Sommarfesten.

Heej! 

Igår var jag, Anders & Yosef till Fanna krogen och käkade tacobuffé! :P Det var gott! :D
Sen var vi till Poya en snabbis och snackade lite. 

Sen åkte jag hem och böt kläder för vid fem var det dax för jobb. På sommarfesten som är på motorgården. :) Det här är fjärde eller femte året jag är med och jobbar där. :) Det är fortfarande lika skoj. =) 
Det var jag, Linda, Sara, Elin, Ida & Emelie som jobbade. Jag, Linda & Sara var i baren där ute (där jag alltid stått) hihi. Vi jobbade till två, tiden gick sjukt fort. Hehe Men det är alltid roligt att jobba där och man tjänar ju en slant och liite dricka. :)) Det är nice som faan. 

Anders & Yosef hämtade oss när vi slutade i natt. Sen sov yosef här också. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt.. kändes som jag hade öl och dricka typ överallt. Hahahah 

Idag har vi alla sovit ganska länge.. sen har vi mest slappat framför tvn!! ... undrar varför vi inte är ute i solen. Super fint väder idag ju. :/ Hahhaa Men vi ska ut nu, Poya kom nyss också. Så nu ska vi ut, käka liite lunch och så. :) 

/Jasmine

Ner på stan.

Jag hittade det jag ville i Västerås. Jag, Linda & Pierre åkte ju dit.. först till Erikslund och kollade liite och sen till BK och käka/fika. När vi var klara där drog dom hem och jag åkte in till centrum. Där gick jag runt och kollade liite. Hittade liite skojiga grejer där med. Sen mötte jag Anders när han sluta. Då åkte vi hemåt..stannade på vägen och köpte med oss mat. :) 

NU har vi käkat, kollat liite på tv och nu är Poya här. Dricker rosé, killarna spelar, vattenpipan ska tändas och snart kommer Yosef hit. :) Sen ska vi ner på stan och busa liite. :) Det är ju krogveckan eller vad det heter på stan nu så vi ska ner och kolla liite där. :) Skoj skoj!

NU ska jag fixa pipan! :D 

/Jasmine

Mot Västerås.

Nu ska jag, Linda & Pierre åka till Västerås. Gå liite på stan och så. :) Hej hej!
/Jasmine

Fredag.

Hej! Idag är det fredag. :) Idag sov jag läänge! =) Sköönt som tusan. Sen har jag precis ätit lunch. 
Igår var det masssa träning som gällde på dagen och sen gick jag hem och duscha och fixade mig. Sen gick jag ner på stan och träffa Emma, Linda och Linda och fikade på Saras jobb. :) Det var mysigt.. och det var super varmt och skönt. :)
På vägen ner till stan så hjälpte jag en tant över vägen.. hon stod och ropa på hjälp och alla andra gick förbi och då gick jag såklart fram och hjälpte henne. Och när vi väl kom över vägen så ville hon ha mer hjälp så vi gick enda till restaurangen hon skulle till. Tyvärr är hon inte världens bästa tant... men hon måste ju få hjälp ändå. Och jag hoppas folk är snälla mot mig också när jag blir gammal och kanske behöver hjälp! :) Heheh det får vi väl se sen. 

Men då fikade vi där iallafall och satt där ett tag och snacka. Sen gick vi en sväng på stan. :) 
Sen gick jag hemåt igen. Då hade älsklingen kommit hem. :) Då käkade jag liite mat och så. Han spela liite och jag satt vid datan sen hade vi mys framför tvn. :)) 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Senare idag ska jag till Västerås och kolla liite.. skulle behöva hitta liiite saker. Så vi får se om jag lyckas hitta något bra. Och Anders slutar jobba vid sju så då åker jag så jag är där när han slutar. :) Sen får vi se vad som händer innan. :) Något skoj ska vi väl kunna hitta på. :)



/Jasmine

Göteborg i bilder.

Jag vette faan vad som hände med det förra inlägget... hälften av texten är ju för fan blå!!! Jag vet inte hur det blev så.. hahahaha Man kan väl inte ens byta färg?!?? Men aja.. liite annorlunda! ;)

Här är Göteborgsresan i bilder! 


/Jasmine

Försöker igen..

Sådär... nu ska jag väl ta tag i det där och skriva om allt jag skrev för en stund sen. 

I måndags kväll var det träning, packning och tvmys med Anders som gällde. :)

I tisdags var det bara att fixa sig och packa det sista nör man vaknade. Sen sa jag hejdå till min sötis som förtfarande sov, för vid åtta packade jag, Linda & Azad in oss i min bil och drog i väg till Göteborg. :) 
Vi hade bokat hotell (det jag och Anders var på) och sen var det Liseberg som gällde. :) 

Vi kom fram vid typ ett, då parkerade vi i centrum och gick runt liite. Sen var ju Peter och Ksenija i Göteborg också så vi träffade dom och så gick vi alla och käkade lunch. Vi käkade på en indisk restaurang..det var muumsigt! :P
Sen gick vi och kollade liite i affärer på avenyn. 

Sen var det ju dax för dom att börja åka hemåt och vi skulle ju checka in på hotellet. Så vi åkte till hotellet och checkade in, böt kläder och packade upp liite. Jag och Linda fick rummet som låg exakt bredvid det jag och Anders hade när vi var där. :):) Och Azad var nästan exakt under oss. Rummen såg ju ut exakt som jag trodde. Men mitt och Lindas var ju liite finare :) För i vårat var alla detaljer LILA! :D:D Heheheh Det passade ju peerfekt. :) I Azads var det beige och i det jag och Anders bodde på var det brunt. :) Så det här rummet vi hade nu var ju liite finare än dom andra. ;) Heheh Det tråkiga var vädret.. det var molningt och regnade. :/ Hmm..

