe men fotboll och sånt... usch :( Hahaha men de kan ju få roa sig med det där. :)

Nej men nu måste jag verkligen gå och sova för jag börjar tidigt imorgon. :) hehe sen ska jag spela in en film. ;) haha niiice! :D

Natti natti!

/Jasmine

        Jag tog ett måttband och knöt fast nyckeln i.. smart tycker jag! :D hahahaa    

öron

hahahhaha, okej. Jag fick nyss höra av Anders att min öron ser konstiga ut... :/ Hahahahha VAAAA?? hehe men men han är tööönt! ;) Hehe jag tycker om de iallafall..

Jag och Linda var ju och tränade tidigare idag. Det gick bra.. men vi blev lite sega på slutet. Hehe men men bara att köra extra hårt någon annan dag. :D Hehe

När jag kom hem slängde jag mig i duschen och sen var det bara att klä på sig och gå ut i det härliga vädret igen.. Asså... seriöst. Det här vädret är verkligen inte okej!! :( Hmm... men men det är snart över (typ om 4-5 månader!) Skojigt värre! :)

Då åkte vi och handla mat.. sen käka vi. Det var smarrigt, blev mätt som faaaan. :P Hehe det är bra.
Nu sitter vi i soffan och kollar på tv. Det går bara skit på tv på onsdagar... HATAR DOM!! :/ Blää. Men snart börjar Roast det är skojigt. Så det måste vi kolla på och sen är det dax att sova för jag börjar jobba tidigt imorgon.

Hoppas det inte är sånt hät väder imorgon när jag ska åka till jobbet... det är lite småläskigt att köra då. Speciellt när det kommer idioter i lastbilar och kör om i 190 när det blåser och sånt! Tänk lite på andra. Men men det ska väl gå bra.

Jag måste klippa mig snart.. kom på det på gymmet när Linda träffa hennes frisör. Måste ringa till Maria och boka tid. Det är fan på tiden, slitet som tusan. Eller såå slitet är det inte men liite. Så det får jag fixa imorgon om jag kommer ihåg. :)

Nu ska Anders ha datorn ett tag innan roast. Så hej hej! :D:D

/Jasmine

stormbyar

Heheeh ville försökte låta som en sån där väder-person på tv när jag skrev stormbyar. Men va faaaan heter de nu igen??? Jag vet ju egentligen men nu fick jag hjärnsläpp..hjärnan trilla ner på golvet! Hahahahha det släppte heeelt! :P Mohahahha

Nej men seriöst.. vädret suger ap-balle!! Det här är ju faan inte ens kul ju, inte överhuvudtaget. :( Herre gud... varför bor man i det här landet under vinter halvåret? Hmmm, just det jag glömde berätta att den lägenheten jag & Anders ska flytta till ligger ju i Florida, INTE I SVERIGE, i Enköping på fjärdhundragatan.. haha nej nej! Ni kanske trodde det men så är det inte. Mohahhaa... nää nu ljög jag! :/ Men det hade varit skönt som faaaan att flytta till något varmt och härligt land just nu. Men men Enköping är ju bra mysigt så vi väljer att bo här istället! :D:D Men jag ser fram emot det som tusingen.. det kommer bli fett spännande och skojigt! :):) Hihi

När jag åkte hem idag fick jag åka gamla vägen för det var en till lastbils olycka på motorvägen mellan Bålsta & Enköping. :/:/ Hmm.. alla borde sluta köra bil och sånt och gå tillbaka till hästar som förr i tiden. :D Hihi Det skulle vara mysigt. Ta hästen till jobbet varje dag.. man skulle ju få börja nåååågra timmar tidigare kanske. ;) Hehe Och om typ jag och Johan skulle åka tillsammans kan vi ta häst oc vang och plocka upp karin också. :P Hahahahha det minskar nog alla olyckor.. man måste ha ganska mycket otur om man ska krocka med en annan häst på en stor väg. :D:D

Nej men jag tycker allt sånt där med olyckor och skit är tråkigt som faan och jobbigt. Varför ska det behöva hända sånt hela tiden för? Kan inte bara alla få må bra?? :/
Just nu hörde jag två brandbilar som åkte iväg fort som faan.. (bor ju EXAKT vid brandstationen) så jag hörde hur de drog iväg nu. :(:( Undra vad som har hänt nu?! Fast nää egentligen vill jag inte veta.. bara alla klarar sig oskadda så är jag nöjd!

Nu väntar jag på att Linda ska komma hem så vi kan gå och träna. Det var läänge sen vi träna tillsammans. Jag har en pressent till henne också som hon kommer få användning för när hon åker på semester en vecka nu på lördag. :) Hehehe Ibland är jag riktigt snäll.. bara ibland för jag orkar ju inte vara det föör ofta! ;) Hahahah

Nej nu ska jag byta om och sitta och hålla i telefonen så jag är redo när hon ringer! :P Hihihi

Puss 

/Jasmine


en annan grej..

Jag har ju en jättebra sak att berätta också.. Men ville inte skriva det i det andra inlägget..det var för hemskt för att lägga in något bra.

På onsdag nästa vecka flyttar jag & Anders!! :D:D Wiiiehoo.
Vi flyttar in i lägenheten bredvid (låååångt! ;) ) hehe det är en tvåa och det kommer bli fett braa! Sköönt som tusan.. den är större och så plus att vi inte ens behöver byta adress! :) Nice ju! Hehehe Och sen kommer vi ju få en skööning till granne.. Azad flyttar in i min lägenhet!! :D Hehehe Så ja vi kommer vara grannar med honom, det är dessutom vägg i vägg! Yeeeaaah :P Hihi

Det enda är väl att man kanske inte kommer sa Anders så mycket hemma.. tror nog att det kan bli en del tillverkning av musik när de bor bredvid varann. ;)  Hehe Men det är ju bara sköönt för mig! Får vara lite själv också! Hahahah neeeejdå.. gillar att ha Anders hemma.. vi träffas ju seriöst typ aldrig för vi jobbar mycket och nästan alltid olika tider.. :/ Men men det kan vara bra också. Hehe Det är bra om de börjar göra musik också.. för då blir de ju snart kända. När de är kända behöver de några dansare (Core) och sen är det bara för oss att ta världen med storm. Anders & Azad tycker ju om SHM.. så jag tycker de ska bli lika stora som de och åka världen runt och spela så följer jag med och dansar och blir en av de "svenska hollywoodfruarna"!! Yeeyeye :D Hehe skulle vara coolt.
Men jag är nöjd som det är nu också :) Hihi

Jag ser fram emot som faaasiken att vi ska flytta. Skönt att vi inte ens behöver packa typ.. bara att öppna dörrarna och bära över ;) Hahahahah vi "gör en Linda" :P Hihihih
Och vi har ju typ planerat allt redan.. hur det ska se ut och vad som ska stå vart och allt! :D:D Hehehe skojigt som tusan.

