Daaans!!!

Hejsan!! :)))

Jag har helt glömt bort att skriva en sak!! :)) Förra veckan började dansen igen!! :))) Var såååå roligt!
Och idag är der dax igen! :) Ska snart åka till Västerås men ska bara byta om först.. så på med lite dancehall och bli ännu mer taggad!! ; ) hihiii :D
puss Jasmine

Flytta!!

Hej hej! :))

Vi ska flytta!!! :))) Vi ska om någon månad flytta till en stoor 3a! :DD Wiiiie ska bli sååå kul! Välkomnar min stooora härliga garderob som ska byggas i ett helt rum! :)):) Yeeeah! Så nu kommer alla våra kläder få plats... nu är det kaos i våra garderober och man måste nästan ha lite i tvättkorgen för att allt ska få plats. ;) hahaha jaaa vi äger ganska mycket kläder och skor båda två så det här kommer bli peeeerfekt!! :)) Läängtar ihjäl! ♡♡♡

Har redan börjat handla massa nytt till nya lägenheten. :) Igår var jag och Bella i Västerås på Ikea och Rusta och shoppa loss. :)) Det är såå kul att flytta!! :) Jag älskar det iallafall, få packa och rensa ut massa, flytta och sen packa upp och inreda! :) Roooligt!!
:))) ♥♥
















Puss Jasmine

ps...längtar så klart efter hela lägenheten sååklart men mest garderoben!! ;) hihi

Bada=Kul

Tjena!! :))

Nu är veckan slut igen..

I fredags var jag ledig. Då var jag barnvakt åt Tindra. Vi åkte och badade massa timmar i badhuset, käka korv, fikade, åkte pulka och åt glass och kolla på tv hos oss. :)) Det var roligt!! :) Det är ju jäkligt kul att bada! :D hihi

När hon hade åkt hem åkte jag, Anders och Pierre och tränade. Sen käka vi middag innan Anders gick och jobba. Då kom Bella till mig. Vi drack några drinkar, kolla på tv och hade det mysigt! :))

I går gick vi upp tidigt och skulle åka till Västerås. När vi kom ut till min bil hade ju för sjutton handbromsen frysit!! :(( Dock så kom bilen iväg en liiten bit så den stod halvvägs ut i vägen. fyy faan.. då blev jag liite sur och less. Skulle ju jobba senare också. Men Pierre kom till oss och vi tre fixade det!! Tur! :) Så vi kom iväg till Västerås iallafall. Vi käkade frulle på Ikea och gick och kollade en sväng.
Har hittat mina dröm-garderobs-rum nu!! Har väl vetat hur de ska se ut hela tiden i mitt huvud men det fanns exakt som jag vill ha där!!! :)) Så nu ska vi bara hitta en passande lägenhet sen är det bara att köpa allt! ;) hihii

När vi kom hem så hann jag vara hemma en stund innan jag åkte till jobbet. Vilken kväll säger jag bara!
Kom hem ungefär halv tre. Då somna jag typ direkt.

Idag gick jag och träna efter lunch och direkt efter det kom Tindra och så bada vi igen. :) hehe på lek och plask.. det var skojigt! :) Efter det har jag typ varit hemma, käkat tacos och slappat ;)

Så godnatt alla!! :))




Jul i efterskott. :)

Hej.
I fredags var jag, Anders & Pierre på bio. Vi såg mammas pojkar.. haha den var rolig! :) Men nu för tiden när det finns fimler som baksmällan, ted och horrible bosses så känns ju många filmer lite halv tråkiga. hahaha ;) men det var faktiskt bra! :)

I lördags jobbade jag hela kvällen.. hann med lite träning och så innan.

