<3

Hinner inte lägga ut min bilder nu.. Nu måste jag strax dra till jobbet! 

Hej hej! 

/Jasmine

Jobb och weekend i Sigtuna! Myys!

Heej! 

Helgen har varit suuper mysig! :)
I fredags jobbade jag på Pulse och Linda jobbade också som fotodraf. :D:D Kuuul att jobba med kussen! =) 
Det gick braa.. var mycket folk! Det är skoj!
När jag kom hem så tog jag upp all tvätt som hade varit på tork i tvättstugan. :) 

I lördags så gick vi upp ganska tidigt och fixade oss. Packade väskorna och drog iväg till Uppsala. Anders klippte sig hos Gabbe. Medans åkte jag ner på stan (jag har verkligen bääst lokalsinne!! Kom heelt rätt på första försöket, liksom bakvägen till stan) hahahaha  :D:D 
Kolla i lite affärer och så. Köpte nytt puder (som jag råka tappa hemma så heela gick sönder) :( Hehe 

När jag kom tillbaka till Gabbes salong så hoppade jag in på Ica och handlade lite. 
Sen vid halv två åkte vi vidare.. mot SIGTUNA! :D 
Vi var grymma och hittade perfekt dit också. :) Vi kom fram tidigare än vi trodde så vi parkera och gick runt i Sigtuna till tre när vi åkte till hotellet och checkade in. :) Vi var alltså iväg på en mini-weekend till Sigtuna och bodde på Sigtunastiftelsen. :) Dom andra hotellen vi varit på har väl varit finare men det här var mysigt också.. det som är skönast är ju att komma iväg liite och bara kunna ha mysigt! =) 

Vi var på hotellrummet ett tag.. hade liite picnic inne och så. Gick runt och spana runt på hotellet, fika liite och sen bara tog det lugnt och myste. ♥ Vid typ sex åkte vi ner till "stan" igen. Gick en promenix vid vattnet (eller isen) och kollade massa. Sen käkade vi middag på ett ställe.. kommer inte ihåg vad det hette nu. Hahahah ;) "Braaa" minne! 
Men det var riktigt gott! =)
När vi kom tillbaka till hotellet så satte vi oss på en mysig "glas-uteplats" eller vad det nu var. Under värmelampor och drack te/kaffe och fikade lite och drack cider/öl. :) Super mysigt! :)
Sen kollade vi lite på tv. :) Sen gick vi tillbaka till rummet. Då var det dax att bada! =) I badkaret. Hihi
Jag hade ju badkar i min förr förra lägenhet men då badade jag nog typ två gånger så det är inget jag saknar att ha hemma men det är ju mysigt och skönt om man är iväg sådär. :) Då har man ju verkligen tid att slappna av och ligga där. :) 

Sen sov vi! :) 

När vi vaknade fixade vi oss och sen var det ju dax för hotellfrukost!! :D:D Muuuums :P Hihi
Vi åt massor! Haha Det var gott! 
När vi hade käkat klart gick vi upp och vilade och sen packa vi ihop och checka ut. :) 

Då åkte vi på nya äventyr! Mot Arlanda stad.. shoppade liite. Hitta liite på HM och Anders köpte en jacka. :) Hihi 
Sen åkte vi till Gränby. Vi trodde vi skulle få tag på Yosef och fika lite med honom men han var inte så taggad på att svara i telefon. ;) Så vi gick runt och fikade lite och så. :) Hihi Semlor!! :P:P 

Sen åkte vi hemåt. Skönt att komma hem men det skulle ju vara skojigt att vara borta längre också. :) Det får bli en annan gång. =) 

Vi vilade liite och packade upp allt. Sen gick jag en timmes promenad!  Mycket braa! På vägen hem köpte jag med mig mat. Jordnötssås!! :P Vi käkade, kolla på tv och jag duscha. Sen kollade vi på Wallander med lite mys. 

Så det har varit en riktigt braa och mysig helg!! ♥♥ Vill ha såna här helger varje vecka!! ;)
Vi får se till att ha det snart igen! :) Snart är det ju dax för Båtis! Hoppas det blir av bara! =) 

Men nu ska jag fixa mig så jag är redo för att åka och jobba om en stund! Ska lägga ut bilder också! :)
/Jasmine

Såå jäkla kuul!

Hej hej! 