Nu tänkte jag att jag skulle palla mig till gymmet och träna lite kanske.. men jag kommer ju seriöst blåsa bort på vägen dit. Men men för ta mig i kragen och klä på mig massssa kläder och gå dit! :) Heheh

Hej så länge. Tjarååå

Pussss & knull mitt hjärtegull! Yeeeeyey

Asså jag orkar inte.. hehe Övertrött som faan och fortfarande rastlös i benen efter två timmars bilsittning. Hehehe Men men skit samma. Nu går jag. Hejdå!!

/Jasmine

Helvetes jävla piss..

Seriöst.. vilket helvetes jävla piss väder!!! :(
Idag slutade jag jobba lite innan tre.. jag kom hem vid typ kvart i sex!! Asså.. mellan Bålsta och Ekolsundsbron var det KAAAAOS! Värsta hemska trafikolyckan med massa lastbilar gjorde att det blev totalstopp. Jag stod där i över två timmar!! HATAR VERKLIGEN OLYCKOR!!! :(:(:(

När jag satt där och blev mer och mer rastlös fördrev jag tiden såhär:
Prata i telefon massa..
*Charlotte i en kvart
*Mormor 10 minuter
*Carina 5 minuter och sen 5 minuter
*Azad 5 minuter
*Linda i en kvart
*Johan 3 minuter
*Anders 10 minuter (fast då hade vi börjat röra på oss)

Sen var det tur för jag hade lite kakor i bilen som jag fikade med och hade liite rökpaus. Så satt jag i över två timmar. Jag får verkligen panik av sånt där..
Det kom massa utryckningsfordon..
*3 brandbilar
*4 ambulanser
*2 polisbilar
*1 bärgningsbil
Såå många har jag nog aldrig sett med blåljus och allt på samma dag förut, det är inte direkt ånt man vill se.. :(
Det var massa lastbilar som hade kört åt helvete.. :(
En lastbil låg halvt uppe i skogen, en låg på taket och åt fel håll (med motorhuven mot oss) och en stod på vägen som bärgaren hade tagit upp..

Sen en kilometer längre bort är det en till olycka.. också en lastbil som kört av. :( Det räcker nu seriöst!! :/

Jag hoppas för guds skull att de klarade sig någorlunda okej iallafall!! Tänk på deras familjer annars.. :'( Sånt där är sååå hemskt!! Hela världen går faan typ under.. :// Sånt här borde inte få hända..det är tragiskt som in i helvete!! Tänker på er och hoppas att ni mår prima! (får försöka tänka så iallafall, positivt)

När jag väl kommer ur kön och allt börjar lätta upp sig så kör alla försiktigt som faan.. och visst det är skit bra! Men seriöst... det ska inte behöva hända såna här saker innan folk ska fatta att man kanske ska köra lite mer försiktigt!! Det är faan SJUKT! Man borde alltid tänka på att ta det lilla lugna.. speciellt på vintern och när det dessutom blåser som en jävla fitta ute!!

När jag väl kommer fram till Enköping (vid S1) så har ett heeelt fucking träd ramlat över hela vägen och sååklart var det en bil ivägen också så trädet hade landat mitt på bilen.. :( Det fanns seriöst typ inget kvar av den... heela taket och fronten var typ som en ihop klämd konservburk! :/:/ Hoppas den som satt i den bilen också klarade sig bra. Och när vi väl hade tagit oss förbi det där mötte jag ju två brandbilar till.!

Det här är fööör faaan sjukt! Aja... TÄNK FÖR I HELVETE PÅ ATT TA DET LUGNT!!!! :(:(

... nu sa Anders att det stod att alla hade klarat sig okej.... får hoppas det är sant och försöka att inte tänka på det!

måndag

Idag är det måndag!! Ville bara säga det om ni inte visste det! ;) Hehehe

Imorse började jag jobba vid 06.00. Så det var upp med tuppen som gällde. :) Hehe Det var faan halt på vägarna idag. Men det gick bra. Sommar tack!! Skulle vara så sköönt. Men men får väl lov att stå ut med det här typ 4-5 månader till! :/ Hahahah

Idag var jag & Jennie själva.. men det gick super bra. Det var ganska lugnt och vi är ju sååå jävla snabba så det var lite slapptid då och då. :) Hehe så ska man inte skriva om någon på mitt jobb skulle läsa. Heheeh Men vi gjorde ju mycket fast fort! ;) Hihi Så det blev en ganska tidig dag idag. Vi slutade vid två.

När jag kom hem så fastnade jag ju så klart liite vid datorn. :D:D Men man måste ju få ta det lite lugnt också. :)
Vid halv sju ungefär gick jag till gymmet. Asså.. jag hatar verkligen vintern. Jag höll ju på att halka typ fem tusen gånger på vägen dit. Och då behöver jag ju typ bara gå över torget så är jag framme. Blääää för snö, kyla, is och att det blir mörkt så fort. Men men skit samma. Det gick bra att träna.. idag var det ganska mycket folk där.. jag brukar ju vara ganska bra på att pricka in träningspass när jag typ är själv. Men jag köörde på. Kondition, mage och ben. :) Asså.. jag har inte tränat armarna på typ en vecka men jag har ju för faan typ träningsvärk efter jobbet bara. :D Hehe Att dammsuga i flera timmar och allt det där är fan jobbigt för armarna. Hehe så armarna tränar jag på dagen på jobbet och resten av kroppen på kvällen på gymmet. :P Mohahha

Nyss kom min sötnos hem.. men han gick lika fort och kommer strax igen med mat!! :P Muuuums. Hihi Har jag världens bästa eller vad?!? <3 Hihi Det är mysigt att ha han här hemma varje dag.. jag är väldigt glad att det blev såhär, det tog ju liite tid innan det egentligen blev något seriöst men väntar man på något gott (och låångt) väntar man aldrig för läänge! ;) Hehehe Och nästa vecka kommer nog en suuuuper skojig grej hända! :D :D Wiiiie läängtar. Vill bara få ett riktigt svar nu så vi verkligen vet att det kommer bli så och när. :D

Nej nu är plutten här med mat! Så nu ska vi äta! :D

Pussss

/Jasmine

svettig

Heheheh nu är jag svettig för kom nyss hem från dansen.. :) Haha Det var skojigt! Så jag läär ju gå och duscha snart. ;) Dansen var skojig.. vi har kommit låångt nu.. men lektionen innan har vi inte kommit så långt med. :/ Det är tråkigt men men får väl se om vi kommer igång nästa vecka liite mera.