När vi var klara så drog vi in till stan igen.. då parkerade vi precis vid Liseberg och sen var det ju karuseller som gällde! :) Vi gick in på Liseberg och köpte åkband och allt.  Och som tur var regnade det ingenting när vi väl var på Liseberg..tror jag. ;) Hehehe Så det var sköönt. 
Vi åkte massa skojigt och sprang runt. Det dåliga var att det var sjuuukt långa köer! :/ Sånt är drygt och segt! När vi kom dit hade typ alla man ville åka mellan 40 minuter till över en timmes kö. :( Men vi kriga och stod i några långa men vi sket i dom som var en timmes kö till. Palla stå så länge för en karusell som varar i typ två minuteer. Så det var synd att vi inte åkte dom men vi åkte massa annat skoj. 
Vi åkte bland annat KANONEN!! :D Hahha fyyy faaan vad den var rolig!! :) Och super läskig! Jag har aldrig åkt den förut för jag har varit för feg men nu vågade jag och det var tur för den var sjukt rolig..och super läskig! :):)

Sen gick vi ju spökhotellet också. Hahaha Det var läskigt som in i helvete!! :S Jag tycker ju sånt där är skit kul men ändå super läskigt. Jag tror nog att jag alltid är modigare än jag egentligen är. Hahahah Jag är kanske feg när det väl är dax! ;) Hahah När vi stod i kön var vi till och med rädda och då stod det tre stycken framför oss (en pappa och två barn) så vi fråga om vi fick gå med dom. Det fick vi och det var nog tur det! För under hela tiden man är där inne så måste man hålla den som går framför på axlarna och inte släppa, så man liksom går på ett led. Och Linda ville gå i mitten och jag ville ju varken gå längst bak eller längst fram så det hade ju varit kört om inte dom andra tre gick med oss. :) Hahhaha Jag hade pappan framför mig och då kände jag mig liite mer trygg. Men jag skrek nog ganska mycket i hans öra, hängde på hans axlar och trampa honom på fötterna... förlåt för det! Men han sa att det inte gjorde något. Hahahah Vilken tur. ;) 

Men det var super skoj på Liseberg..massa karuseller och mat. =)  När det stängde vid elva åkte vi tillbaka till hotellet. Där tog vi varsin drink och satte oss vid baren och drack dom. :) Sen var alla trötta så vi gick till våra rum och gjorde oss redo för att sova. :) 
Jag och Linda kollade liite på "how i met your mother" innan vi somna. Jag prata med Anders en stund också. <3 Synd att han inte kunde följa med.. :/ Det hade varit super skojigt! Men vi får åka dit något snart igen. :)

När vi vaknade så fixade vi oss fort och sen vid typ åtta träffa vi Azad och gick och käkade frukost. :) Hotellfrukost är gooott! :P När vi var mätta som tusan gick vi och svida om till badkläder och morgonrock. Sen tog vi hissen ner till spa-avdelningen. :):) Fy tusan vad det var fint, mysigt och sköönt där! :) Vi var ju aldrig där sist vi var där.. vi kollade bara in där liite grann. Det var synd! 
Men det var skönt som tusan, vi kände oss helt lena och fräscha när vi gick därifrån. :)
Vi testade typ allt som fanns där.. inomhus pool, utomhus pool, ångbastu, tropisk dusch, pool för fötterna, arom-rummet. :) Det var såå skönt, vi ville inte gå därifrån. Men vi var ju tyungna att checka ut vid elva så då fick vi ju lov att gå upp och byta om och packa ihop.

När vi var utcheckade åkte vi in till centrum. Där shoppade vi liite, åt yoghurt glass i solen och hade det trevligt. :) Jag köpte två tröjor, ett linne och ett halsband och ett par jeans shorts. :) Tror det var allt. Men super nöjd..allt var skit snyggt. :) Vi var nog inne i alla h&m som finns i Göteborg! ;);) Hahahhaha nää inte alla kanske men måånga. :) Sen var det såå jäkla varmt så vi alla ville byta om, då gick vi tillbaka till bilen, hoppade in och svidade om till svalare kläder. Sen tänkte vi gå tillbaka och käka lunch men klockan var ju ändå ganska mycket så vi började åka hemåt då istället. Vi stannade på en mack och köpte liite färd-godis och sen stannade vi och käka i skara. :) 

Vi kom hem till Enköping vid typ åtta. Då packade jag upp allt och så hemma och sen myste jag med min älskade Anders. :) Även fast det bara var ett dygn så saknade jag honom när vi var borta. :) Hihi Det är nog bara för att han är den bästa heelt enkelt. ;) <3 

Men det var en super rolig resa till Göteborg. :):) Och kvällen igår var super mysig. <3 En riktigt braa start på min lediga vecka. :):) 

/Jasmine

Göteborg igen..

Heej! 

Jag är sur nu-.... hade skrivit ett super långt inlägg om Göteborgsresan och det.. men det försvann! :( Baaajs! 
Men men får väl skriva om det sen när jag pallar! 

/Jasmine

8 dagars semester!

Heeej! Jag kom ganska nyligen hem från den sista arbetsdagen innan liite ledighet. :) Ska bli sköönt som faan! Haha jag som ville sova ut (första natten på över en vecka) imorgon men då ska vi på en liiten resa så då ska vi också upp tidigt och på onsdag blir det nog ganska så tidigt också. Men på torsdag, då jäklar ska jag ta igen all sömn som uteblev den här frukost veckan! ;) hehe 
Den här dagen har iallafall rullat på som vanligt.. sjukt liite gäster som käka frukost bara så det blev liite långtråkigt där ett tag, men då försökte jag hitta på annat att pyssla med. 

