Thailand

Heeej heej! =)
Faan vad jag är dålig på att skriva nu asså.. :/
Men men tar veckan lite fort.. i torsdags var det dans! :D:D Suuper roligt var det och längtar redan tills nästa gång. :):) Hihi
I fredags jobbade jag frulle.. det gick bra. När jag slutade så åkte jag hem. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde sen. Men på kvällen jobbade både jag och Anders (fast på olika ställen) hehe. Det gick braa det var mycket folk.. och det är ju skoj. :) 

I lördags när vi vaknade så fixade vi oss och åkte till Uppsala. Vi stanna först på Leklust och handlade liite hos Åsa. Sen drog vi vidare till Gränby. Där träffade vi Yosef och kolla runt massa. Hittade lite smått och gott. Sen käkade vi mat och fikade. :) Handlade på Ica också innan vi åkte hemåt. När vi kom hem så hann vi slappa typ en timme hemma.. sen var det dax för ännu en jobbkväll. Anders jobbade också och Linda jobbade med mig. :) Hon fota.. det är skojigt när hon är där också. =) 
Det var mycket folk och gick braa.. men det blev ganska mycket kaos på slutet. Så jag slutade liite tidigare.. men men. Får inte haka upp mig på det där.
I söndags gick jag och tränade. Sen duscha och fixade vi oss. Och vid fyra åkte jag och älsklingen till Västerås. :) Käkade mat på Hong kong.. buffé och det var smarrigt! :P Sen gick vi på bio. Vi såg En gång i Phuket. Hahahha den var rooolig! :D:D Hehe Men man började ju fundera en hel del på sitt liv och allt sånt.
Och Thailand såg så fint ut och fatta vad skönt att bara dra iväg och inte veta när man ska komma hem igen. Det skulle vara något det.. och Malaysia!! Dit vill jag.. så snart som möjligt helst. ;)
Men Anders lät inte så på när jag fråga så vi blir väl hemma ett tag till. ;) Hahahah Men jag är redo när som hellst! =) Hihihi 
När bion var slut så åkte vi hem.. hoppade in på Ica och sen hem. Kom precis lagom till Wallander. Så vi kollade på den och hade mer mys. :)
Idag har jag varit ute och gått två gånger och varit på gymmet också. Imorse var jag ute och gick i det suuper sköna vädret i en timme. Sen på eftermiddagen så träffa jag Emma på stan liite och sen gick jag till gymmet och tränade en timme. När jag var klar så gick jag en omväg hem. Så det blev en till liiten promenix. :) 

Men nu har jag inte riktigt tid längre. Hehe Hejdåå! 

/Jasmine

Andra bullar..

Heej! =)
Igår var det ju semeldagen/fettisdagen.. fick massa mini semlor på jobbet. :):) suuuper goda. Jobbade ett låångt pass..när jag åkte hem så stannade jah och köpte liite mat till mig och Anders. :) Käkade den och en semla och så. 
Så igår var det en riktig fettis dag, men idag är det andra bullar som gäller!!
Har varit riktigt duktig idag och ska köra igång på riktigt med det. Nu jäklar vill jag ha resultat!! =) Så vi får hoppas på det.. eller jag måste se till att det blir så! 