Nu ska vi kolla på Beck och dricka te och äta en macka. :) Söndagsmys :)) Hihi Det är mysigt.

Nej nu hörde jag att vattnet kokar och är klart så ska springa till köket och fixa lite te. :D Hehe

Imorgon börjar en ny vecka med MASSSSA jobb. Måndag till lördag kör jag på.. ledig söndag och sen måndag till lördag veckan efter också.. Hmm..då börjar jag 05.30 på lördagen.. HALV SEX!! Hahaha, inte okej att börja såå tidigt på en lördag. Haha då kommer det verkligen bli så att Anders kan väcka mig när han kommer hem från jobbet och då är det dax för mig att gå upp. Där kan man verkligen säga uppe med tuppen! ;) Hahahahaha

Hej hej!

/Jasmine

Dans ikväll!!

Nu sitter vi och slappar framför tvn. :) Ska äta lite mat nu. :P

Ikväll är det dans som gäller!! :D:D Wiiiehoo det ska bli roligt! :)) <3 Men nu ska jag käka så jag inte dör av hunger! Hehe ;)

Herrå

/Jasmine

blind???

Nyss duschade jag och efter när jag skulle ta bort sminket så var jag sååå trött att jag bara tog en flaska och utan att fatta något la jag det på ögat... fyyyy faaaaan vilken smärta!! Jag hade ju för i helvete tagit nagellackborttagning!!! Asså, skoja inte att det sved som ett jävla helvete! Och jag reagera inte på att ta bort det så jag stod där med det ett tag. Hahahahahhaha BRÄÄND TJEJ!! Hehe Men sen tg jag massa vatten på och nu är det ganska bra..svider lite fortfarande men det är okej. Men jag trodde seriöst ett tag att jag typ skulle bli blind för det gjorde verkligen skit ont! Så testa ALDRIG det!! ;) Hahahaha Fy fan vad mobbad.. liite pinsamt att skriva ut att man är så bränd men va faan skit samma! :D Hahahah

Anjana & Yosef kom ju hit och rökte vattenpipa.. vi kolla lite på tv och Yosef visa massa låtar som var bra. Sen kom Linda förbi en stund! :D Det var skojigt. Sen hittade vi en bra film på tv som vi kollade på. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette nu men de var bra. :) Men jag somnade ju sååklart lite i slutet. Hahahah ovanligt! :P
Men jag vaknade så jag hann se hur den slutade. :D Hehe

De åkte väl vid typ två.. då kom Niklas, Andreas & Josef och hälsa på en snabbis. Haha Det var skojigt. Och när de gick härifrån vid ungefär tjugo över två skulle de ju förbi Joar en snabbis! Hahaha vääärt! ;)
Fast en sån har ju jag och Linda gjort förut också...NYKTRA direkt från ett jobb och ner dit vid halv tre. Hahahah Aja..är man danssugen så är man! :D:D

Nu kom Anders hem också..skojigt! :D Men nu börjar jag bli ganska trött. Det svider fortfarande i ögat som tusan men jag ser så det är ju braa iallafall! Hehe Kanske ska kolla liite mera nästa gång..!!

Godnatt!

/Jasmine


                             
                             

Slappdag

Idag har vi seriöst typ inte gjort någonting! Hahaha. Vaknade väl typ vid ett och förflytta mig bara till soffan. :) Där har jag suttit läänge medans Anders har suttit med datorn. Därför har det inte blivit något inlägg fören nu! Hahahaha, en till dator tack!! ;)

Sen diskade jag medans Anders lagade mat.. det var smarrigt :P
Sen har vi inte gjort så mycket mer. Hahahah sköööna.

Men nu är jag fixad iallafall och ska strax åka och hämta hit Anjana så vi kan ha vattenpips-kväll ikväll! :) Det ska bli skojigt men jag är ju egentligen liite partysugen. Men men får väl bli en annan helg.

Sen kanske Linda, Yosef & Adrian ska komma hit också. Skojigt skojigt! =)

Nej nu ska ajg åka och hämta stoooora grisen!! :):) Heheheheheh

Tjaråååå!

/Jasmine





!!!!!!

Idag var jag ju och tränade liite. :) Det gick bra. :) Men innan jag gick och träna kom sötisen hem.. hehehe tidigt idag! :D Det är skojigt!  Jag körde på på gymmet i en timme med massa kondition. :) Yeeeah

När jag kom hem igen så käka jag mat.. det var smarrigt! Nu känner jag att jag är lite hungrig för det är ju det enda jag har ätit idag. :/ Hmm.. men skit samma jag kan vänta till imorgon! Hahahah

Efter maten så kolla vi lite på tv och så. Sen däcka vi i soffan.. Hahah faan vad trötta vi är hela tiden! :D Hehe fattar inte.. vi skulle kunna sova huuur mycket som hellst typ. Men det är skönt och när jag börjar tidigt hela tiden sover jag ju aldrig tillräckligt mycket. Även fast jag går upp tidigt varje dag så är jag oftast inte trött på kvällarna.. :/ Inte så bra.. och kan inte somna så lätt när jag väl går och lägger mig. Så nu har jag varit trött som faan någon dag. Hehe men imorgon ska jag sova ut som tusan. Hehe :D Inget ska få störa mig och min sömn! ;) Hihi

Sen var det två otåliga tjejer (Linda & Anjana) som ville kolla på film så jag gick och duschade och fixa mig och gick till Linda. :) Vi kolla på Snabba cash och Love happens fast vi hängde kanske inte riktigt med i någon så man fattade inte så mycket. Fast vilket dåligt slut snabba pengar hade. Seriöst.. vad hände Lovisa?? Det vill jag ju veta nu, nu, nu!! Lilla gumman ska ju inte sitta själv där. :( Men hon klarade sig nog.