Nu är jag som sagt hemma.. ska nog ta och vila en stund, är ganska så trött. Igår kväll myste vi framför tvn hela kvällen och sen när klockan var typ halv två sov/vilade jag en timme tills det var dax att gå upp.
När jag har vilat klart måste jag betala alla räkningar och göra liite ärenden på stan. :) Ska komma iväg och träna också tänkte jag. Så bäst att vila nu på en gång så man hinner allt man ska fixa. :)




Allt det som har hänt i Norge dom närmaste dagarna är fruktansvärt, heelt sjukt! :( Hur kan EN människa göra sån stor skade och ta livet från så många?? Först bomba mitt inne i Oslo så flera människor skadas och avlider och sen åka ut till en ö med flera hundra ungdomar och iskallt gå runt och slakta över 90 barn/ungdomar/vuxna... hur får man för sig att göra något sånt? Vad tänker han med egentligen. Dom där unga människorna hade ju inte gjort honom någonting.. vad får man ut av något sånt där? Jag fattar verkligen inte hur man kan vara en sån iskall psykopat..??! 
Jag tycker synd om alla drabbade.. dom som inte klarade sig, dom som klarade sig och måste leva med det där minnet i hela sitt liv, alla anhöriga och alla andra runtomkring! ♥ Detta är såå fel..att ta oskyldiga människors liv sådär! Jag hoppas straffet bli långt och hårt (tyvärr är alla såna straff alldeles för låga och milda i våra länder här i norden)..men jag hoppas verkligen han får det värsta möjliga! Det är tragiskt att sånt här händer i världen.. 
Norge ♥

/Jasmine

En dag kvar bara..

Hej! Faan vad jag börjar bli slut efter den här veckan. Men nu är det bara EN dag kvar (imorgon) sen är jag ledig en vecka. :) Kroppen och huvudet är skit sega och man känner verkligen att man jobbat mycket och gått upp så tidigt. Eftersom jag inte kan somna tidigt har jag ju sovit någon timme när jag kommit hem och sen antingen varit heelt vaken hela natten tills jag ska jobba eller sovit max två timmar..det börjar kännas nu! Haahah :)

I fredags var jag på stan med Linda & Emma och gick runt liite och käkade. Sen gick vi till deras gård och satt där ett tag. Sen så fixade jag lite hemma och cyklade dit igen, då var Anders, Yosef & Pierre där också. Vi satt ute på gården ett tag. Sen gick vi in till Linda och spelade tp. :) Hehe Det var skoj.. fast jag suger på sånt!! Hahahha ;)
Vid typ två åkte vi till Max och käkade liite mat. Och sen åkte jag, Anders, Yosef och Gabbe hem till oss. Dom rökte vattenpipa och spela fifa och jag böt om, rökte lite och åkte och jobba. 

Sen jobbade jag ju frulle och det gick braa. Det var väldigt lugnt (som heela veckan har varit). Slutade vid halv elva då åkte jag direkt hem och då hitta jag två sovandes killar här hemma. :) Yosef sov här också så jag gick och la mig jag med och sov till typ tre, fyra. Då gick vi alla upp och satt och kolla lite på sytycd. :) 
JORDNÖTSSÅS, DANS & ANDERS!! ♥ Kan ju inte bli så mycket bättre! ;) hihi 
Då kollade vi på en asss braa film på tv. Perfect stranger!! Såå jäkla grym film.. inte alls som man trodde med ett slut som man inte trodde. :) Den var super bra. Sen kollade vi lite till på tv och sen sov jag typ två timmar. 

Idag har jag också jobbat frukost.. det har gått bra, slutade redan vid typ tio idag. :) Sköönt! Och när jag kom hem så spelade gubben lite fifa och då somnade jag i soffan bredvid honom. Han måste också somnat liite sen och jag vaknade typ vid halv sex. Haha Men det var skönt. :) Nu har vi käkat lite mat och kollat på tv. Nu blir det liite mys framför någon film. :) 



/Jasmine


Fredag.

Heej! =)

Idag är det fredag.. jag skulle vilja säga att wiiie nu är det helg. Men jag jobbar ju lördag, söndag och måndag också innan jag är ledig. :/ Men då är jag ledig i en hel vecka. :):) Det är ju min sista semester-vecka så då ska jag passa på att njuta. :)
Idag har jag iallafall jobbat frulle igen och det gick bra. Inte så mycket folk och då finns det ju inte så mycket att göra.. roligare med liite acton liksom. ;) Heheh Det blev en ganska kort dag, jag var hemma redan elva.. det är sköönt. 

Är fortfarande suuper nöjd med min nya tatuering (braa att jag fortfarande är nöjd!! Hahahah) och nu när plasten är borta ser man ju mer hur den verkligen ser ut. :) Och den är UNDERBAR! =) Hihi
Nu ska jag nog vila ett tag.. är trött som tusan, blev ju inte många timmars sömn i natt. Sen får vi se vad vi hittar på. :)

Hej så länge! 

/Jasmine

Glaad!

Godkväll! 

Nu har vi käkat mat och så. Det var smarrigt. :P Just nu är Gabbe här och klipper Anders. Dom sitter ute på balkongen :) Hehe skööna killar. Men det är ju bra, då slipper vi allt hår här inne. ;) Det ser bra ut..hoppas han gör min kille snygg i håret. Heheh Fast det gör han alltid så det ska nog bli bra den här gången också. :) 

Jag ska strax duscha och då får jag ju ta av plasten från tatueringen. Wiiiie! :):) Ska bli skoj! :D Då ser man liite bättre hur den ser ut (visst jag såg den ju när den precis var klar men jag vill ju kolla lite mera. :) Och under plasten är det ju just nu bara massa kräm och blod. Hahahah Inte så fräscht kanske. :P

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag förbi Linda en snabbis och träffa henne och Mimmi. Faan att jag börjar tidigt imorgon.. för dom ska ha filmkväll. Men jag får vara med någon annan dag. :) Men ska börbi och visa tatueringen och snacka lite iallafall. :)

Sen måste jag soova!


/Jasmine

Min nya tatuering. :)

Nu sitter den äntligen där.. min sjätte tatuering! :D:D Den blev skit fiin och jag är super nöjd. :) Men jag skulle ju gjort två stycken, den andra blev inte av.. så nu får jag tänka om och sen boka en ny tid. Är liite ledsen för det men den jag gjorde var viktigare så det var braa. :) Han som gjorde den var snäll och snabb, hehe sånt gillar jag! Så det inte blir så mycket smärta. ;) Hahaha

Den tatueringen jag gjorde idag är två av dom viktigaste datumen som finns. Det är mammas datum, när hon föddes och när hon försvann. Alltså.. 9 januari 1963- 15 juli 2000. Men det är bara siffror. Och jag satte den så den pekar upp mot himlen och så jag kan se den..för det är ju i himlen hon är min fina ängel och jag vill ju kunna se den. ♥ 
Älskar dig mamsen!! 