btw.. imorse skulle jag börjat klockan nio. Åkte så jag hade god tid på mig. Men redan när jag klev ut från porten så höll jag ju på att halka omkull, svinit halt var det. Höll sen på att knappt komma fram till bilen för fötterna bara gled runt på all is. Sen började jag iallafall åka.. har ju inga dubbdäck så min bil åker ju liite som den vill när det är halt. Men det gick bra.. tills jag kom ut på motorvägen! .. eller för min del gick det ju bra men inte för dom andra. När jag kört liite mer än en mil ungefär så började man se att det skulle bli stopp. Ringde mitt jobb och sa att jag kanske skulle komma liite sent och jaa sen blev jag!! Tur att jag bara skulle städa och fixa idag så jag inte behövdes såå mycket. Det blev sen tvärstopp och det rörde sig kanske tio meter på en timme... sen när det börja släppa rörde vi oss i typ fem kilometer i timmen. Fyy satan vad det var halt.. tydligen kom det fort också så inga var beredda på det typ. Jag körde i cirka trettio på en rak väg (ingen nerförsbacke) och bromsade liite eftersom bilen framför stannade.. men den bara gled, höll nästan på att köra in i bilen framför. Men gjorde inte det som tur var. Men det var såå jävla halt.. har aldrig varit med oom att det varit såhär! Visst det kan vara halt på vintern men idag var det liksom som ett heltäckande islager på heela vägen.. plus att det var liite vatten på så det var ju som en skridskobana. :/ Inge kul alls. 
Såg massa massa bilar som hade kört i diket och kört av vägen.. men jag hoppas att det inte gick så fort så dom typ bara gled ner liite. Och jag hoppas för guds skull att ingen blev skadad och gjorde illa sig!!
Såå jag blev iallafall ungefär en och en halv timme försenad till jobbet. Det gjorde ju ingenting men ändå.. fick ju inte ihop så många timmar jag skulle då. :/ Men men det tar vi igen en annan dag istället. 

Det var iallafall bättre väglag när jag åkte hem så det var bra. När jag kom hem så slappade jag typ i en halvtimme och sen gick jag ner på stan för att fixa ett par nya jobb-byxor. Fanns ju massa olika modeller så var ju tvungen att prova alla. ;) Heeheh

Nu ska jag sy upp dom liite (är ju typ en halvmeter för korta eftersom jag är så himla lång) :P Så det måste jag fixa. Sen tänkte jag försöka få med mig Anders på en promenad. :) Tråkigt att gå själv i det här vädret. :D Hihihi
Imorgon är det daaaaans!! :D:D:D Wiiie det ska bli suuuper skojigt! :D Fortsätta på den nya dansen. :) Kul! 

Hoppas det inte fryser på nu så det är lika halt imorgon.. :( För då måste jag komma i tid! 
Men kom ihåg... KÖR FÖRSIKTIGT!!! För din skull och för andras! 

/Jasmine

Tvätt, stan och träna!

Hejsan! 

Jag håller på att tvätta liite nu.. ska springa ner nu och slänga in det i torktumlaren. :) Sen ska jag gå ner på stan och kika runt där lite med Linda! :) Läänge sen vi hängde i affärerna tillsammans juu! :) Hhihihi 
Efter det ska jag gå till gymmet och träna tänkte jag. :) Hehe 

See you later! =)
Vill åka och shoppa i London typ nuuuu!! Är typ i behov av det snart!! Hahaha Det är ju liite roligare att gå på stan där! ;) Hehhe Får se till att dra dit inom någon månad! :D:D
/Jasmine

Bästa helgen på länge!!

Hej hej! 

Den här helgen har varit den bästa på länge!! Blir såå glad när man har så här skoj med dom man gillar mest! 

Har inte skrivit på länge.. :(:( Kan dra veckan liite snabbt. :) I onsdags jobbade jag nästan hela dagen.. hem och sov direkt typ. I torsdags jobbade jag frulle.. åkte hem och vilade en halvtimme sen fixade jag mig och åkte och dansa. :) Suuuper rolig lektion, börja på en ny dans.. den är gryyym! :D:D Längtar till nästa vecka!! :)
Sen åkte jag hem, käkade lite med Anders och sen sov. 