I går åkte jag och anders till Anders syrra och käkade lunch med alla och fikade. Vi har ju inte hunnit träffa de efter jul så vi fick lite julklappar. Suuper fina! :) Sen spela vi ett skit roligt spel, tror det hette ryktet går ( är inte helt säker, men nåhot sånt tror jag ) ;) haha men det var as kul. Man skulle rita och gissa. :D
När vi kom hem gick jag och Bella och träna. Sen var det myskväll som gällde. :))
Vi kollade på filmen.. nyckeln till frihet. Den var grym!! Så jäkla braa! Den hade vunnit masssa priser och var nummer 2 på alla filmlistor och det förstår jag.. jäkligt bra! Men lång var den.. 2.20 haha så sen var det bara att hoppa ner i sängen och sova. :)

Idag träffade jag Emma på förmiddagen. :) Vi hade en liten shopping runda och sen käkade vi lunch. :)) Suuper mysigt med massa skratt. :D:D hihi

Ikväll har jag jobbat. och nu ska jag sova. så godnatt och sov så gott! :) Pusss Jasmine

Hoppas änglarna tar hand om dig! <3

 
 
Grattis finaste ängel! ♥
 
Idag är det den 9 januari. Det är ingen vanlig dag för år 1963 föddes världens finaste och underbaraste människa. Min älskade mamma skulle alltså ha fyllt 50 år idag.
 
50 är en ganska stor dag.. många firar det ganska stort. Men eftersom livet ska vara såå himla orättvist så kan vi inte fira din stora dag med dig. :(:( Vi kommer åka ut och tända ljus hos dig ikväll men man skulle så väldigt gärna få äta en god middag med dig, ge dig de finaste presenterna och sen slå til med en hejdundrandes fest.. eller åka utomlands med dig och bara njuta av livet.
 
Ingenting av det här kommer någonsin hända och det är det som gör mig mest ledsen! Det kan vara okej om man missar en ellet två födelsedagar och kanske inte firar så mycket varje gång, men att veta att vi ALDRIG kommer få fira dig på din födelsedag och inte ens få se dig igen känns tungt!! :/
 
Det känns som jag fortfarande drömmer och att du när som helst ska komma "hem" som om ingenting har hänt men när man kollar sig i spegeln om inser att man är 13år äldre..först då inser man att du inte kommer komma hem. Många gillar att bli äldre men jag vill fortfarande vara 10år och ha sommarlov och att allt ska vara som vanligt igen! Skulle göra exakt vad som helst för att komma tillbaka till den tiden eller att bara få ha dig här precis nuu!
 
Men en dag kommer vi ses igen det lovar jag! ♥
Jag saknar dig såå himla mycket, trodde det skulle bli "bättre" med tiden men jag saknar dig lika mycket varje år, varje vecka, varje dag, varje minut och varje sekund!! Jag har lärt mig att leva med det men saknaden finns där hela hela tiden!
 
"tiden läker alla sår".... nej det skulle jag inte påstå. Tiden kanske läker ett sår på kroppen eller ett brustet förhållande men Tiden läker INTE såna här sår!!
 
Jag älskar dig över allt annat och kommer aldrig älska någon som jag älskar dig Carina! Kommer föralltid älska dig mest och sakna dig mest av allt!
Grattis på födelsedagen underbaraste mamma, hoppas änglarna tar väl hand om dig i himlen!! ♥♥
 
Tusen pussar och kramar till dig!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Jasmine

Man kan säga att jag hade en jääkligt rolig helg!!

 
Hej hej!! :)
 
Det är för sjutton redan tisdag.. haha dagarna går i 180! ;) Hehe
 
Men men i fredags på kvällen åkte jag, Mimmi, Emma, Anders, Pierre, Gabbe & Dino till Strängnäs och käkade hos Yosef på hans nya restaurang. :) Det var suuuuper mysigt att vi alla åkte tycker jag. Vi hade även en tjejbil och en killbil på vägen dit ;)) Hahaha Men det var kul! :) Vi får hitta på såna saker myycket oftare! :D
 
När vi var tillbaka i Enköping va vi hemma hos oss och kollade på Egypten-bilder och så. Sen spelade killarna lite och jag satt framför datorn med lilla Wilma i knät (Pierres hund!) innan det var dax att sova. :)
 
I lördags var debut träningen på nya gymmet. :P Det gick jättebra.. både gymma och simmade. Och simningen gick jäkligt bra tycker jag. Asså, man har ju inte varit och simmat på flera år men ändå simmade jag 40 längder på 30 minuter. Jag är iallafall glad för det.. är liksom ingen fisk som simmar så fort. Hahahha :D Men det var jätteskönt! Ska bli kul att man kan simma lite också. :)
 