Men nu ska jag och Anders käka mat. :) Ni får se bättre bilder sen när jag tagit bort plasten. :)
/Jasmine

Sex & Sju!

Godmorgon!! :):) Sovit gott??

Jag har redan jobbat tre timmar nu.. längtar tills jag slutar. :)

Idag är det den dagen jag har väntat på.. skulle ju göra det förra tisdagen men det blev ju inte riktigt så så idag kör vi istället. :) Det är äntligen dax för nummer sex och nummer sju!! :D Hehe Ska bli skojigt som tusan.
När jag kommer hem ska jag nog däcka ett tag (blev inte så mycket sömn inatt) så jag är pigg och fräsch, sen ska jag möta Anders när han slutar. :)

Men jag skriver mer sen!

/Jasmine

Rensat

Hallå där! 

Idag har jag varit duktig! Jag har rensat min garderob (den ena av dom iallafall) :) Heheh Va faan man hitta ju ingenting och det fanns ganska mycket skit i den. Haha ;) Men nu ser det fint ut, vi får väl se hur länge det varar! ;)
Sen har jag städat liite i byrån i hallen.. haha i en låda låg den en jäkla massa grejer som inte behövde ligga där. Så den är fin den med nu. :) Och så har jag även tvättat massa. Det hänger nere på tork nu, borde vara tort ganska snart. Yeey.. man hinner med mycket när man är ledig, man måste bara se till att ta tag i det och börja. Hehe Det är just det där med att börja som är drygt men sen går det fort och är skojigt.
Var även iväg till gymmet och tränade liite tidigare idag. :)

Snart ska jag börja laga liite mat. Ikväll blir det tacos! Muums :P Hihi Så jag ska försöka ha maten klar när Anders kommer hem. ;) Så det inte bli så jäkla sent och han var ju super hungrig redan nu. :) Hehe Sen ska jag väl försöka sova ganska tidigt. Imorgon är det en jobbdag igen.. börjar typ runt 04.00. 


Man hittade ju ganska många klänningar i garderoben.. 63 stycken (jaa jag räknade dom..hahah mobbad)!! 
Och sen vet jag att jag tvätta några idag. :) Hihi Klänningar är skoj och fint. :) Men om jag och Anders någon gång flyttar har jag ett krav :Mycket fler garderober!!! Hahahha ;)

Men nu ska jag ner i tvättstugan och kolla hur det går för tvätten och sen ska jag börja med maten. :) 

/Jasmine

Längtar till imorgon!

Heej! 

Idag är jag ledig! :D Det är liite skönt för sen är det ju jobb till på måndag som gäller. Och det är fint väder idag så det är härligt. :) 

Jag längtar som faan till imorgon kväll. Eftersom det roliga jag skulle göra förra veckan inte riktigt blev av så ska jag göra det imorgon istället, på ett annat ställe. :) Det kommer bli kanon! :) Och Anders slutar tidigt så han ska följa med också. :)) Ska bli skojigt! 

Idag ska jag nog lägga mig på balkongen och sola liite snart (eftersom jag inte får göra det efter imorgon på ett tag) och sen vid tre ska jag tvätta. Sen får vi se vad som händer resten av dagen. :) 


/Jasmine

SSS

sss på balkongen! :)) Sola, svettades och sov alltså. Hahaha Möblerade om på balkongen och la mig mig där och har legat där typ två timmar nu. Sov typ första timmen och har läst en tidning nu på slutet. Det stekte på riktigt bra när solen inte var bakom molnen. :) Jag hoppas på massa sol imorgon med när jag är ledig! :D Hihi Nu är jag inne igen..solen försvinner ju bakom husen typ vid tre. :/ Haha Plus att det kommer små regndroppar nu.

Nu ska jag ner på stan och kolla en sak åt Linda och sen ska jag nog ta mig till gymmet och träna lite. 

/Jasmine

Helgen.

Heej. Idag blev det en ganska kort dag på jobbet. :) Började 04.00 och slutade 10.30. Ganska lagom. :)
Så nu när jag har tid och inte är allt för trött kan jag ju skriva om helgen (några dagar försent). Haha 

I fredagskväll firade vi Azad (i efterskott). Jag, Anders, Linda, Azad & Poya åkte till Uppsala (jag körde). Där träffade vi Yosef och Cilla som redan satt på Framfickan (riverside). Så vi slog oss ner där och hade trevligt. :) Dom drack och så och vi satt och snacka. Det var skoj. Dom stängde ett så då tänkte vi gå till ett annat ställe men det var såå lång kö så vi pallade inte. ;) Haha Då gick vi till någon båt där det var som en bar. Hahaha, vet inte riktigt vad jag ska säga om den båten.. det var sand på golvet, två killar som satt vid en data (alltså tyå djs, eller dom valde låtar) och massa konstiga människor. Haha så vi var inte där så länge. Efter det så åkte vi till Max och käkade liite innan vi åkte hem. :) Det var en skojig kväll. :D
Haha knäppisarna! Jag sa kolla upp..för att båda kolla ner, då kollar dom upp i taket. Hehe Tokar! :)




I lördags gick jag och Anders upp tidigt och fixade oss. För då var det dax för våran Göteborgs-tripp! :):) Vi åkte hemifrån lite efter tio. Då hade vi med liite fika och sånt i våran nya fina kylväska. :P Vi ställde in gpsen och drog iväg. Första stoppet gjorde vi i Gränna. Det är såå gulligt där. Ser ut som förr i tiden typ. :) Men där sträckte vi bara lite på benen och tog lite luft. :) 
Sen körde vi vidare. Stoppet efter det var i Jönköping. :) Vi ville inte åka motorvägen hela vägen ner så vi åkte runt istället för att se mer. Vi åkte förbi många fina städer, så det var skoj. 
I Jönköping stannade vi och käka lunch. Vi hitta en libanesisk restaurang och det var super gott. :P Vi blev mätta som tusan. Hehe 
Vi knata tillbaka till bilen och körde mot Göteborg. :)