I fredags jobbade jag frulle.. när jag slutade åkte jag hem direkt, vilade liite och gick en promenad. Hoppade in på Ica också och handlade liite gott. När Anders kom hem hade han mat med sig.. vi käkade och kollade på tv. :) Vi båda var lediga hela kvällen (för en gångs skull) :):) Så det var suuper mysigt! Packade liite också. Jag behövde sova ganska tidigt.. då kom Yosef till oss och va med Anders. Men jag sover ju som en stock så jag hör ju ingenting! Hahah 

Sen gick jag upp tiidigt för jag jobbade frulle i lördags också, men hade en timmes sovmorgon! :):) Sköönt! 
Packade det sista jag behövde ta med mig och drog till jobbet. Det var en suuper lugn dag och det gick bra och smidigt. När jag jag var klar och slutade liite innan tre så åkte jag ner till Båthuset och lämnade väskan och det och böt kläder. Sen drog jag till Bro och handlade det sista. :) 

Det tog ett tag att handla eftersom jag aldrig handlat där.. man hittar ju inte riktigt i nya affärer.. hahaha. :) 
Men när jag hittat allt så åkte jag tillbaka. Kopplade in musik, fixade välkomsdrinkar och väntade på att dom andra skulle komma. :):) Dom dök upp strax efter fyra ungefär. :) Då drack vi drinkarna och åt en fiin ost och korvbricka jag fixat. Packade upp allt och sen började roooligheterna. Vi tog det lugnt ett litet tag. Sen var det middags dax. :) Vi hade massa mat som blev suuper god och jag hade handlat  skagenröra så jag gjorde toast skagen till förrätt. :):) Sen käkade vi massor tills vi var proppmätta. :) Vi röjde undan liite och Linda tog fram sina muffins hon bakat kvällen innan. :) Suuper goda! :P 

Sen var det bad och bastu som gällde!! :):) Vi svida om till badkläder och hoppade ut till jacuzzin. Det var liite synd för den var inte så varm som den borde vara och det blåste snö hårt i ansiktet.. men annars var det sköönt som tusan! :D:D Och jag brukar inte gilla att basta men det var suuper skönt att sitta i den också. :) När det började bli liite kallt så hoppade vi in och värmde oss i huset och spelade Buzz och party alias. :) Svin rooligt! När vi spelade Buzz var vi ganska trötta.. jag höll typ på att somna där ett tag.. hahhahaha

Men sen när vi bestämde oss för att spela party alias.. hahaha .. åååh herregud!! Fyy vad det var kuul! Jag vet att det är roligt men satan vad vi garva!! Hahahah mest garva vi nog åt Azad.. haha vilken stjärna! LIKSOM..LIKSOM! Haha Det var såå skojigt! :):) När jag och Linda hade vunnit och vi kände oss färdig spelade så var vi liite badsugna igen. :) På med badkläderna igen och ut i poolen. :) Skönt som tusan för det blåste inte liika mycket. :) Badade ganska länge. Jag och Linda gick up först och röjde liite inne. diska allt och så. :) 
Sen när killarna kom in så tog vi det ganska lugnt. Vid typ fyra halv fem bestämde vi oss för att sova. :) 

Vi vaknade vid typ tolv. Vi käkade lite frukost och så och började städa liite. Sen kände vi att det var helt vindstilla och ganska varmt i luften så då blev vi sugna på att bada igen. Hehe Då var det jäävligt skönt.. till och med om huvudet. :) Vi lekte massa olika ordlekar och låg där ganska länge. Sen gick jag upp och gick in och började städa. :) Sen kom dom andra och hjälpte till. =) Sen var det liite tvätt som behövdes tvättas.. så jag åkte upp och slängde in det. Sen medans vi väntade så kollade vi på tv och så. Sen medans vi väntade på att det skulle torka så åkte vi och käka på sibylla. :) Smarrigt! 

Vi kom hem ganska lagom till Wallander. Då var det myskväll framför tv med baby som gällde. :):) 

Så jag har haft en skitbraaa helg!! :D:D Taaackar till mitt jobb och sen till er som följde med..Anders, Linda, Yosef, Azad & Dino! :) Ni är störda i huvudet men såå jäkla skööna!! =) hehehe Det är därför jag gillar er.. man har ju inte tråkigt en enda sekund med er!! ♥ Det bästa var bajset i poolen!! (och om någon på mitt jobb läser det här så var det inte riktigt bajs.. så var inte oroliga!) Hahahaha 

Helgen var bäst och det måste vi göra om igen!! :D:D I sommar när man kan ligga och sola också skulle vara nice! :) Vi kör på det tyckr jag! :D
/Jasmine

Alla hjärtans dag ♥

Hej hej! 