I onsdags jobbade jag. Slutade vid halv fem, då åkte jag raka vägen hem och duscha och vilade lite. Vid halv sju fixade jag mig och gick till Linda. Hon hade spa-party! Det var roooligt! :D:D Hihihi Det var väl bra produkter men dom var ju typ organiska och så så alla luktade liite skumt. Haha Alla vi gillar ju mera onaturliga som luktar super gott! ;) Haha Men det var kul, skrattade som faan. Alla var nog liite övertrötta så det var roligt! =)


I går jobbade jag frulle. Vi hade väldigt mycket men det gick bra. 
När jag kom hem så sov jag en timme.. såå jäkla trött! Hehe Sen när jag var pigg igen gick jag till Ica och handlade lite och fixade mig. Vid halv åtta var det ju dax att åka till Västerås och daansa! :D 
Första lektionen på den här terminen!! Sååå jävla skoj!! :):) Wiiiiee äntligen är det dans igen.. var liite föör länge ledigt där under jul tycker jag. Men nu kör vi igen och den nya dansen vi började på igår var suuper rolig! =)=)
Läängtar som faan till nästa vecka! :D

Idag är jag ledig!! Hur sköönt som helst! Så idag ska jag få massa saker gjort tänkte jag. Just nu håller jag på att tvätta för fullt... vi hade massa tvätt nu. Och har bytt lakan och sånt i sängen också. Så ska alldeles strax ner till tvättstugan igen. Sen tänkte jag öva på dansen och städa lite. :) Måste äta lunch snart också. 


Nu dans-låten!! :D:D Den är niiice! :)


/Jasmine

Snart, snart!!

Hej!
I söndags när jag vaknade så fixade jag och Anders lunch. :) Käkade och så. :)
Sen när vi hade ätit klart så packade jag väskan och hoppade in i bilen och åkte till badhuset. :) Där träffade jag Linda och Tindra och skulle bada och busa! :):) 
När vi väl hade hittat en parkering (sjuuukt mycket bilar) så gick vi in och böt om. Rooligt att bada... det var evigheter sen jag var i ett badhus. ;) Haha Men det var skojigt! Vi höll oss i den lilla poolen där det är varmare vatten. Tindra var helt galen.. skrattade åt allt! Haha roolig unge! :D
När vi hade badat en timme så var det fika dax.. Linda hade med sig liite kakor och festis så då satt vi och fika ett tag. :) Sen badade Tindra liite själv i minsta poolen. Sen badade vi med henne sista halvtimmen. :) Skoj!
Dom stängde ju fyra så då var det dax att kliva upp. Vi satt i bastun ett tag också. Det var Tindra som gillade bastun bäst och typ ville sitta längst.. hahaha jag och Linda var liite mer känsliga tydligen! ;) hehe
Sen åkte vi hem. 

När jag kom hem så tog vi det liite lugnt ett tag. 

Vid halv åtta fixade jag och Anders oss och då var det dax för bio. :):) Vi fick med oss Yosef och Azad också. Vi åkte till bion i Enköping. Vi kollade på The girl with the dragon tattoo och vi var själva i bion. Hehe Den var braa! :) Svenska var nog liite bättre men det kanske är för att man vet typ var som ska hända eftersom vi sett den svenska också. Men den var braa. 

Efter bion så åkte vi till donken och åt liite. Sen hem och soov. 

Igår jobbade jag hela dagen.  När jag slutade så åkte jag hem och somnade lite. När jag vaknade så gick jag en promenad och sen till gymmet. :) Duuktig! =) När jag kom hem så lagade jag mat. Och när Anders kom hem var den precis klar så då käkade vi. :) 

Idag ska jag jobba.. jobbar mellan pass så ska alldeles strax åka till jobbet.  Slutar ikväll någon gång. 

Snart snart är det dax för dansen att börja!! :D:D Läängtar som faaan till torsdag! hihihi Ska bli såå skojigt! :D:D Är suuper tagga nu! :):) 

Men nu måste jag fixa frillan och sen måste jag dra. :) 

Hej hej! 

/Jasmine

ett dygn..

Hejsan hoppsan! =)
Igår jobbade jag frulle.. det gick braa. Liite segt där på morgonen bara. Men resten av dagen gick bra.. jag slutade vid fyra. Åkte direkt hem.. så var hemma liite innan fem typ. Då parkera jag bilen.. sprang upp med jobbkläderna och tog min mp3 och gick ut och gick. :) Men fyy vad kallt det var igår.. annars var det skönt. 