Lite innan tolv fick jag skjuts hem.. och sen dess har jag suttit här. Framför tvn & datorn. Hahahahhaa rooooligt! Eller? No noooo. Jag är rastlös som faaaaan. Men är inge trött heller annars kunde jag ju gått och sovit lite. Men men man kan ju inte alltid ha super skoj även fast jag vill det. :D Kan ju vara lite bra och skönt att ta det lite lugnt ibland.

Nu kom Anders hem.. skojigt! :D:D

Jag fick ett bra mail idag!!! Så nu hoppas, hoppas jag på det bästa och håller alla tummar jag har!! :D Hehehe Men det kommer nog bli bra.. Vi har ju planerat massa så nu får vi se till att det blir verklighet för det skulle vara sjukt skojigt! :D Hehheheeh

Nu ska jag ta lite luft och sen sova kanske. :)
Godnatt!

/Jasmine

Jajamensan

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world!
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands
How to make you feel like a man





Jag har glömt hur man läägger in en låt!! :/ Hmmm, får prata med Linda imorgon! Hehe


Morfar väckte mig

Nyss ringde morfar och sa att han stod utanför porten.. sen kom han upp. Och även fast han hörde att jag var vaken och hemma så la han pappret i brevlådan.. Hahaha skööön. Men då öppnade jag dörren och sa hej. :D Hehe

Igår skulle jag ju powernapa liite men så blev det ju inte. När jag sa att jag skulle det var jag vaken ganska länge till och vid tio orkade jag inte hålla ögonen öppna så då ställde jag klockan på halv elva för då tänkte jag vakna och diska. Men nej nej..när Anders kom hem som jag fortfarande :) Hehe då var jag vaken ett tag men det var inte länge sen somna jag i soffan igen. =) Han väckte mig vid typ ett och sa att jag skulle lägga mig i sängen och sova. Men då var det ju Roast på Berns som vi kollade lite på sen däcka vi fort som faan! :D Hehe

Men nu är jag ju vaken så ska snart gå och träna massa. Funderar om jag ska diska innan eller efter.. hehe det får vi se! =)

/Jasmine

                            
Jag vill åka utomlands och bli brun och ha det sköönt!! Det är så kallt här :/ Är ju avis på Linda som åker till Kuba snart!! :( Jag vill också ju!! Men men får leka i snön istället!! Hahahah Nice

Jäklar...

Idag har jag jobbat.. är fortfarande med Carina. Det har gått super bra.

När jag kom hem så tog jag det liite lugnt framför tvn & datorn. Sköönt att få sätta sig och vila liite :) Hehe Nu har jag nyss lagat mat. Asså vad händer egentligen?? Jag HATAR ju att laga mat och har ju typ lagat mat MAX 20 gånger på typ ett halvår. Hahah det är INTE okej!! Men igår lagade jag ju mat och idag! Wiiie :D Hehe
Men men det är ju bara bra både för hälsan och ekonomin att laga själv. :D Hehe

Jag vill att de ska ringa nu och säga hur det blir.. hur i helvete kan det ta så här lååång tid?? Asså, nu får de väl ge sig och ta och jobba liite så det händer något. Vill ju bara höra JA eller NEJ så vi vet exakt hur allt kommer bli. Hmm.. sist fick jag reda på det efter 5 minuter.. nu har det gått typ två veckor om inte mer. :/ Driver de eller?? Har de glömt bort oss eller?? :(  Aja.. får försöka att inte tänka på det så mycket och hoppas på det bästa!!

Idag har jag INTE tränat.. hahaha va faaan hände?? ;) Kände att jag absolut inte pallade det idag. Men jag har ju varit duktig och tränat varje dag den här veckan. :D Wiiiie Beach 2011 ska bli gryyym!! Hehe hoppas jag iallafall. :) Men imorgon är jag ledig så då ska jag gå och köra håårt på gymmet direkt när jag vaknar har jag tänkt. :) Hehe

På tal om hälsa och sånt.. jag har ju en grej jag måste fixa till nyår. Och det har blivit mindre.. inte as mycket men inte lika mycket som förut. :D Hihi Nu har ett paket räckt i tre dagar...vänta nu, I 3 DAGAR!!!  Wiiiiehooo. Det är ju fett bra!! :D Men det är en låång resa kvar...ungefär fyra varv runt jorden innan jag är heelt fri. Det känns som det kommer bli jobbigt och kämpigt men får väl försöka vara stark. :/ Kämpa på bara!! Heheh

Idag har jag varit fett trött... eller jag var ganska pigg imorse men sen under dagen blev jag skit seg. Tänkte att jag skulle powernapa lite när jag kom hem från jobbet men det blev ju inte riktigt så.. fastnade framför datorn. ;) Haha. Men nu tänkte jag vila liite och sen när jag är redo igen ska jag diska. Min sötnos kommer hem sent idag.. :/ Hmm, lite tråkigt men är ändå glad att han kommer hit, hem till oss varje dag! :D:D Hihi Det känns bra som tusan!!

Nej dax att powernapa liite. :)

/Jasmine


<3

  
   Här är min Plutt!! Lilla Anders <3 Hihi


/Jasmine


Onsdag...

Idag har jag jobbat.. det gick bra. Jag slutade vid tre..då åkte jag hem och tog det liite lugnt i typ 10 minuter..
Sen sprang jag upp till vinden och letade fram massa vintergrejer som kommer behövas snart när det kommer bli fett kallt. Sen tog jag bort lakanen från sängen. Sprang ner till tvättstugan och tvättade det.

När tvätten var klar och sängen ny-bäddad böt jag om och gick och träna. :D Var där i 1,5 timme. Efter typ en halvtimme kom Linda också. Skojigt..har ju tränat själv flera gånger nu. Det är ganska skönt men liite tråkigt också. Läängtar till sötisen ska börja träna också. Då kan vi mysa på gymmet! Hihi, en svettig kram lite då och då ;)

Sen skyndade jag mig till Ica mitt i stan så jag skulle hinna handla lite innan de stängde. :) Jag hann! Wiiiie
Hann komma hem och lite så så ringer Linda och kan inte komma ut från gymmet..så då fick jag springa ner igen och åka dit och få ut henne. Sen var det dax att laga mat.
Det blev pasta med kyckling & sweet-chilisås. :P Det är muuuumsigt!

Medans jag lagade mat vek jag tvätten och diska. Faaaan så effektiv man kan vara ibland. Nu är jag trött som en fitta!! Jag vet att man inte säger så, men jag tycker det är ett skönt ord att säga, det är nog mitt favvo-ord! Hahahahah eller?!??! Jaa jag är liite knäpp ibland men det hör till!