Igår var det alla hjärtans dag. <3 Visst jag tycker att man ska visa dom man älskar att man gör det varje dag men sen tycker jag ju det är såå skoj att fixa mysiga saker och så. :) 
Jag hade köpt ett litet paket till min älskling och skrivit ett kort. :) Jag jobbade ju på dagen.. slutade runt halv fem, hade med mig kläder och smink och så. Så jag fixade mig på jobbet och sen åkte jag direkt till Västerås och träffade Anders när han slutade. Han hade bokat bord på en restaurang som hette Ceders. Det var libanesiskt..super gott. :)

Vi beställde först in lite förrätt.. sen beställde vi en grillmix meny för två. Massa goda röror och bröd och massa annat gott. Det kom först och vi käkade och satt och snacka. Sen skulle ju det varma komma.. men det tog väldigt låång tid. Och efter typ en timme kom han och sa att dom hade gett våran mat till fel bord..TRE gånger. Hahaha Men det gjorde inget för oss.. vi hade ju massa annat att tugga på så länge. Sen kom den iallafall och det var såå jäkla gott. Deras kyckling, ååh jag blev typ kär. Så jävla perfekt! ;) Var proppmätt men ville typ inte sluta äta den. Hihi :) Sen kom det dessert också. Super mysigt var det! :)

När vi gick därifrån orkade jag knappt gå för att jag var så mätt. Hahahha Man ska alltid äta föör mycket :P Hihi 
Då snöade det som faan ute.. vi åkte till Hälla och hoppade in på Ica. Där handlade vi massa.. maten till helgen också. Så det är fixat, sköönt. :) Läängtar till lördag! =)=) ska bli såå skoj!

När vi åkte mot Enköping körde vi jätte sakta.. det var snö överallt!! Fyyy, nu räcker det med vinter tycker jag. Men vi körde försiktigt. När vi kom till Enköping så hoppade jag in på Statoil och köpte ljus. Sen åkte vi ut till mamma och lämna en blomma och tände ljus ♥
Det var jättemycket snö där så jag borstade av liite och så.

Sen åkte vi hemåt igen. Kom hem, packade upp allt och så. Sen slappa vi i soffan ett tag.. men vi somna ganska fort. Hehe. :) Det var en jätte bra och mysig dag. :):)

Älskar dig Anders! ♥ Mamma ♥ Adrian ♥ Linda ♥ Släkt ♥ Vänner! 

Jag hoppas alla hade en fin och bra alla hjärtans dag igår.. men som sagt, ta vara på varandra varje dag!! Älska varandra varje dag och se varje dag som alla hjärtans dag! :):) hihi

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba. Ska åka så jag har god tid på mig till jobbet eftersom det är sånt här väder. Men nu tycker jag verkligen det räcker med snö! Nu borde den smälta och försvinna!

Ha en braa dag! =)



Mina sööööötisar!! :D <3<3<3

/Jasmine

Ny mobil! :)

Hej hej! 

Har varit väldigt dålig på att skriva den här veckan också.. måste skärpa mig nu! ;) Hahah
Veckan har mest bestått av jobb. I torsdags var det daaans! :):) Såå himla skoj! Den nya dansen är super rolig, vill inte gå hem efter lektionerna! :D Hehe Men jag är tvungen annars kastar dom ut mig. ;) Hahaha 

I fredags jobbade jag på dagen.. åkte hem och vilade en timme. Fixade lite här hemma. Sen käkade jag middag med Anders och vid tio var det dax för jobb. :) Entrén på Pulse. Och min sötis kusin var fotograf. :) Det är så skojigt att jobba när hon också är där.. då kan hon ju springa förbi och prata lite när hon har tid. :) Hihi 
Vi båda hjälpte till i garderoberna efter också.. det var faan kaos! Massa massa folk. Men det är ju kul! =) Så vi slutade vid halv tre ungefär. 
Då mötte jag Anders som också var på väg hem från spelningen. Vi gick hem och däcka. :) 