Det blev väl en halvtimmes promenad och sen gjorde jag lite stopp på stan. Gick till apoteket, Ica och hämta ett paket. :) Sen gick jag hem och packade upp det jag hade handlat och så. 
Tanken var ju att jag skulle vila då.. men som vanligt så hittar jag ju alltid på något annat att göra så jag hann liksom aldrig vila. För sen vid sju så började jag laga mat.. och den hann precis bli klar tills Anders kom hem. :) Vi käkade och slappa liite framför tvn. :)
Sen fixade jag mig och så. För vid tio var det ju dax för lite mer jobb. :) Anders gick också och jobba då men inte på samma ställe. 
Men jag fixade ordning och satte mig i entren. Inte så mycket folk först men sen kom det faktiskt ganska många. Och Linda kom dit också! :):) Hon skulle gå igenom lite saker och prata lite med oss och så. Men sen blev det nog mer än vad dom hade tänkt så hon fick en kamera i handen och fick agera fotograf under kvällen. :)
Hihihi suuper skojigt att jobba med kusinen hela kvällen. :D Det var roligt! Hon sprang ju förbi mig lite då och då och snacka liite. :) Vi sluta vid två. Då gick vi hem.
Jag var super trött innan jag gick och jobbade men när jag väl kom hem så var jag mest trött i kroppen. Vi slappa lite framför tvn och så. Klockan gick och gick och sen hittar man ju på andra grejer att göra så jag kolla på klockan sista gången vid typ fem. Hhaha jag gick ju liksom upp vid fem när jag jobba frulle så det blev ju att jag var vaken mer än ett dygn. :) Hahaha Så jag var liite trött imorse. Men det var en mysig morgon och för en stund sen somna jag liite vid Anders i soffan. :) Hehhe Men nu är jag pigg igen. 

Ska alldeles strax åka och jobba. Jobbar kväll ikväll.. så börjar halv fyra. 

/Jasmine

Borde inte ha körkort...!

Idag är jag butter!! 
En riktigt jäkla skiiit dag!! :(:( Bara bajs av allt! :/
Och grädden på det jävla moset var ju att det inte är någon dans idag!!! :@ Jäkla skiit också! Jag hade fattat heeelt fel och fått för mig (var typ 99,999% säker) på att dansen började ikväll... men nej! Har ju kollat helt feel.. för den börjar ju nästa vecka! :/:/ Bajs också!! Var ju sugen som faan och taggad till tusen! Blää..!
Resten av dagen har också varit bajs.. idag är en sån dag som jag helst hade stoppat huvudet under täcket och legat där heela dagen.. men men det är bara att kliva upp tidigt och gå till jobbet och vara trevlig och glad. När man inte är på sånt humör så är det liite svårt men jag fixa det...sååklart!!
Hela den här veckan har jag jobbat och jobbat.. Inte så kul att skriva om kanske. I går var jag och käkade lunch med Linda innan jag började. Vi käka pasta på Wickmans.. gott!!
Har även hämtat två paket med liite roliga grejer i. :):) Det är skoooj! 

Igår jobbade jag kväll.. men kunde sluta ganska tidigt, vid elva. Men det var inge roligt att åka hem. Det snöade som faaan, man såg ingenting! :S Och åt vilket håll man än åkte så snöade det mot en.. och då ser man ju ännu mindre och jag blir ju nästan liiite åksjuk då.. för det blir ju konstigt i ögonen och så.. blää! 
Sen var det halt som faan. Och på motorvägen var det ju heelt snö/slaskigt så man slirade ju runt som en jävla hockeypuck på vägen. Och jag är ju liite nojig för sånt där och rädd som en liiten bäver. 
Låg bakom en lastbil huur länge som hellst men han körde ju typ 70. Och efter en låång tid så tog jag mod till mig och körde om liite försiktigt (omkörningsfilen är ju alltid mycket värre, slirig och så). Men jag får ju typ tårar i ögonen direkt när jag skulle köra om... och det är ju inte så braa för då ser man ju ännu sämre! :/:/
Och det är ju för att min värsta mardröm är att dö i en bil.... fyy! :(:( Och så tänker jag ju bara på mamma vid såns tillfällen och det gör ju inte saken bättre. 