När vi var i Göteborg åkte vi till hotellet vi skulle bo på och checkade in direkt. Fy tusan vad fint hotellet var! :) Sankt Jörgen Park Resort heter det! Ni alla läär ju åka dit. :) Vi checkade iallafall in och gick till vårat rum och packade upp lite. När Anders hade fått kolla liite på fotbollen ;), så åkte vi in mot centrum. Vi parkerade precis vid Liseberg. Sen gick vi en promenad förbi Liseberg och sen längs avenyn. Det är så fint och mysigt där. Heela gatorna var fulla med fina uteserveringar och mysiga barer. :) Vi hitta en restaurang som vi käkade på. Det var gott. :) 

När vi hade vilat magarna liite (blev super mätta :)) så gick vi sakta tillbaka..fast en liite längre runda. Vi stanna och köpte med oss lite snacks och gick vidare. Sen gick vi hela vägen tillbaks till bilen. När vi kom fram åkte vi mot hotellet. Där myste vi i baren och på rummet. :)) En underbar dag och kväll. 

När vi vaknade så var det dax för frukost...hotellfrukost!! Det är fan bäääst! ;) Hehe Det är smarrigt. Eftersom vi var där från lördag till söndag så var frukosten senare och vi behövde inte checka ut så tidigt. Det är skönt. Så då käkade vi massa frulle och satte oss ute i deras mysiga uteservering/veranda (eller vad man ska kalla det för) :).
Tyvärr var det dåligt väder då.. det regna! :/ Men det var mysigt ändå. 

Sen gick vi upp till rummet igen och myste den sista tiden innan det var dax att checka ut. Eftersom det var dåligt väder och en söndag så fanns det ju inte så mycket att göra så när vi hade dragit från hotellet så hoppade vi in i bilen och började åka hemåt. Då tog vi den andra vägen hem...så vi inte behövde åka samma väg. :) Hehe 

På vägen hem stannade vi i Skara och hade en liten bensträckare, i Laxå och hade kisspaus och sen käkade vi mat i Arboga. :) Sen vid typ sju var vi hemma igen. :) Skönt att komma hem men jag hade gärna stannat läängre. :/ Men det var super skojigt och underbart. :)
Sen vid typ halv nio somnade jag..skulle ju upp och åka och jobba vid 02.45 på måndagen. Hehe 

Jönköping.

Utsikten från hotellet.

Vårat rum! Kolla utsikten och fönstret...Älskar fönstret!! :)


Hehe coolt fönster in till toan. Där kan man spana på folk som duschar, borstar tänderna eller bajsar. Hahahaha ;) Men det fanns sååklart så man kunde dra för. :)) Hehe Men det var snyggt! 

Toaletten var sjukt snygg. Vill ha sådär här hemma. ;)

Söötisen! :)

Jag visste att Anders var vit... men inte såådär vit!! (handen). Hahaha ;) Pusss

Baby med kaffe. :P
Whitney Houston & Michael Jackson.

Tog liite smyg-kort under frullen. ;) Hehe
Min älskling passar i allt.. men lila är han liite extra snygg i!! ;):)) Hehehe <3

Jaa det var liite bilder från helgen. Den var som sakt super härlig. Grattis till Azad igen och tack älsklings Anders för bästa Göteborgs-resan!! <3<3 

/Jasmine

Underbar helg!

Heej! 

Nu är jag hemma från en arbetsdag.. den här veckan kommer vara låång, masssa jobb och super tidiga mornar. Jag jobbar frukost måndag (idag), tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag!! Och frukosten börjar fem.. alltså måste jag börja senast 04.00!! Hahah Fy faan vad tidigt! ;) 
Imorse när jag åkte såg jag typ inte en enda bil på hela vägen. Hehe Då jäklar är man ute och åker tidigt. Men det har gått bra. Alla dom här dagarna fixar jag frullen själv också.. alltså är det ingen kock inne så det är liite att pyssla med på morgonen. Men det gick super idag. Jag slutade vid två... idag var det lunch också, det kommer det inte vara dom andra dagarna så det kommer bli kortare dagar sen. :) 

Den här helgen har varit underbar!! :D Massa skoj och mys i Uppsala när vi fira Azad och sen i Göteborg med min söta Anders! :):) Hihi Fler såna här helger vill jag ha! Typ varje helg ;) Hehe 

Men jag skriver mer om det senare.. Jag är skit trött nu men jag ska ta och cykla till gymmet nu och träna liite. 

/Jasmine

Min ängel ♥

Idag är det 11 år sen du lämnade oss. Tiden går så otroligt fort.. man vill kunna stoppa tiden och åka tillbaka till den tiden du fanns här men tiden bara rusar framåt. 
Det känns tungt att vi aldrig kommer få träffa dig igen och det känns fortfarande konstigt att du inte är här. Man tror inte riktigt att det är sant.. ibland vill man ringa dig och åka och hälsa på dig.. men sen kommer man på att verkligheten inte tillåter det. :/ 

Du gav mig och lillebror liv, du bar oss i nio månader och gjorde så vi blev verklighet. Medans du försvann från oss på några sekunder.. du har verkligen kämpat med att ge oss liv medans ditt liv försvann lika fort som ett andetag, några sekunder. :( Hur kan ett liv vara så svårt att göra men så lätt att ta?? Fattar inte varför det ska vara så.. :/

Jag älskar dig över allt annat och skulle göra allt i världen för att få träffa dig igen. Hoppas du har det bra där du är nu. Något jag vet är att du är världens vackraste ängel!! Jag saknar dig enormt mycket, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. :'(

Skulle vilja träffa dig, få prata med dig och få känna att du finns här. Nu ska jag åka ut till din vackra viloplats och tända ljus och sitta där vid dig ett tag. 

ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT OCH SAKNAR DIG VARJE SEKUND CARINA LINDHOLM! DU ÄR MIN ÄNGEL! 