Nu sitter vi framför tvn och glor...det går seriöst INGET bra på tv ikväll!! :/ Skit tråkigt ju! Hmm.. aja kanske ska ta en kvällsfika så här typ mitt i natten. :) Hehe Sen är det sov-time som gäller för jag börjar jobba tidigt imorgon.

Godnatt!!

/Jasmine



Är hon knäpp eller?? Hahahah ser ut som Anders tycker så! Hehehe

Tisdag

Igår när plutten kom hem lagade han mat medans jag tvättade. Wiiie :) Det var super gott. :P
Sen kolla vi på Pensionärs jävlar och raw. Hahahhaha faan vad skööna de är!!
Sen var jag ju liite trött så somnade lite i soffan men vaknade sen och var tvungen att springa ner till tvättstugan och hämta all tvätt.
Sen var det sova som gällde och mys med sötisen. :)

Idag har jag jobbat.. det gick bra och flöt på bra.
När jag kom hem däckade jag en timme.. var trött som faan. Hahah :)
När jag vaknade gick jag till gymmet och tränade i en timme. Det var sköönt. :) Sen gick jag hem och då var Anders hemma också. Yeeaaah hehe

Nyss var jag hos Linda och kolla på DH. Det var fett bra idag... det slutade skit spännande!! Så vi bara måååste ju kolla näste vecka. Hahaha :D

Nu har vi ätit mackor med te och kaffe.. asså jag dricker inte kaffet! Hahahha :D Ska kolla lite på film sen är det dax att sova för jag börjar tidigt imorgon också.

Säger godnatt nu för kommer antagligen inte kika in här igen! ;)

GODNATT!!

/Jasmine

                                


Mysig söndag :)

Hade ju dans träning idag.. det var super skojigt! :) Hihi Vi har kommit lååångt på den dansen vi gör med Marcus och det är fett kul. Vi är på G nu asså!! Hahaha :D

Efter dansen åkte jag till Ica mitt i stan och handlade liite sen hem och kolla lite på tv med Anders och duscha. Nu är Pierre & Gabbe här och vi sitter och röker vattenpipa och kollar på tv med massa gott att äta. :P hehe

Imorgon börjar en vecka full med jobb och träning! :D Köra hårt på jobbet..ska vara hos Carina den här veckan också. Och när jag kommer hem går jag till gymmet och kööör!! :D Heheheheh Ska nog sola liten i veckan också så man blir liite brun. Hihi.


     
Tog liite kort igår innan jag gick och parta, bilden på ögat är ju fett cool att man ser varje hårstrå och det är fotat med min mobil!! :D Hehehe den är ju ganska bra ju. Hihi =)

/Jasmine

God morgon

Idag vaknade vi vid tre!! Hahahaha, trötta som tusan. ;) Nu ska vi åka och äta liite mat.. jag är hungrig som faan. Hehe :P

Sen efter det är det dans som gäller!! =) Hehe det ska bli skojigt. Idag börjar ju "dansen" igen.. vi har ju haft lov i två veckor nu, men vi i Core har kört på iallafall! :) Hehe men det ska bli roligt!

Men nu MAAAT! ;)

/Jasmine

ännu mera dans <3

Kom nyss hem från en partykväll på Joar. :)

Började ju med liiite träning vid fyra med Tomas. Sen när Sebbe kom åkte vi till Bro och hämtade upp Niklas. Då var det bara att packa ihop oss i bilen och dra till Stockholm. Vi mötte upp Andreas vid ett Mc donalds så han fick åka framför mig.. hahahah annars hade vi ALDRIG hittat. ;) hehe

När vi kom fram till skolan vi skulle ha dansuppvisning i tränade vi lite och gick igenom allt. Publiken bestod ju av barn.. årskurs 1-5. Hehe :D Men vi var nervösa ändå.. barn kan ju verkligen säga vad de tycker och tänker. ....men det blev verkligen ap-bra!! De var heelt galna.. skrek att de ville ha mer och "en gång till" bara efter första dansen. :) Vi körde ju fem stycken olika danser. Och de typ älskade det! ;) Hihi det är roligt som faan. Föräldrarna gillade det också. :)

När vi var klara var vi i vårat lilla omklädningsrum bakom scenen. Då stod det jätte många barn utanför och skrek. Hehe som om vi skulle vara värsta rock stjärnorna eller något sånt. :D Sen kom det in några killar och sa att vi var bäääst och villa skaka hand med alla oss. Hehe fy faaaan så sööta. :)

Det kom också fram massa som fråga om de kunde få våra autografer.. asså, är det någon som driver?? Sötare ungar får man ju leta efter!! :P Men tyvärr hade ingen en penna.. typiskt! ;) Hehe På vägen ut hade ju de börjat med deras disco så då gick vi ju igenom alla barn och det blev ju ett antal "high fives" då. Hehe så gulliga. Men jag förstår de ju för vi är ju heelt klart grymma. Hehehe :D

Sen drog vi hem.. släppte av tvillingarna i Bro. Jag och Sebbe höll på att dö av hunger (nästan iallafall) så vi tog en sväng förbi Max. :P Haha Sen körde jag hem honom. När jag kom hem tog jag det lugnt och prata liite med Anders i typ tio minuter innan han skulle gå och jobba. Då fastnade jag lite framför tvn.. en bra film men kommer inte riktigt ihåg vad den heter. :/ Hehe

Sen var det bara att fixa ordning sig igen och gå över till Andreas och parta. :) Hehe Fullt med folk. Men många gick hem sen så då drog vi ner till Joar och dansa loss i en och en halv timme. :) Det var jätte skojigt!!
Ääälskar verkligen att dansa! <3 hihi

Snart borde Anders komma hem. :) Har ju inte sett honom på fett läänge..visst typ tio minuter idag men innan det var det ett tag sen. Och då bor vi ju med varandra. Haha.. skuumt! Men när vi jobbar ju typ ALLTID olika tider. Börjar jag tidigt så börjar han sent och tvärtom. :/ Men men får ju sova med honom iallafall ;) Hehe Det är ju alltid något.

Nej nu ska jag nog sova.. skulle vilja gå och duscha men vette faan om jag orkar det nu! Hahahha Annnars brukar jag ju hoppa in i duschen efter Joar.. inte på populärt hos grannarna kanske men va fan spela roll ;) Hahahha

Nej nu ska jag fixa mig så jag är redo för sängen! :D

Godnatt!