Så jag borde faan inte ha körkort.... och speciellt inte på vintern!! Jag kan ju inte ens åka till mitt jobb utan att få typ hjärtklappning, tårar i ögonen eller vara rädd. Det kan vara så på sommaren också men vintern är ju ett helvete!! Så jag är suuuper glad att det har varit snö och is-fritt så pass länge som det varit den här vintern. Nu hoppas jag bara att det som ligger på marken försvinner och aldrig mer kommer tillbaka.
Folk kör ju som idioter också... jag borde inte ha körkort för att jag typ är rädd hela tiden, men vissa borde inte ha det för att dom inte har respekt för andra i trafiken!! :@ 
Igår till exempel.. när jag ligger bakom en lastbil i typ 70 (det snöar som faaaan och är halt) då kommer en idiot jävel och kör om oss båda i typ 180! Seriöst... visst att alla inte behöver ligga och krypa bakom en lastbil men man behöver ju inte hålla på att köra om sådär. Tänk om han hade fått sladd och tappat kontrollen.. då kunde vi ju krockat alla tre! 
Och jag vet att alla (speciellt killar) säger att dom kan köra bil och att dom kör braa.. men tänk om inte alla kör som kungar. Även om jag tycker att jag har kontroll på min bil och kör lagom fort så kan ju någon annan i närheten tappa kontrollen heelt! Och då kan ju det bli en krock även om du själv kör som ett rally-proffs!  
Så alla borde tänka efter liite när dom kör bil! 

Man är ju ingen dålig bilförare bara för att man är med i en olycka (det kan vara så i vissa fall, självklart) men det kan ju även vara någon annans fel eller vad som helst. Så jag tycker alla ska lägga i en lägre växel och köra ordentligt... specielt när det är sånt här väglag!! 

Du är inte ensam på vägarna... det finns andra bilar.. med människor i och det finns djur och sånt. Jag vet att det alltid kommer finnas idioter som är liiite bättre än alla andra och som kör liite fortare och bättre än alla andra, men jag tycker verkligen att man ska tänka sig för! 
På motorvägen är alla som gamar... så fort man ser en liiten lucka mellan två bilar så kastar man sig in där så ingen annan ska typ ta den och gör livsfarliga omkörningar och tittar sig inte ens för. 
Det är så varje dag jag åker till jobbet.. om jag ska köra om en bil så gasar dom... ALLTID!! Fattar verkligen inte poängen med det. Låt mig för i helvete bara komma om. Man kan ligga bakom en bil jätteläänge som kör i typ 100. Men så fort man börjar köra om ligger den heelt plötsligt i 120 jämsides med en och typ vägrar släppa förbi den andra. Det är ju inte så braa.. dels ökar man ju troligen hastigheten då för att komma om och dels ligger man ju jämsides med den andra bilden en ganska lång strecka. Lättare att stöta ihop då om det skulle vara något. 

Varför gör folk så?? Jag fattar verkligen inte grejen med det!! Och många ligger sjukt nära bakom också.. måste jag bromsa av någon anledning har jag ju verkligen den andra bilen inne i min bil sen..
Inte såå konstigt att man är liite nojig när man är ute och kör!! Borde låta bilen stå över vintern och börja cykla eller åka tåg istället! Men men måste ju åka bil för att ta mig till jobbet. Så det är bara att hoppas att alla andra tänker på sina medtrafikanter.. det gör iallafall jag!! 

Nu ska jag strax gå en promenix.. var super taggad för dans ikväll men sen blev jag butter och har inte alls någon lust att träna på gymmet idag! :/:/ Får ladda och tagga för nästa torsdag istället då!! 

Hej hopp!!


/Jasmine

jobb jobb

Hejsan! 

Dom här dagarna har det mest varit jobb som gäller. Igår jobbade jag på dagen.. det gick bra men det var liite segt för det var ganska lugnt. Och vi jobbar ju så snabbt så det blev ganska mycket dötid. Haha men det är ju liite skönt det också.. inte alltid massa stress hela tiden. :) 
Jag var hemma vid fyra typ. 

Då slappade jag med Anders i soffan framför tvn. Jag somnade liite ( inte van att gå upp så där tidigt nu.,hahah) Och när jag vakna typ en timme senare hade älsklingen lagat mat. :) Super gott var det!! :P Såå söt han är min kille! Då käkade vi och så. Sen slappade vi ett tag till innan det var dax för oss båda att gå och jobba. Vi jobbade från tio till två. Linda och Sara kom till Pulse och var där en stund. :) Skojigt att dom kom, jag fick liite sällskap. :D 

När vi sluta gick vi hem och la oss i soffan.. kollade på scary movie som gick på tv.. Hahaha dom är rooliga! :D 

Idag sov jag ganska länge.. sköönt att sova tills man vaknar. :) Sen käkade vi liite lunch och så. Jag har även varit och tränat massa. Det gick bra och jag kämpa på som vanligt! Det är ju inte så super kul att träna på gym men det är ju bara att kämpa på. :):) Hahah 

Nu har jag duschat och så. Ska väl börja fixa mig snart. Ikväll ska jag jobba igen. :) Och ikväll spelar Anders på Pulse.. så vi kommer jobba på samma ställe!! :D:D Skoooj! Och så är ju Nicole där... kuul! =) Hihi

Men nu ska jag föna och platta håret. (det tar ju ett tag.. haha)


/Jasmine

Nattligt besök på jobbet!