En mamma, en dotter, en syster, en vän, en moster, en sambo, en släkting.. det är så många som har förlorat en underbar person, för du var verkligen underbar mamma! ♥♥♥



/din dotter Jasmine

Den där Mary..

Hej! 

Just nu kollar jag på Den där Mary som går på tv. :) Hehe Det är skojig. :D

Idag har jag fårr ganska mycket gjort. Först åkte jag och pantade lite och handlade. Sen lämnade jag bilen hemma, böt kläder och släpa ner cykeln ner för alla trappor. :) Haha Det har ju först stått inne i hallen ett tag och sen i trapphuset.. eftersom jag inte hade fixat något lås till den. :) Men idag fick den äntligen komma ut på en premiärtur! :D Jag cyklade ner på stan och skulle kolla efter en sak. men hitta ingen. Så då hoppade jag in på gymmet och träna massa. Azad kom dit också. Jag körde på braa.. började med att springa 30 minuter!! =) Yeeah. Hehe Ganska duktig..speciellt när det är så varmt på gymmet att man typ börjar svettas bara man kommer in där. ;) hehe
Sen tog jag cykeln hem igen. 

När jag var hemma tog jag en låång varm dusch. Det var sköönt! :) Jag ÄLSKAR att duscha.. hehe det är avslappnande. Fast jag HATAR våran dusch!! :( Den är fortfarande sådär med vattnet och att den ändrar temperatur heela tiden. :/ Och mycket.. från svinvarmt till skitkallt. :( Hmm.. får se när det blir fixat då.

Sen har jag lagat mat, käkat och diskat. Det blev massa mat så Anders kan ta med sig till jobbet imorgon också. :) 
Han klev precis in genom dörren. :):) Wiiie Nu blir det lite slappande framför tvn med plutten. :)

/Jasmine

Några timmars jobb.

Hej hej!

Idag har jag också jobbat några timmar på förmiddagen med Ida. Var på två ställen idag.. där emellan käka vi lunch. Det gick bra och smidigt.

Nu är jag hemma igen och ska fixa liite saker här hemma. Åka och handla liite och fixa ska jag också göra. Idag borde jag hinna med lite träning också. :) Kanske ska inviga min nya cykel till gymmet. :) Det var as länge sen jag cykla..undrar om jag kommer ihåg hur man gör!? ;) Hehe 



Imorgon är det årets jobbigaste, tråkigaste och viktigaste dag! Den är jobbig. :/ 11år.. tiden går sjukt fort. Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga..men den går tydligen skit fort även när man inte har kul. Får tårar i ögonen när jag tänker på det.. Kommer ihåg det som om det vore igår. :'( Saknar dig!! ♥

/Jasmine

Det går inte så braa...

Jag är liite deppig just nu.. :// Det roliga jag skulle göra igår blev aldrig av, vi åkte massa mil i onödan. Och idag fick jag också bara dåliga besked. :( Måste ju liksom göra det snart innan jag börjar jobba på riktigt och det känns som det är kört! Faan också.. vi skulle åkt tidigare igår som jag sa för då hade vi ju hunnit. :(:( 
Men men vi får väl se hur det blir... är iallafall inte så glad nu. Ville ju göra det igår och då är man ju inställd på det och då vill jag ju inte vänta flera månader igen på att få det gjort. :( 

Aja.. Jag jobbade några timmar imorse.. det gick bra. Sen när jag sluta så har jag handlat liite bra-att-ha-saker på öb, bland annat ett cykellås. Så nu kan jag börja använda den!! Det är ju liite skoj =) Nu är jag hemma igen och ska väl äta liite lunch. Sen får vi se vad som händer senare. 

/Jasmine

....

Vilka jävla idioter!!! Pallar inte.. :/ En dag som skulle bli superbraa gick åt helvete pga 10 minuter och ett telefonsamtal! Aja... "kul"!! Och nu regnar det också.. gaahh det går så braa ibland! :(:@

Adjö!
/Jasmine

Today is the day!!

Idag är det den där dagen! :D:D
Är super nervös.. och det blev ju inte direkt bättre efter en konstig dröm inatt som gjorde mig mer nervös. Haha Enligt drömmen kommer det INTE gå så braa idag. Hehe Men vi får hoppas att den inte stämmer. ;) Men jag fattar egentligen inte varför jag är nervös.. blir det varje gång. :) Hahaha Men det ska bli super skoj, vill att tiden ska gå fortare nu på förmiddagen. :) 

Men nu ska jag gå till gymmet och träna liite. :) 

/Jasmine



Lugn och trevlig dag.

Heejsan! =)

Idag har jag tagit det mest lugnt och slappat hemma framför tvn och datan. Det är skönt att ha såna dagar ibland också. Vid typ halv fem följde jag med Azad ner på stan. Vi käka mat på Sallad & Sånt, Pierre kom dit också. Jag käka västerbottenpaj..muums vad gott det är. :)
Sen gick vi lite på stan och efter det blev det en fika. :P 

Vid sju tiden gick jag till gymmet.. men jag tränade inte idag, jag gjorde lite situps och solade bara. :D Smörjde in mig med olja också för att få liite mer effetkt. ;) Hehe och det blev fan skillnad. :D Så nu är jag brun! 
Jag ska nog passa på att sola imorgon på förmiddagen också...antingen ute om det är fint väder eller på gymmet. För efter imorgon får jag ju inte sola på ett tag så det är ju bäst att bygga upp brännan liite så den inte hinner försvinna. :)) Hihi 

Nu kom precis Anders hem.. men han var bara in och vände typ. :) Dom ska göra musik hos Azad idag. Hihi Spännande. =) Så vi får se vad jag hittar på ikväll.. något skoj blir det nog allt. :) 



/Jasmine

BOKAT!

Idag har jag bokat, så nu är det klappat och klart! :) På lördag åker jag och min sötis Anders på mini-semester till Göteborg. :) Hihi Det ska bli såå skojigt och härligt! Längtar som tusan!! :D

Idag på förmiddagen följde jag med Linda till Västerås.. hon skulle fixa en grej till hennes jobb så jag åkte med som sällskap. Hehe Vi köpte med oss lunch på vägen tillbaka också. :) Det var trevligt. 