/Jasmine

                                 
                                             Jag och min ääälskade klänning på Joars dansgolv!!

Dansuppvisning i Stockholm!!

Nu ska jag åka och dansa i en timme med killarna. Angelica kunde inte vara med idag så det är jag och grabbarna. :) Hehe nu ska vi träna en timme först sen drar vi till Stockholm och ska ha dansuppvisning! Wiiiie
Det ska bli skojigt som faan. :D

Men nu ska jag skynda mig och åka. Så de inte behöver vänta på mig. hehe :)

Hej hej /Jasmine

                 
                              
                                                      När vi var och fotade med Core! :D

:)

De handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med,de handlar om att finna den man vill vakna upp med. De handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med,de handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!

Mysig text! Hahaha :)

<3<3

/Jasmine

Västerås

Jag slutade lite tidigare idag.. så nu är jag och Anders i västerås och kollar ut lite grejer vi behöver hem. =) Hihi det är Skojigt. Igår tränade jag.. blev massa kondition och så. sen när jag kom hem kom Plutten också precis hem. då lagade vi mat.. kyckling med jordnötssås! Wiie :p Mumsigt som Faan! Hehe :) sen blev det filmmys.. vi kolla på yrrol haha den var rolig. men jag somna visst i slutet. haha jag däcka redan vid halv tio. Hehe. men sen väckte Anders mig och då tog jag en rökpaus sen var jag redo igen för film. =) då blev det sunes sommar. haha fett sköna de är! men det slutade med att vi båda däcka i soffan. Hehe. vaknade vid fem imorse och hoppa ner i sängen och sov de sista timmarna! =) Hehe sen var det bara att gå upp vid sju och åka och jobba. det har gått bra, är ju fortfarande med carina och städar. :) Hihi nu ska vi vidare till ikea. Hihi hejdå!

:(

JAG HATAR SNÖ & VINTER!!

Nu vill jag inte gå ut fören det blir vår igen.. :/ Men men måste ju. Så nu ska jag klä på mig masssor och gå till gymmet och träna! Bläää.. kallt, blött & mörkt. Bara tråkigt!! :(
Aja.. tjaråå

/Jasmine

måndag

Idag har jag jobbat med Carina och städat. Det var skojigt. :)
När jag kom hem satt jag vid datorn ett liitet tag sen var det dax att byta om och gå och träna.. idag blev det bara jag som träna. Men det var ganska sköönt! :D Körde massa kondition och mage. 1,5 timme & ungefär 300 sit ups ;) Yeeaahh sååjaa! hahaha

När jag kom hem från träningen kom plutten hem också.. då åt vi mat. Det var smarrigt. Nu röker vi vattenpipa och ska kolla på tv. :)

/Jasmine

danskväll

Ikväll har jag varit och dansat i 3 timmar med Core. :D Det var skojigt :) Idag gick vi igenom alla danser och jag fick lära mig en ny dans. Hehe den är cool! :D På lördag kööör vi. Vi ska träna på tisdag också. Skojigt! :D

När jag kom hem från dansen satt Anders & Azad och rökte vattenpipa. Sen kom Pierre och Gabbe också. SÅ nu röker vi och kollar på EMA. :) Mysigt.

Nej nu ska jag fortsätta kolla. :D

/Jasmine

<3

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
I'll be forever thankful, baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through, through it all

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You gave me wings and made me fly
You touched my hand, I could touch the sky
I lost my faith, you gave it back to me
You said no star was out of reach
You stood by me and I stood tall
I had your love, I had it all
I'm grateful for each day you gave me
Maybe I don't know that much
But I know this much is true
I was blessed because I was loved by you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldn't speak
You were my eyes when I couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldn't reach
You gave me faith 'cause you believed
I'm everything I am
Because you loved me

I'm everything I am
Because you loved me










trött

Åkte och åt mat på Max med Linda, Gabbe & Pierre. Så vi satt där ett tag och prata massa.. och seriöst det var den kladdigaste måltiden jag har ätit på läänge. Asså det gick ju faan inte.. Hahahaha :D

När vi hade tröttnat på Max åkte vi hem till mig och rökte vattenpipa. Först rökte vi "äpple" men det kan fan inte ha varit det... vi tror det var rosenblad. Smakade precis som det. :D ´Hehe och efter det rökte vi mint.. den var god. Mycket uppfriskande :P Hehe

De åkte nyss hem. Och nu när som hellst borde det kliva in en gullunge genom dörren! ;) Hihi Mysigt har ju knappt träffat han idag.. :/ Men nu så!! :D Haha

Nu är jag skit trött.. så ska väl alldeles strax hoppa ner i sängen och däcka. :) Imorgon ska jag faan sova tills jag vaknar. Jaaa, jag vet att alla sover tills de vaknar men utan att ställa någon klocka och sova tills man vaknar av sig själv. Hahaha det är skööönt!!

Godnatt!

/Jasmine


Carina Lindholm <3

Direkt när jag sluta jobba åkte jag och Anders ut till Härnevi kyrka och tände två ljus. ♥♥ Såna här dagar är jobbiga och det betyder massor att du följde med ut dit. För att åka själv en sån här dag är svårt.
Taack gubben! ♥

Det är ju Alla helgons dag idag.. alla kyrkogårdar är såå fina en kväll som den här. Men jag tycker det är hemskt och sorgligt att alla bara kan träffa dig på det sättet!
Som de som aldrig har träffat henne kan aldrig göra det heller.. :(

Tänk allt som har hänt som du har missat, barn som har födds, folk som har gått bort, hur alla växer och blir stora, går ut skolan, tar studenten, födelsedagar, jul, vi flyttar hemifrån, skaffar killar.. mm. Och tänk ALLT annat som kommer hända i våra liv som du inte kan vara med och se. När allt som ska vara såå kul händer som tex. studenten, 20-års dagar, flytt ...känns det ändå såå tungt att du inte är med!

Något som alltid kommer vara svårt är hur allt var på slutet.. Jag är ledsen för allt det!! Det är nog det som känns mest.. visst du finns inte med oss längre och det är väl något man får acceptera fast man inte vill men att man inte fick något riktigt avslut, fast jag hade kunnat få det känns jobbigt som faan. Hur kan man vara så jävla dum?? 