Heeej hej! 

Nu sitter jag i soffan bredvid min plutt och är proppmätt!! :D Hahahah Vi var nyss på Amazing Thai med Azad och käkade lunch. Buffé... muums! Deras jordnötssås är gryym! ;) Haha 

Igår jobbade jag ju.. jobbade kväll med Maria. Det gick braa och så. Jag pratade med Anders tidigare på kvällen och sa att dom kunde komma och fika om dom ville och inte hade så mycket annat för sig. Och sen ringde Linda vid typ halv tolv och sa att dom skulle komma!! :D:D Wiiiehoo myysigt! 
Så Anders, Linda & Azad dök upp vid kanske tolv någon gång. =) Alla våra gäster var i en annan lokal så hela herrgården var ju tom. Dom fick liite kaffe och fika medans jag och Maria röjde och stängde ute där gästerna hade varit. Sen gick hon hem. Det var mysigt att ha dom där medans jag stängde allt och gjorde iordning herrgården för natten. :) Då slapp jag vara helt själv och rädd som jag brukar.. hahaha ;)
Dom gick runt och kollade liite och jag visade liite saker när jag hade bytt om och stämplat ut. :) Ingen av dom har ju varit på mitt jobb förut så det var ju på tiden kan man säga! :P Hihi Skooj att dom kom! 

Sen åkte vi hem.. sa hej då till Linda och sen vidare till oss. Jag och Anders la oss i sängen och kollade på film. :) Myys! <3 Va liite svårt att hålla sig vaken bara. Hehe ;) 

Men nu ska jag strax åka och jobba, jobbar kväll idag med. Vi böt liite pass den här veckan så nu har jag bara kvällspass förutom imorogn. Kommer blii liite jobbigt att gå upp vid sex när man inte gått upp så tidigt på typ en månad. Hahahah Men det ska nog gå bra. 

Men ha en braa dag!! 

btw.. är liite ledsen för att det inte är någon dans ikväll.. föör långt uppehåll nu under julen tycker jag! :(:( Hihi ;) Men nästa vecka kör vi igång igen!! :D:D Yeeeah Kursen är betalad och klar så det är bara att köra! :D:D Ska bli skojigt att börja en ny termin. Förra var jag ju liite ovan med just dancehall (eftersom jag aldrig dansat det förut) men den här terminen ska jag köra stenhårt!! :D:D Hiihii

Men nu ska jag snart dra! Hej hej!
/Jasmine

Konstiga drömmar..

Hej!

Idag har jag varit och tränat, ätit lunch och kolat på tv och fixat mig. Det är snart dax att åka och jobba.. Anders borde komma hem vilken sekund som hellst nu så jag hinner se han liite innan det är massa jobb som väntar. :) Jobbar kväll idag så kommer hem någon gång i natt. 

Man drömmer alltid så konstiga drömmar.. :/ Knäppt! Ibland är det roliga och fina drömmar men jag vet inte vad det är med mig men jag drömmer ju oftast konstiga och hemska drömmar. :( Och jag kommer ihåg alla så himla väl när jag vaknar..och flera timmar efteråt. Skumt! Vad får man allt ifrån?? Det är ju sjukt hur hjärnan fungerar! Och varför vill man drömma massa konstiga saker för? Man blir ju bara upprörd och typ ledsen av dom. Har jag en elak hjärna då? Som får mig att bara drömma massa skumma och riktigt hemska saker varje natt? Hmm.. sånt här man man fundera ihjäls sig på. Man kommer ju inte komma på något vettigt svar. Jag drömmer jätte ofta om döden och att folk råkar illa ut eller att det är jag som råkar illa ut på massa olika sätt. Det är massa bråk och konstigheter! Det är ju inte så kul.. 
Och ofta är det så verkligt att jag knappt vet om det var på riktigt eller om det bara var en dröm. Och det kan vara små saker mitt i drömmen som jag tror är verklighet så jag skiter ju typ i det dagen efter. 
Nyligen skulle jag skicka iväg ett ganska viktigt sms.. men somnade och drömde ju att jag gjorde det så jag sket ju i det dagen efter för att jag hade för mig att jag redan skickat det. Men sen efter flera timmar när jag kollade min mobil så såg jag ju att jag inte skickat.. :/ Skumt!! Men aja.. 