Nu är jag hemma igen..får se vad man hittar på idag. Jag har ju en vecka kvar på semestern så jag ska se till att slappa och ha det braa nu. :) Läängtar till imorgon också! Hihi Kommer bli skojigt!! :D

/Jasmine

Mini semester.

Det skulle vara skönt med en till liiten miniweekend med baby igen! :):) Som när han fyllde år, det var mysigt och skojigt. Och eftersom vi inte har semester samtidigt så får man ju passa på så fort vi båda kan. :) Så nu ringer jag runt massa och kollar hur det ser ut i helgen. Vi skulle vilja åka neråt..mot Göteborg. Så vi får se vad jag kan fixa och vart vi i så fall landar. :) Hihi

/Jasmine

Längtar!! ... Saknar!!

Heej! Idag är det söndag och idag sov jag läänge. Såå himla skönt! :) 
Men nu ska jag ta tag i det här med lunch och laga liite tänkte jag. Fr se vad det blir för smarrigt! :P


Nu är det bara två dagar kvar!! Läängtar som tusan!! :D:D Kommer bli skoj som fan men är liite nervös också! ;)

Sen är det bara fem dagar kvar till årets viktigaste och hemskaste dag! Saknaden är stor! :(

Men nu ska jag fixa lunch.

/Jasmine

Massa bilder.

Heeej!

Här kommer massa bilder, har varit liite dålig på att skriva så nu kommer massa bilder istället. :):)


Var och fiskade/solade med Yosef & Pierre i Ekolsund. :)



Vi åkte en kvällstur med Gabbes båt. :) Jag, Anders, Yosef, Pierre, Gabbe, Simon & Gabbe. Härligt! :)



Jag, Pierre & Poya åkte till Uppsala och träffa Yosef och käka mat och klippte oss på Gabbes salong. :):)



Jag och Anders gosa ner oss i soffan framför en film (seven pounds) med liite gott till. :) Mys <3



Jag, Anders, Pierre, Gabbe & Bella var i Västerås igår och kolla liite på power meet och satt och drack på Pitcher´s och sen på Tabazco. :) En mysig och skojig kväll. :)


(Pierre åkte liite i bakluckan. Hahahha Han ville känna på hur det var att vara raggare. ;) hihi)



Idag har jag, Tomas & Bella legat i Bresse och stekt i solen från typ halv två till fem. :) Det var sköönt som tusan! Vi trodde det inte skulle vara så jättevarmt, men det stekte på riktigt braa. :) 
Men det hela slutade med en äcklig sak. När vi alla tre ligger på mage och alla typ halv-sover... då känner jag något mot mitt ben. Trodde det var Tomas som låg och pilla på mig och typ rörde sig liite. Jag tänkte, va håller han på med.. men sen tycker jag det känns konstigt mot handen. Jaa då är det en fucking ORMJÄVEL!!! Jag flyger upp mot Bella och då är ormen på Tomas arm..jag skriker på Tomas att akta sig. Och visst, det var bara en liiten snok, men ändå...fett äckligt! Hade gåshud i flera timmar efter. :( Jag är ju inte ett stort fan av ormar och nu hade jag en på mig. :/ Blääää! :(:( Så då drog vi hem. Haha Men jag fick liite färg iallafall. ;) Hihi skooj! 

(Jag ser helt frykantig ut på bilden.. hahaha Men man ser ju brännan från bikinin. :))

När Anders kom hem vid halv åtta ikväll så käkade vi middag. :) Sen har vi slappat framför tvn. Nu spelar han liite och jag ska byta kläder och gå till Pierre och säga hej. :) Dom dricker där. :)

/Jasmine

Till Bresse!

Heej! 
Jag har inte skrivit på ett tag nu men har ju haft massa annat för mig. :) 

Men nu hinner jag inte riktigt heller skriva så mycket för nu ska jag till Ica och träffa Bella. Sen kommer Tomas och hämtar oss så drar vi ut till Bresse och solar! :):) Hihi Nu ska vi bli bruuuna! ;) Hahaha 

Men skriver mera senare. :) 

Ha en braa lördag nu! 

/Jasmine

Härligt väder!

Hej! Nu har jag tid att sitta vid datan liite. :) Har ju varit så härligt väder idag så man vill ju inte direkt sitta inne och häcka. ;) Hehe

Imorse åkte jag med Anders till Västerås och sen hem igen. Då var jag ju så uppe i varv och pigg så då när jag kom hem så gick jag och tränade i värmen. Hahaha Bara man kommer in på gymmet så börjar man ju svettas.. "kall" lokal det där. ;) Hehe Men då körde jag på. Idag körde jag massa kondition. Hitta en perfekt takt och sprang 30min utan att vila eller sänka farten. Oooh yeeah! :D Det tar sig. :) Men det är sjukt vad man svettas när det är såhär varmt.. hahahha trodde för en sekund att jag var i badhuset.. men det var ju bara pölen med svett jag såg! Hahahha Nää fyy..riktigt så illa var det ju inte men ändå. :)

När jag hade tränat så gick jag hem, käkade lunch och sen duschade. Sen gick jag ner på stan och träffa Pierre. Jag hjälpte han att shoppa. När han kände sig nöjd gick vi till Café Magnifik och beställde liite fika och mat. Sen kom Poya, Nassim, Ali och Therese och fikade med oss. :) Skojigt skojigt.

Vid fyra skulle jag till tandläkaren..så då gick jag dit. Dom skulle ju kolla idag om dom behöver dra ut tanden eller inte. Den ska ut! :( Kommer göra bajsont!! :/:/ Men men jag snacka till mig ett braa pris. Hahaha Så det är okej nu iallafall... ville ju inte lägga ut flera tusen på det där. 

Nu har jag varit hos Poya och fått lite filmer. Handlat liite mat och så. :) När sötisen kommer hem ska vi käka mat och gosa ner oss i soffan och kolla på film. :):) Mys! 