I lördags på förmiddagen kom lilla Windy hit till oss. :) Vi skulle vara hundvakt för Ann-Marie skulle åka bort på weekend och då fick vi ha hennes hund hela dagen. :) Hon kom strax efter elva. Suuuper snäll och mysig. Gick runt och kolla massa här hemma men jag tror hon kände sig ganska bekväm och hemma här, för det tog inte lång tid innan hon hitta sin favvoplats och vilade lite. Men såå himla snäll och väluppfostrad! :D 
Vi gick en promenad alla tre till Coop och Systemet. Anders sprang in medans jag och Windy väntade utanför. Och jag ääälskar hundar som inte håller på och skäller hela tiden på andra hundar och så. Och Windy satt där super fint och tittade bara på allt.
Sen gick vi till torget och träffade Linda. Då hoppade jag in i en affär liite fort och sen packa vi in oss alla i Lindas bil och åkte till ÖB en sväng. :) 

Vi blev sen avsläppta hemma, då käkade vi lite mat och så. Sen blev det några promenader med Windy. Sen var det ju dax att börja fixa sig.. gjorde klart det mesta utom kläderna och så. Sen vid sju ungefär skjutsa jag hem Windy. Hon ville ju knappt åka hem, då hade hon somnat precis vid Anders på golvet och ville knappt gå upp. Jag tror hon vill bli stadshund och flytta in hos oss. ;) Hihihi
Men hon fick åka hem (var väl bäst så). När jag hade lämnat henne så hoppade jag in på statoil och handlade liite. =)
Vid nio ungefär så gick jag till Linda. Då var det party!! :D:D När jag kom så var det Linda, Anjana, Alex, Adam och Tomaz där. :) Skojigt! Drack och prata massa. Vid typ halv tolv började vi gå ner mot stan. Skulle stannas liite längs vägen så vi var på stan vid typ tolv kanske. :) Då gick vi till Pulse, träffade Anders där också. :) Vi dansade lite, drack lite och så. :) Det var skojigt ( inte världens bästa musik men men) haha 

Gick hem vid två och då var Anders och Yosef redan hemma hos oss. Vi kollade lite på tv och jag böt mobil. Min tappade jag ju förut och var inte så snygg, och Anders har köpt en ny så jag fick ta över hans gamla (den är ju inte gamal, skit bra) hihihi så jag pillade liite med den. Måste ju fixa alla appar och sånt igen. :) Liite roligt att fixa med en ny mobil. :) 
Sen gick jag och däckade och killarna spelade en stund.
Igår hade vi en mysig och slapp dag. :) Myste och kolla på tv typ hela dagen. Var duktiga på dagen en stund, då städade vi hela lägenheten och tvättade. Sen gick jag en promenad och stannade på ica och handlade lite gott. Sen bänka vi oss framför tv och kolla på alla bra program som gick. :)
En bra helg alltså! :D:D
/Jasmine

Gubb-jäveln!!

Hej!
Igår åkte jag till Lindas jobb och hade fika med mig till alla dom. :):) Dom vågade inte säga så mycket men det hade varit uppskattat sa Linda sen. ;) Hehe Blyga killar/gubbar! :P
Sen efter det åkte jag till Västerås. Gick runt lite på stan och så. Köpte inte så mycket.. en låång skjorta och en ring. Sen liite annat. :)
Jag vänta tills Anders slutade.. då åkte vi hem och käkade och så. 