Nu ska jag åka och jobba! Ha en braa tisdag! 

/Jasmine

Grattis älskade mamma! <3

Idag skulle min älskade mamma fyllt 49år! ♥ Grattis världens finaste ängel! Saknar dig massor! Men kommer alltid älska dig mest av allt! ♥♥ 

Det är svårt att hålla tårarna borta.. speciellt en sån här dag! :'( När man tänker på allt och ser hur vacker du är på alla bilder! Sjukt jobbigt! 
Min vackra vackra älskade mamma Carina!! <3<3


Det känns hårt att vi inte kan få ha dig här och fira dig när du fyller år. :/ Det är förjävligt! :(
Men jag och Anders var ute hos mamma igår och tände ljus. ♥ (för ikväll jobbar jag så vi passa på igår) Det är så fint hos henne..var redan ett ljus tänt där. :) Skönt att det inte är massa snö än som täcker allas gravar. Finare utan all jobbig snö. 

I lördags var jag, Anders, Bella & Sara och fikade. Sen tog jag det lugnt med Anders hemma innan han gick och jobba. Sen spenderade jag hela kvällen åt att prata i telefon. Haha (eftersom mina planer sprack..) Först nästan tre timmar med Sara och sen när vi lagt på så ringde Linda och vi pratade i två timmar. Så min lördagskväll bestod av nästan 5 timmars mobil-prat! Haha Örat var alldeles varmt och hade liite kramp i armen men annars var det skoj. :) Sen duschade jag (klockan två på natten, hahah) och sen kom Anders hem. Kollade liite på tv och så.

Igår hade vi en slappar dag! Skiit skönt! Mysig morgon! <3 Sen fixade vi lite lunch och käkade och så. Sen städade vi hela lägenheten. Vid halv tre åkte jag och hämtade Linda ute i Österunda. Hon mådde inge bra och kom inte hem annars. Så det är klart jag ställer upp och hämtar henne.. följde med till sjukan och väntade på henne där. Kryaa på dig! Hoppas det blir bättre! 
Sen åkte vi förbi Ica och såå. Efter fick hon skjuts hem. 

När jag kom hem tog vi det lite lugnt.. Jag skulle hänga upp en handduk i badrummet och typ hoppade liite eftersom jag inte nådde. Då åker min mobil ur fickan och ner på golvet. Batteriet och baksidan flög iväg men jag trodde det inte var värre. Men när jag tar upp den så ser jag att heeeela skärmen är spräckt!! :(:(::( Jävla horhelvete!! :/ Inte en spricka heller... typ tusen över heela. :( Skit också!! 
Så nu måste jag väl lämna in den... bajs!! 

Sen igår kväll åkte vi som sagt ut till mamma och tände ljus! Taack älskade Anders för att du följer med dit! :) Betyder massor för mig! När viv kom hem igen kollade vi på  film och åt massa gott. Filmen Hall pass var såå jävla rolig!! :D:D Hahha heelt sjuk! Så vi hade en jättemysig kväll! 

Idag är det måndag och jag har varit och tränat imorse och pratat med massa om min telefon och så. Snart ska jag åka och jobba. Efter massa lediga dagar är det dax nu igen att sätta igång. Ska vara där lite tidigare och börja med vinprovning.
Nu får jag torka alla tårar för nu måste jag sminka mig och åka och jobba! Hej hej och grattis igen mamma! 

/Jasmine



Kusinerna!