Att säga hejdå till folk man tycker om och älskar är såå himla viktigt.. även om man är arg eller sur så säger man det ändå. Det ska vara självklart, men det är inte det för vissa.. det är inte bra!! Och även att berätta för de man tycker om att man faktiskt tycker om de är viktigt också. Vissa tänker inte så men man kan aldrig säga det föör många gånger!

En annan sak som är jobbig är den sista bilden jag har av dig.. den bilden kan jag aldrig sluta tänka på. :/ Hur kan man låta ett så liitet barn få se något sånt?? Och visst.. jag hade kanske ångrat mig om jag inte gjort det men ändå. Det är inte okej!! Men men nu sitter den bilden alltid fast längst bak huvuden... :'(

Jag saknar dig såå oerhört mycket.. man kan inte ens förklara. Det gör ont hela tiden och det går inte en dag utan att jag tänker på dig! Men vi kommer väl ses någon gång i framtiden, det MÅÅSTE vi! Jag kommer alltid älska dig mest av allt!! Du är min ängel.

Saknar & älskar dig mamma!! ♥♥♥






/Jasmine


vilken vändning..

Nu kom jag nyss hem..

Jag & Pierre åkte ju till Linda och skulle spela spel.. men vi kolla på massa gamla kort på oss från typ 06 och frammåt.. hahahah skojigt! Men faan så man såg ut, lika sööööta som vanligt! ;) Hihi

Sen ringde Niklas och ville att vi skulle komma förbi. Så vi gick till Andreas där han, Niklas & yosef var och hälsade på ett tag. :) De var verkligen på G. När de skulle ner till Joar så kom vi på att vi också ville med. :) Haha Så jag som var heelt nykter körde ner oss alla till Joar.. Hahaha Det var nog den roligaste bilfärden på läänge. :P

Väl nere på Joars dansgolv dansade vi loss! :D Det var skojigt. Hihi daaaaans <3<3

Nu har jag kört de till AJ på efterfest. Jag var nyss nere i tvättstugan och hämtade upp all tvätt som jag tvättade idag. :) Duktig tjej som går ner och fixar det såhär mitt i natten. ;) Haha

Snart borde plutten komma hem.. Mysigt <3

Nej nu ska jag ut på balkongen och ta liite luft och sen fixa mig och kasta mig ner i sängen. :)) Hehehe SKÖÖNT!!

Godnatt!!

/Jasmine

        

rastlöööös

Jag & min kusin var ju i Uppsala för ett tag sen. Vi åt mat i Gränby först och sen var ju på möbel-uppdrag till min & älsklingens möjliga flytt! :D Men någon gång ska vi ju flytta så det är alltid bra att ha massa fina grejer man kan få användning för i framtiden. :)

Nu sitter jag hemma och är rastlös som en råtta. :// Det händer inte så mycket här just nu.. ska springa ner till tvättstugan strax, det ska blir skojigt.. skojigare än att sitta här och tråka sönder. Men men vi kommer säkert på något att göra. :)



Hihi, såå här kul hade jag nyss.. och mitt i allt ringde Linda. Så nu ska vi dit och spela spel. :) Wiie


träna

Nu ska jag och Linda först gå en promenad i solen och sen direkt till gymmet och träna. :) Det ska bli sköönt. Hihi
Senare idag är det tvätta som gäller och så ska jag åka till Uppsala en sväng. =) Full rulle heela tiden. Haha Men det är väl bra att få saker gjorda. ;) Nej nu måste jag packa träningsväskan fort innan Linda kommer! :D

Vaa faan händer ikväll?? Fredagskväll och vi har ingen aning om vad vi ska hitta på.. hmm, ILLA! Hahahahahahahahha Men men kommer väl på något, förhoppningsvis! :P

Hejdå!

/Jasmine

vattenpipa

Jag var ju i Västeråsidag, jag sprang runt på stan och kolla på massa saker.. det var mitt uppdrag idag. Hitta massa bra inrednings grejer. Hitta mycket fint som vi måste inhandla sen. :) Hihi

Sen när jag hade varit på stan prata jag med Linda så då möttes vi på Ikea. :) Wiiiie
Där började vi med att äta.. riktig ikeamat = köttbullar, potatis, sås & lingon. :P Yeeeaaah hehe
Sen sprang vi en runda där och kolla massa. :) Det är skoj där. Jag var en snabbis på Nordik home också.. det butiken ääälskar jag!

När jag kom hem börja jag och Anders röka vattenpipa och kolla på lyxfällan. :) Vilka blåsta människor det finns. men men. Sen kom Azad hit också. Och nyss kom Gabbe & pierre hit. Vattenpips-rökning på höög nivå. Hahaha trevligt, trevligt! :D 

/Jasmine

Västerås

Nu är jag lite rastlös så nu tänkte jag åka till Västerås en sväng. :) Hihi skojigt.

Selamat tinggal =)

/Jasmine

                              
                             

förändring

Idag har jag gjort en sak som kan förändra mycket för oss.
Det skulle bli hur bra som hellst och det känns verkligen som att jag vill ta det steget.

Det enda är att jag nog är liite nojig att det inte ska bli bra och att vi inte ska trivas. Men det tror jag nog att vi skulle lösa lätt. Så kände jag ju här också men nu trivs jag ju bra och det är mysigt.

Nu ska vi inte bli allt föör glada i förskott men det känns ändå bra och kul. Får se vad Anders säger om allt bara. :) Men jag tycker att man inte kan hålla på och vela fram och tillbaka allt för mycket.. man lever bara en gång och man ska ta lite risker. ;) Visst är det ett viktigt beslut och man måste vara säker. Men jag känner mig säker.. hoppas bara sötisen också gör det. :)

Nu ska jag ner på stan och sen ska jag nog åka till Västerås ett tag. Jag kommer tråka ihjäl här annars. hahaha
Hejdå.

/Jasmine

filmkväll

Vi har nyss kollat på film.. det blev gladiator. Den var väl okej men liite för mycket dödande för min smak.. de slaktar ju faan alla som är i deras väg typ.. det är hemskt. :/ Men men den var ganska bra.

Vissa saker förstår jag bara inte och kommer nog aldrig göra det..
Är det såhär det kommer vara?
Kan en sån liiten grej göra sååå mycket?
Är det värt det?
Är det värt att sluta med något bara för att kunna få något annat??
Ibland vet jag ärligt talat inte... vad ska man göra, vad ska man välja?

Aja.. de som är kvar då får väl heelt enkelt se hur allt har blivit..