När jag var klar gick jag hem, fixade mig och sen åkte jag, Anders & Pierre en snabbis till Västerås. Jag hitta en super cool kjol. Sen käkade vi där också. :)
När jag kom hem så fixade jag mig för då var det dax för lite party! ;) HIhihi Jag gick till Mimmi där vi snackade massa, gjorde GODASTE drinkarna och hade skoj. :) Sen gick vi till All in och dansade loss och hade askul! Men på hela kvällen var det nog vägen hem som var roligast! Övertrötta, törstiga och fnissiga tog det typ en timme för mimmi, alexsandra och mig att komma hem. Hahhahahaha Men kul var det! *;);)
 
I söndags var jag och tränade massa på gymmet och slappa i soffan. ;) Sen på kvällen var jag & Anders på vita elefanten och åt middag. :)) Muums mums :P Jordnötssås!!
Sen hade vi myskväll i soffan framför snabba cash med naturgodis. :)
 
Så man kan säga att jag hade en jääkligt bra och rolig helg! :))
Här kommer bildbevis på det! ;);)
 
 
Puss & Kram Skumbanan! /Jasmine
 

Nu köör vi!!

 

Tjenamors! :)

Jag var precis och fixade nytt gymkort på ett annat ställe. Ska bli skojigt! :) Där kan jag simma hur mycket jag vill också, det är sköönt! :) Så jag ska gå dit imorgon och köra.

Nytt år, nytt gymkort....nu ska nya suuuuperkroppen komma fram! Så nu kööör vi! :D

 

 

 

Och snart börjar dansen igen!!! :D:D Wiiiie ska bli suuper skojigt med en ny termin! Dancehall <3<3 Läääängtar som tuuuusan!! :):):):)

 

 

//Jasmine


Mysfika <3

Hej hej!

Idag var jag och Anders och storhandla imorse. Det var vi och gamlingarna ;)) Hehe
Sen hem fort och packa upp allt (det var som ett pussel för att få plats med allt) Hahaha :D

Vid tolv träffade jag Emma & lilla Liam. Vi åt lunch och fikade på ett fik i stan. Riktigt mysigt! <3 Hihi Så kul varje gång man ser henne! :)

Sen åkte jag till jobbet... kändes konstigt! :P Har ju varit ledig nu över jul och nyår. Haha hade ju typ glömt bort hur man gör allt!! ;))) Hehehe Neeejdå skoja bara. Går ju huur bra som helst, full koll på läget!! :)) Hihi

Jag längtar till imorgon kväll.. det kommer bli suuper mysigt och roligt!! :D:D<3<3 Men det kan jag skriva mer om imorgon. :)

Puss och kram skumbanan! :-*

snygg!

Jag har nu precis hittat och köpt en suuuper snygg klänning till nästa nyårsafton!!! ;))) hahahah
Det gäller att vara ute i god tid. :)
Dock så kan det ju hända att jag använder den här innan och hittar en ny till nyår :);) hehe man kan ju inte få föör långa klänningar ;)) hihihii

Puss Jasmine

GOTT NYTT ÅR ♡♡

GOTT NYTT ÅR SÖTNOSAR!! :))

Hoppas ni hade en bra dag och kväll igår. Det hade jag iallafall.. vi hade suuper skooj. :) Jag och Anders åkte till Stockholm där vi mötte Azad, Poya och Nasim. Vi gick och käkade kinamat och drack lite. När vi ätit klart kom Dino och hans syrra också. :) Då åkte vi till Globen och gick på en stor persiskfest. :) över 2000 personer var där och där inne blev det masssa dans och dricka. Det var super roligt! :) Kul att göra något annorlunda. :)
När vi kände oss färdiga där så åkte vi tillbaka till centralen och åt lite mat.. sen var det bara att vänta och väänta. haha Tåget hem gick ju inte fören 05.30. Och det var ju pendel och buss så vi klev innanför dörren hemma typ prick 07.00. Hihi då var man liite trött och seg. ;) Hehe Men det var det värt. :)

Idag har vi typ bara tagit det lugnt hela dagen.. sköönt. :) Det var the big bang theory maraton så jag fastnade framför det. ;) haha









Ha ett jättebra år nu!! :)) 2013!! (faasiken vad åren går fort!!)
puss och kram Jasmine




RSS 2.0