Hejsan! :) 

Kom ganska nyss hem. Idag gick jag och tränade typ när jag vaknade, gick braa.. körde på braa. :) 
Sen gick jag hem, lagade lunch, käkade och kollade lite på tv. :) Sen ringde Linda och hon och Tindra skulle ner och mata fåglarna vid hamnen. Så jag kastade mig in i duschen och gick ner mot stan. Jag var liite för seg så fåglarna var redan mätta så jag mötte dom på stan istället. Vi tog en runda på Åhlens. Skojsigt! Och Tindra är en perfekt unge.. inte en sån där dryg jävel som ska ha alla saker den ser och skriker och gapar. Blää för såna barn! Haha Låter hemskt att jag ogillar små barn men det gör jag faktiskt när dom håller på så. :/ Så om jag någon gång skulle få för mig att skaffa barn så vill jag ha en som är snäll och glad.. som Tindra! ;) Hahaha Annars kan det vara! =) Hehe

Nej men ärligt... hon var super snäll.. vi kollade på typ allt och busa runt. :) Vi åkte hiss några vändor och så också. :) Sen gick vi till Magnifik, Sara jobbade. Vi passade på att fika liite med Tindra (vi träffas ju inte så ofta alla tre) :):) Så vi satt där ganska länge. Tindra träffa någon unge som var liite jobbig där också.. men men alla kan ju inte vara snälla. Så dom lekte liite. 
Efter det så hade vi spring-tävling till Lindas bil, packade in oss och åkte till Ica Maxi. Vi tog en runda där inne också och handlade lite. :) Sen fick jag skjuts hem. :) En riktigt mysig fika/bus dag med kusinerna :):) 

Nu är jag hemma... ska nog vila lite och ta det lugnt nu en stund. Sen vid tio börjar jag jobba. :) Skoj! 


/Jasmine


2012!!

Heej! 

Det är nytt år! Redan 5 januari 2012! Tiden går foort, det var ju alldeles nyss nyår liksom. Sjuukt! ;) Haha 

Dom här dagarna har jag tränat, tagit det lugnt och så. Har även haft en sjuk Anders hemma. :) Tråkigt att han är sjuk men skoj att ha han hemma liite. :P Hehe
Nästa vecka börjar allvaret igen.. så bäst att passa på att ta vara på dom här dagarna innan det är dax att börja jobba på riktigt igen! Så om en timme typ ska jag och Bella åka till Västerås och kolla om vi kan hitta något skoj. :) 
Tajmar så Anders kan åka hem med oss också. :) hihi 

Jag ska jobba ikväll och imorgon.. men inte på vanliga jobbet så det är ju nästa vecka som räkas som "tillbaka till verkligheten" haha. Ska bli skoj att jobba ikväll.. hoppas det kommer några partysugna folk. =) Så man får liite att göra. Skulle ju behöva en riktig super kväll med masssa folk för att känna att jag verkligen kan det. :) Hahaha Så kom igen nu alla.. gå ut och festa ikväll eller imorgon!! :D


Men nu ska ajg fixa mig så jag är redo att åka snart. :)





/Jasmine

Nyårslöfte..??

Hej! Det blev en lång lunch/fika med Bella och Jennifer på Magnifik. Mysigt! :) God mat och massa prat. 

Just det.. det har ju varit nyår också.
När jag vaknade så tog jag en suuper låång dusch och smörjde in mig och så. Det är såå skönt att inte behöva stressa och stå där i duschen hur länge som helst (synd bara att våran dusch är knäpp men men) 

Sen käkade jag lite lunch och så. Sen kom Bella över en stund. Vi drack lite kaffe/te och snacka lite skit. :) Hon var väl här i någon timme tror jag. Sen vid typ fyra när hon gick hem så började jag fixa mig. Iblnad har jag ganska tur med mitt hår.. jag visst inte alls vad jag skulle göra med det så jag började med att föna det lite. Och när det var torrt var det riktigt fint. :) Och det vet man aldrig.. kan bli ett stort kalufs eller ganska snyggt direkt. Och då hade jag tur för det blev ganska snyggt direkt. Så jag behövde inte göra så mycket mer. Plattade pyttelite i topparna bara. =) Sen sminkade jag mig massa.. blev riktigt nöjd (ofta blir ju det ena ögat bättre än det andra, hahah) men det blev bra på båda den här gången. Hehe ;) Jag hade bestämt mig för en klänning (eftersom den perfekta nyårsklänningen jag beställt inte hunnit komma :(:(:) men sen i sista sekund ändra jag mig och ville ha en annan. Pallade inte att ha en som var tajt.. var inte på sånt hunör. Men den andra jag valde var liite föör lång tyckte jag. Så vid sex (när jag egentligen skulle in till Azad och dricka) så var jag tvungen att fixa klänningen. Haha Alltid i sista sekund jämt. Men det gick fort.. så typ tjugo över när Anders precis kom hem så gick jag in till Azad. Vi började dricka. Sen kom Yosef och hans tjej. :) Kul, henne har jag inte sett sen förra nyår. Sen efter en stund kom Anders in också när han hade fixat sig. Vi drack liite och så.
Sen vid typ tio i åtta gick vi till Saga krog/Pulse (vet faan inte vad an ska säga när stället heter två olika namn) det var inte en kotte där då. Haha Men vi satte oss vid vårat bord och tog lite att dricka. Sen vid typ nio var det dax att käka.. det var ju buffé. Det var verkliugen suuper gott!! Braa gjort"! Så vi alla käka mycket som faan. haha sen var vi ju proppmätta och ville typ inte röra på oss. 