Idag har jag jobbat.. fick en timmes sovmorgon, kunde börja sju istället! Sköönt! :D 
Det har gått super bra idag.. det var lugnt och jag var själv. Det var nästan för lugnt. Haha Man är aldrig nöjd.. föör mycket eller föör liite. Hahaha 

På vägen hem svängde jag förbi Sussis gårdsbageri! Hon hade lagt ut på facebook att det fanns nybakade semlor så jag blev ju liite sugen (och vill då sååklart köpa hos bästa Sussi!) så jag åkte dit. :) Det var skoj att se henne.. var ju ett tag sen nu. :) Och jag fick med mig två semlor hem och lite bröd. Muuums! :P Hihi Ska bli gott! Så nu får Anders ta och komma hem så vi kan moffa dom! ;)

Sen var jag och tanka när jag kom till Enköping..
När jag står i rödlyset precis utanför oss så står jag där och väntar på att få svänga. Då knuffas min bil fram liite.. en duns bakifrån. Jaa och där står en gubb-jävel i sin stora kombi. 
Det blev grönt precis efter och jag svänger ju och han svänger efter mig. Jag stannar ju precis där (där jag brukar parkera) och skyndar mig att stänga av bilen och ska hoppa ut, för jag tror ju sååklart att gubben också ska stanna. Men NEEEJ det där äcklet kör förbi bara... precis vid min bil när jag är på väg ut. 
Jag sätter mig igen för att jag blev så paff att gubben bara körde.
Men sen ser jag att han svänger höger... och där, precis där mellan buskarna stannar fanskapet på en uppfart. Jag ser han alltså från min bil. Han skyndar sig ut och tar upp en sladd och sätter i motorvärmaren (eller vad det nu var).
Asså skämta han eller?? Så istället för att stanna och bara fråga hur det gick så skyndar han sig hem och vätter i sladden så hans fina bil håller sig varm!! :/:/ Driver han eller?? Gör man så? Det var jävligt tur för honom att det inte blev något på min bil.. men det visste ju knappast han (han kan ju omöjligt ha sett) och då är det väl självklart att man stannar och kollar! Vilka jävla idioter det finns!!
Såna där äckelgubbar borde inte få vistas ute i trafiken!! 
Jag kände ju en rejäl duns bakifrån så det hade ju absolut kunnat blivit något. Jag har ju dragkrok.. så hoppas det blev ett märke på hans bil! Det förtjänar han! 

Men det är tur för den där lilla gubben att jag vet vart han bor.. kanske ska gå en promenad förbi hans hus sen! Och nej.. jag ska inte knacka på och dampa på en gubbe som snart är i graven (eller han var nog inte så gammal.. kanske 60-75..typ) men man kan ju säga åt honom på något sätt iallafall! SÅ GÖR MAN INTE FULA GUBB-JÄVEL!! Lär dig liite vett!! 

Usch för idiot människor!! Tviii!! :S

Men men nu ska jag fixa liite saker, gå en promenad och vänta på att få trycka i mig semlan! :D Hehehehe
Skaffa en sån här käpp istället om du inte kan bete dig i trafiken!! 

/Jasmine

Ibland gör det ont..

Ibland gör det så ont... :(
Igår kväll var jag ganska upprörd, sur och less och jag kände inte för att prata med någon förutom mamma. Det är ju inte så lätt då.. :/ Men jag satte i hörlurarna med högsta musiken i och åkte ut till mamma. Tände ljus och satt där och pratade lite med henne. Jag behövde lite råd och tips och jag vet att hon hade haft dom bästa svaren om hon var här hos oss. Jag vet att jag har andra jag kan prata med också om allt men det är inte riktigt samma sak. 
Jag saknar det där... har ju aldrig fått prata med dig när jag haft "problem".. varken kill-problem, skol-problem, kompis-problem eller andra saker. Jag hade ju inte så många problem som behövde smarta lösningar när jag var tio. Man har ju liksom inte börjat leva på riktigt då. Så jag har ju alltid pratat med massa andra när jag haft problem.. eller för det mesta nog hållt tyst och inte sagt så mycket alls.
Det vet jag inte är så bra.. jag kommer ju verken fram till någon bra lösning och jag blir ju knäpp efter ett tag för att jag har tusen saker i huvudet hela tiden. Men ibland känner jag inte för att prata med någon.. om jag inte kan prata med dig så vill jag inte prata alls.

