brännmärken och liite öm..

Heeej! :):)

Idag har jag varit ledig från jobbet (inte ens något extrajobb! ;)) hihi
Började med lite sovmorgon. Sen gick jag upp och tvättade massor och fixade lote här hemma.
Vid typ halv tolv så hämtade Emma upp mig och så hade vi en jättemysig och lång lunchdate!! 😙😙 Super skoj och mysigt att få prata av sig med sin bääästa Emma! 💜


På kvällen var det daans som gällde!! :) Började som vanligt med pole. Det var superkul men nu har jag brännmärken på knäna och är öm runt katten!! 😜 hahahaha
Sen var det ett lugnt och skönt stretchpass. :)
Avslutade med en timmes fartfylld dancehall-klass! !
Så nu är jag ganska så mör i kroppen, men älskar den känslan när man dansat sig heelt slut! 😊😊 Då är man nöjd! :) hihi

Nu är det sovtajm för imorgon ska jag på en liten shoppingtur med Erika innan det är dax för jobb! :)) Godernatter! 😪

/Jasmine

Biomys!

Heej! :)
Den här helgen har jag mest jobbat. Dubbelpass i fredags på alla hjärtans dag men Anders kom förbi kompassen en stund så jag fick se han lite iallafall. ;) ♡ Sen jobbade jag i lördags också.. men det var inte så länge. Men jag var jäkligt trött så när jag kom hem skulle jag vila en timme tänkte jag.. men jag vakna när Anders väckte mig vid halv åtta. Haha sov visst bort halva dagen. ;))
Men han hade varit gullig och lagat mat så vi åt och hade en lugn kväll. :)

Idag hade jag liite sovmorgon. :) Sköönt! Sen strax efter tolv hoppade jag ner på stan och träffa Linda, Tindra och Tindras lilla kompis. :) Vi började med fika på Tammerfors. Sen gick vi på bio. Vi såg Frost! :)) Super rolig och fin film! :))

Efter bion gick jag och träna och promenixa lite. :) Nu blir det lite tvmys innan det är sov dax! :)









pussis och kramis! /Jasmine

karriärsbyte?! bestiga pålen..

Hej! :)

I torsdags började dansen i Uppsala! :):) Var liite nervös men jäkligt taggad. Nu på torsdagar har jag 3 timmars dans! :) Wiiiiehooo men det känns i kroppen kan jag lova! ;) haha

Jag började med en timmes pole dance. Det är första gången jag provar det och jag visste att det skulle vara svårt... men fy tusan, skit svårt och suuper jobbigt! Mycket svårare än jag trodde. 😜 hehe Jag som trodde att jag var ganska stark men inte i de muskler man använder. :) Hehe men det var roligt som tusan och nu ska jag kämpa för stt bli bättre!! 😆 hihi
Man gled ju ner direkt och såg nog skitnödig ut när man försökte snurra och så. Haha så blir nog inget karriärsbyte för min del!! 😜😜 hahahhahaha typiskt! ;)

Direkt efter det gick jag på en stretchklass. Stretcha igenom hela kroppen och förhoppningsvis bli lite vigare :) Lugn och skön timme. :)

Efter stretchen hade jag 30 minuters paus då jag gick till en annan lokal och åt lite yoghurt för att komma igång igen. För sen var det en timmes dancehall som väntade! :) yeyeyey suuper kul! :) Ny lärare som verkade jättebra! :)

Så nu är båda danserna igång på riktigt och jag längtar till tisdagar och torsdagar hela tiden nu!! 😆 hihi
Men satan i gatan vad jag har träningsvärk från pole dancen.. hahah men men det lär ju inte kännas lika mycket om några veckor. :)

Snart ska jag gå och jobba lite! :) Ha en bra lördag allihopa! :)

/jasmine 😚


7 dagars och bröllop!

Hej! :)

Förra veckan var det 7 dagars jobb för min del med ett extra pass också.
I lördags när jag slutade jobba fick jag hjälp av Erika att fixa frillan och sminket! :)) super fint blev det!! :):)

För sen hann jag hem och sätta på mig kläderna, för sen var det dax för bröllop i Uppsala. :) Vi hämtade upp Dino och åkte iväg. Väl framme i Uppsala var det middag och firande av brudparet hela kvällen. Grattis och stort lycka till Yosef och Hülya!! :))
Vi var hemma vid tolv ungefär. Och det var ganska bra för jag jobbade ju frulle på söndagen.
Igår kväll kan man säga att jag var jäkligt trött. Somnade liite i soffan vid tio. haha så blev en tidig kväll för min del.

Idag var jag ledig, Såå skönt!! :) Sov ganska länge. Sen träffade jag Emma när hon slutade jobba. Vi hade det mysigt på stan någon timme. :):)

På kvällen gick jag en promenix med Erika. :) Skönt och skoj! :)
Nu måste jag sova... är skittrött och jag jobbar frukost imorgon. :) Så godnatt!!









/Jasmine

RSS 2.0