Men sen någon timme mingla vi mest runt, jag försökte få dom och dansa (inte det lättaste). Fick dansa liite iallafall.. inte alls så mycket som jag egentligen vill men det dög väl. Sen typ kvart i tolv så gick vi ut till torget och kolla på alla raketer. Det är så himla fint! Men fy vad det var kallt och det låter ju som det är krig, men annars är det fint. Fick inga bra kort på dom men en braa film. :) 
Sen när vi stått där en stund så sprang vi hem till oss en snabbis och gick på toa. Hahahaha var ju såå jävla mycket folk på Pulse så man kom ju aldrig fram till toan. Så det gick ju fortare för oss att springa hem. ;) Sen gick vi tillbaka. Då var vi där tills det stängde typ.
Äälskar toan som kom med på bilden. Hahahha


Vi gick hem till mig och Anders efter.. Yosef och hans tjej följde med och vi kolla liite på tv och sen sov dom två här. 

Sen i går sov vi alla läänge.. mysig morgon. Sen när vi väl gick upp så tog vi med Azad och åkte och käka lunch alla fem. På Fanna krogen (hahah det är typ tradition när Yosef är hos oss) ;) 

Sen åkte alla hem till sig.. vi slappa i soffan typ hela dagen och kvällen med massa mys och olika filmer. ♥
Vi somnade liite i soffan också. :)  

Det var nyår det.. Och sen var ju det där med nyårslöften hit och dit. Jag kan inte ha något speciellt nyårslöfte, för jag vet att jag aldrig håller det. Gå ner i vikt, bli nyttigare, sluta röka och allt vad alla nu har. 
Men jag har ett nyårslöfte i år... det är att vara nöjd! Vara nöjd eller bli nöjd med allt. Jag behöver inte ha ett mål..typ gå ner tio kilo i vikt.. bara jag blir nöjd med min kropp.. Och det är inte bara kropp och sånt. det är att jag ska bli nöjd med allt.. iallafall det mesta! Det är mitt mål med det här året! 

/Jasmine

enda ner i graven..

Vissa saker gör mig arg, ledsen och jävligt irriterad!!.. När man ser dig överallt... och då menar jag verkligen överallt!! :/ Vart man än vänder sig så har du varit där eller är där, du har lämnat spår efter dig som man hittar precis överallt. Det är jävligt drygt och jobbigt! Vet inte varför det är så och varför du varit där... men det tar på en. :/ Jag vill inte bara se dig överallt och se vart du varit.. jag vill också känna det och vill att du ska vara HÄR! Inte på alla andra ställen. :(
Jag visste redan för länge sen att det var mycket men inte så här mycket.. det dyker upp nya saker heela tiden! När ska det ta stopp?? Kommer det någonsin ta stopp?? Hur mycket är det?? ..
..och jag vet att jag inte kommer få reda på det, det kommer liite jag får reda på lite då och då. Men hur länge ska det fortsätta? Jag börjar bli jävligt trött på det nu!! Någon jäkla gång måste det väl räcka och ta slut?? Eller kommer det baraa fortsätta och fortsätta tills jag inte pallar mer? ÅÅåhh.. blir galen!! 

Jag vet att jag inte borde bry mig. Jag ska egentligen bara skita i det.. men det är inte så lätt! Och eftersom jag inte glömmer saker i första taget så är det just sånt här som kommer följa mig enda ner i graven.. drygt som faan! Kommer ihåg såna här saker som är flera år gammalt men det vill inte gå bort, hur mycket jag än försöker! 

Hur mycket kan det få plats i ens huvud? Kommer det sprängas när det är fullproppat med konstiga och dåliga tankar? Jag hoppas man i så fall blir liite förvarnad först..

Aja... nu ska jag äta lunch med Bella. Kan behöva snacka av mig liite då också.
Gott nytt år!! Har helt glömt att skriva det.. men skriver mer om nyårsafton senare, om jag pallar. 


/Jasmine


RSS 2.0