Jaa jag vet, det låter fett barnsligt men det är inte samma sak att prata med en kompis, kille eller släkting som att prata med sin mamma.
Jag brukar för det mesta sätta på ett leende och fortsätta dagen som vanligt.. så har jag gjort i snart tolv år så det är det jag är van vid. Men när jag inte kan låsas och allt rinner över och blir för mycket känns det skönt att jag kan åka ut till mamma och sitta där en stund. 

Jag är ju jätterädd för spöken och allt sånt andligt. Och att jag ens åker ut till en kyrkogård på kvällen mitt på landet när det är kolsvart är ju helt otroligt. Men det känns ändå ganska okej att vara där. Det känns lugnt och fridfullt. Jag som springer och låser på mitt jobb för att jag är rädd och vågar knappt gå ner i tvättstugan för att jag är så nojig. Men där känns det bra. Det är ju så nära jag kan komma mamma och det känns bra.

Men men hur som hellst.. jag satt ute hos henne igår en stund. Sen när jag inte kände fingrarna längre (för att det var så kallt) så åkte jag hem igen.

Jag saknar dig varje dag, varje sekund! Vill att du ska komma tillbaka. Älskar dig mest av allt och det kommer jag alltid att göra mamma!! <3<3<3 Du är bäst!



/Jasmine

Jobb, jobb, DANS, mera jobb

Heej! 

Det var längesen jag skrev nu.. sorry for that! :/ Har bara jobbat massa och inte riktigt haft så mycket tid över för att blogga. Men nu är jag igång igen. ;) hihi

Jag har bara jobbat sen jag skrev sist. Så inget speciellt direkt. Haha
I torsdags var det ju bara en sak som var viktig!!.. DAAANS! :):) Det var suuper skojigt! Nya dansen är super rolig och grym! Så längtar ihjäl mig tills nästa vecka! :D:D

I fredags jobbade jag frulle.. kom hem till älsklingen och vilade liite. Sen gick jag en låång promenad en timme. Ringde och beställde mat när jag tyckte det räckte med promenixen men dom hade visst jättemycket att göra så det skulle ta 35 minuter. Hahahha fyy.. så det var ju bara att fortsätta gå runt i stan. Fy satan vad jag frös då.. låren var som isbitar och tårna kände jag knappt. :/ Haha trodde det skulle gå fort som det brukar göra. Men men sen hoppade jag in och hämtade maten och gick hem. Så det blev 1,5 timmes promenad ute i kylan. 

Sen käkade jag och baby innan det var dax för oss båda att fixa oss och gå och jobba. :)
Det var ganska mycket folk, så det var skoj. :)

Igår hade jag en slappa-och-ta-hand-om-mig-själv-dag! :D:D Anders var och jobba. Så jag var själv hemma. Gjorde liite tjej-grejer.. fixa ögonbrynen, körde epilatorn + "slipa" så man är len som en bebisrumpa nu. ;) Hehehe Sen kolla jag liite på tv och så. Jag var även iväg och tränade och passade på att värma mig i solariumet! :P Hihihi Det var sköönt! :D
Sen när jag kom hem så kom Yosef hit. :) Jag duscha och så och vi kollade liite på tv tills Anders kom hem. Då käkade vi lite mat och kolla på melodifestivalen. Hahahha vilket skämt!! Endast två låtar var bra (tur att det var dom som gick vidare) men resten... fyyy! 

Sen lämna jag dom hemma och gick och jobba. :) Det var ganska mycket drag och mycket folk. Roligt! :)
När jag kom hem så satt dom fortfarande uppe. Så gjorde dom sällskap en stund. Sen sooovdax! :D hihi

Idag ska jag se till att få vissa saker gjorda... sen gå och träna lite och så. :)




/Jasmine

RSS 2.0