Nu är det väl strax dax att sova lite. När vi vaknar ska jag göra en rolig sak, får väl se hur det blir. Skulle vilja det mest av allt och tilsammans med dig, det kan inte bli bättre.. men vi får helt enkelt se hur allt blir. Jag vill inte bli för glad i förskott men det känns bra nu iallafall. :)

Godnatt!

/Jasmine

tränings dax

Nu har jag dammsugit och grejat, så nu är det fiint här hemma. :)

Ska snart gå och träna. =) Det ska bli sköönt.. är taggad som faan.

                      
                     
                                            Träningskläder, osminkad och redo för ett gympass! ;)

...

Det är ganska skönt att vara ledig såhär mitt i veckan..men det är sååå jävla tråkigt att vara ledig när ingen annan är ledig. Jag blir ju rastlös DIREKT!! :(

Och nu när jag sitter här i min stoora soffa heelt själv och är rädd som ett as vill jag ha dig här hos mig.. bara kunna sitta bredvid dig, prata med dig, kunna krama om dig och veta att du finns vid min sida! Men det gör ont när jag vet att det aldrig mer kan vara så!! Varför ska allt vara så orättvist för?? :/ Visst att det finns många som  som har det hur jobbigt som hellst men det här känns såå mycket än idag.

När ska smärtan försvinna?? Eller jag vet att den aldrig kommer försvinna men när ska det bli liite lättare??
Jag måste verkligen ha full fart i mitt liv heela tiden för att inte tänka på att det är jobbigt.. klarar liksom inte riktigt av att vara så här rastlös och verkligen inte ha något att göra för då kommer du upp i mitt huvud DIREKT!! 
På lördag är det ju allahelgonsdag.. så då ska jag åka ut till dig och tända masssa ljus!!!
 
Carina


spökar!!!

Jag skulle koka ägg nyss.. och när jag trodde de var klara gick jag ut i köket och skulle stänga av plattan... då var plattan avstängd.. fast vattnet kokade ju så jag hade ju inte glömt sätta på den..

DET SPÖKAR HOS MIG!!!!
är det någon som driver med mig eller??? Jag verkligen HATAR sånt här.. :( Och det där jälva plattan har ju en fucking stor knapp som man ska vrida.. så den kan ju inte bara ha vridit sig själv hur som hellst?!??!?
Nu sitter jag upptryckt i soffan med min jävla macka och är rädd som är en jävla fitta!!! :( Jag vill inte vara här nu.. men jag vill ju inte gå ut.. va faan ska jag göra ute?? Kan Anders bara komma hem nuuuuu!!! :/

Seriöst det är inte kul!!! En spis kan inte stänga av sig själv!!! :(:(
Aja nu ska jag sitta här i soffan tills någon kommer hit..

slappdag

Vilket tråkigt jävla väder det är ute idag.. jag sitter här framför datorn med leggins och en t-shirt och vill inte ens klä på mig och fixa mig men va faan skit i det för jag vill inte gå ut idag! :(
Nu ska jag äta liite lunch för jag har inte hunnit äta något än. Haha hunnit??.. eller så har jag inte orkat!! ;)

Senare ikväll ska jag och Linda träna. Wiiiieeehoo :D Skojigt värre. :) hihi
Nu ska jag slappa vidare och sen ta ett varv med dammsugaren :P Hehe

Tjaarååå
/jasmine


:D

Igår när jag kom hem satt sötisen och rökte vattenpipa.. Fy faaan så sööt man kan vara! Hehehe heelt själv liksom. ;) Så när jag kom hem rökte vi liite och sen kolla vi klart på filmen jag råkade somna till sist. :D Hehehe är det inte jag som somnar är det Anders. Vi är nog seriöst sämst på att ha filmkväll. :D Någon däckar alltid.

När jag vaknade imorse ringde jag ett samtal som gjorde att jag blev liite gladare. :D Nu ska vi inte bli föör glada i förskott. Men det skulle vara såå perfekt. =) Men vi får se på torsdag exakt hur det ligger till :) Det skulle vara kul för oss.. hehe Kan inte sluta le.. går bara runt och tänker på hur det skulle vara om vi tog det beslutet. :D:D Hihi (asså, jag är INTE med barn) Hahahahahahaha :D:D Såg själv att man kanske kunde tro det men så är det inte iallafall. hehe ;)

Idag jobbar jag kväll.. men ska dit en halvtimme innan jag börjar för idag börjar jag dagen med en halvtimmes massage! UNDERBART!! :) Det är såå jävla skönt. :) Vill åka på spa en hel helg. Fatta härligt dte skulle vara. :D

Nej nu ska jag börja fixa mig så man ser ordentlig ut när man jobbar! Hahahha


drar till jobbet nu

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba. :)
Idag har jag varit och tränat :D Det var sköönt.. träna mest kondition och mage. :) Hehe

Nej nu ska jag åka hörs senare! Tjaaråå!! ;)

                  
                 
                  


<3

Idag har jag haft en mysig dag. Jag sov fett läänge.. eller jaa till typ ett. Men jag gick ju och la mig vid ungefär halv sex i natt. Var ju tvungen att duscha bort allt halloween-smink innan jag la mig. ;) Hehe

Direkt när jag vakna var det bara att fixa iordning sig och träffa Linda & Anjana för att äta lunch. :) Det var smarrigt.. vi satt där och pratade massor om kvällen igår. :/ Var liite ledsen imorse när jag vakna också men nu skiter jag i allt.. bara att gå vidare.

När jag kom hem kom plutten också hem, han har man ju inte sett på heela helgen typ.. bara jobb och jobb. :) Men då fick jag se han typ en kvart sen var det bara att byta om och åka till dansen. :D:D

Dansen idag var super skojig. :) Den 13:e november ska vi göra en rolig sak. hehe det ska bli spännande. Haha ;) Vi dansade i 2,5 timme.

Efter det åkte jag till Ica en sväng och köpte naturgodis. :P Det är mumsigt. Hihi
Så nu ikväll har det varit mys framför tvn med Anders. Vi kollade på Beck, flickan i jordkällaren. Faan vad den är hemsk. Hatar när det är barn som råkar illa ut :( Men den var riktigt bra.
Nu är det någon som har däckat i soffan.. hihi. Inte så konstigt eftersom han har jobbat heela helgen. Jag börjar också bli liite trött nu så ska nog sova strax.

Godnatt!

/Jasmine




Så här såg jag ut när jag var "the grudge" igår. ;) Hehe


RSS 2.0