Men nu ska jag sätta mig på balkongen och läsa en tidning. :) 

/Jasmine

Sol sol sol!!

Heeej!

Idag på morgonen jobbade jag liite. Men det blev typ bara två timmar så det var skönt! :)

Idag lyser sooolen!! :D:D Wiiiehooo. Det var molnigt nyss men nu jäklar steker det på ganska bra på balkongen! :) Hihi Såå senare ska jag passa på att sola liite hade jag tänkt. Men nu får jag se om Poya är klar snart och om Pierre kan vakna! För då är det dax för lunch! :)


/Jasmine

SYTYCD!!

Nu är det so you think you can dance på tv!! :):) Det är sååå jävla braa! :) En dag ska jag också stå där!! :D ♥

Idag fick jag en present av älsklingen!! Så här en helt vanlig tisdag. :):) Sååå söt!! Det var ett super fint halsband, silver och lila! Han vet vad jag gillar han! ;) Hihi Älskar dig gubben! ♥

Tidigare i kväll var jag ute på en promenix med Vilma (Pierres föräldrars hund) Hihi. Alla grabbarna är ju här i lägenheten bredvid och spelar xbox. Och lilla Vilma var med, men både hon och jag hade lite tråkigt så vi tog en kvälls promenad tillsammans. :) Det var skoj. Om hon fortfarande är kvar kanske vi tar en till promenad när sytycd är slut! :) Hehe 

Nu är reklamen slut! Hej hej!
/Jasmine

Slapp dag..

Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland.. heela den här dagen blev inte som den skulle. :/ Så jag har bara tränat massa och slappat. Liite tråkigt heelt enkelt! :( Men men har man viktigare saker för sig så visst.. 

Jag har satt ihop min cykel nyss iallafall. Fick lite hjälp av Azad också. Så nu är det bara ett lås som fattas sen är det bara att tuta och köra! :) Så det ska bli skojigt att ta första turen snart.

Ikväll är det SO YOU THINK YOU CAN DANCE!! Har ju missat alla avsnitt den här säsongen för jag har jobbat sent alla tisdagar och så. Så ikväll ska jag sitta klistrad framför tvn! :):) Hihi 

Men men nu ska jag fortsätta slappa lite. 

/Jasmine

Skabbigt!!

Vissa människor är såå jävla patetiska så det är läskigt!!! Palla hålla på såhär som en liiten fucking barnrumpa!! :/ Kanske borde vara dax att växa upp snart och bete sig som en vuxen jävla människa! 
Det är ett sånt äckligt beteende så man blir illamående!! Fy helvete!! 
PATETISKT!!! Hmm, det är jag som är patetisk..men jag har ju inte gjort ett jävla skit eller sagt något. Hur faan går det ihop??? Palla lägga sig i andras liv... bry dig inte om mig eller oss!! 
Bry dig bara om ditt egna fucking liv... om du nu har något!!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.. det är såå patetiskt!! Seriöst!! 

/Jasmine

Nya idéer!

Hallå där! :)

Idag var jag uppe ganska tidigt. Gick ner och boka tvätt tid så nu håller det sista på att torka. :) Igår kväll kom vi på en super smart idé..så snart ska jag ner på stan och kolla om jag hittar något bra. :) 

Jag har även liite nya idéer för mina två kommande tatueringar!! :D:D Kommer bli grymt! Hihi :D:D Lääängtar! Inte många dagar kvar nu! :)

Men nu ska jag fixa mig liite och sen gå ner på stan och kika efter det där och sen träna med Pierre. 

/Jasmine

söndagsmys

Halloj! 

Idag har jag haft en bra söndag. Först sov jag länge och det var hur skönt som helst! Det var länge sen jag inte behövde ställa klockan på alarm men idag gjorde jag inte det och det var suuper skönt. :) 

När jag vaknade så tog jag det liite lugnt, sen fixade jag mig och så. Vid halv tre åkte jag till Västerås och gick liite på stan med Linda och Sara. Köpte ett par nya mjukisbrallor.. mina gamla börjar ju bli föör gamla så det var bra med ett par nya. Vid fem åkte jag hem igen. Då köpte jag med en sallad från Wickmans. Åkte hem och käkade den. 

Nu har sötisen varit till Ica och handlat liite så nu är vi redo för en riktigt mysig myskväll! :) Myskläderna är på och snart är det dax för film. :):) 

Idag har det varit skit tråkigt väder..hoppas det blir bättre imorgon för jag vill vara ute utan att frysa och få lite färg och så. Såå solen får ta och komma fram nu taack!! :)

/Jasmine

Jobbat liite på semestern.

Igår kväll var vi ute och åkte båt på kvällen. Det blev en härlig tur med grabbarna i Gabbes båt. :) Hihi Det var as länge sen jag åkte båt och så, så det var skoj! Liite rosé-drickande (öl för killarna) och liite bus. :) Det var jag, Anders, Yosef, Pierre, Gabbe, Simon och Gabbe. Vi åkte vid tio och kom tillbaka vid typ tolv, halv ett. Då åkte vi och käkade liite. :) Sen la vi oss i soffan och slappa. 

Idag har jag jobbat (även fast jag har semester :o) Hahah ;) Nej men det var ju inte på mitt vanliga jobb utan på ett bröllop. Så det blir ju inte riktigt samma grej då. Det är ju roligt och snabba cash!! Hahaha Nej men man tjänar ju en extra peng liksom, det är ju alltid bra! :D  Vi började elva och slutade liite över åtta. Och det har varit en lugn och skön dag.

Jag kom hem för en stund sen. Strax ska jag ta en promenix med kusin vitamin...alltså Linda! :D Hehe Sen blir det nog en film med sötisen när jag kommer hem. :)

Men nu ska jag kila! Hej hej! 

/Jasmine

Semester nu!! :D:D

Nu har jag semester!! :):) Hihi Det ska bli hur sköönt som helst! :D Så nu får det gärna vara fint väder och massa sol i två veckor! ;) Hehe 

Nu ska jag slappa liite hemma och sen får vi se vad vi hittar på senare ikväll. :)

/Jasmine

RSS 2.0