Mycket jobb.

Hej hej! 
 
Har varit super dälig igen på att skriva. :( Helgen hade jag fullt upp och sen har veckan bara bestått av jobb.
Men börjar där jag slutar.. :)
 
I fredags direkt när vi båda slutade åkte vi till Görvälns slott. :D Där spenderade vi ett mysigt dygn. När vi kom dit checkade vi in och hängde på rummet ett tag. Sen åkte vi och käkade middag. 
Resten av kvällen spenderade vi på slottet och satt ute på deras balkong och drack en drink.. super skönt väder och mysigt. :) Sen sov vi och det var sååå sköna sängar.. man ville inte kliva ur de. ;) Hihihi  Suuuper mysigt att bara få åka iväg med älsklingen och vila, ha skoj och bara ha varandra! <3 hihi Pussss! 
 
När vi vaknade på lördagen så var det frulle som gällde. :) Det var smarrigt! Sen checkade vi ut och lämnade slottet. Vi stannade i Barkarby och shoppade lite innan vi åkte hem. :))
När vi kom hem så åkte vi iväg och käkade. Sen vilade jag en timme. :)
På kvällen gick jag till Mimmi. :) Hon fyllde ju år så vi firade med lite mat, massa snack och dricka. :)) 
Sen gick vi ut! :D Först gick vi till Pulse och sa hej till Anders som spelade där.. men efter det gick vi till All in. =) 
Där dansade vi loss i en massa timmar!! :)) Det var suuper skojigt!! Det är så kul med Mimmi för hon vill ju dansa liika mycket som jag.. dansa tills klubben stänger eller tills benen går av! ;) Och vi behöver inte gå runt och prata med massa och bara fladdra runt som vissa gör.. dansa dansa dansa, med någon kisspaus och rök/luftpaus ibland sen är det bara att köra. :) Hahaha Max och hans kompisar var där och det var skojigt.. för jag tror aldrig vi tre syskon har varit ute samtidigt någon gång förut.. så vi dansa massa med de också. :) 
Strax innan två gick vi hem. :) 
 
I söndags var det tråkväder :/ Så vi spenderade nästan hela dagen hemma. Sen gick jag och träna en timme och Anders handlade och sen höll vi oss inne resten av kvällen. :) En riktigt mys och slappsöndag! :D:D
 
Resten av veckan har jag bara jobbat och jobbat! Haha 
Träffat Bella en liten stund men annars jobb. Igår gjorde jag ett 15timmars pass och var skaplikt trött när jag kom hem, gick och däckade direkt. ;) Hahah Och nu ska jag strax åka dit och idag blir det också ett låångpass. Sen jobbar jag även på söndag så imorgon när jag är ledig ska vi hitta på massa skoj. :)) Hihi
 
Men nu måste jag fixa det sista innan jag måste dra. :) Ha en braa fredag! 
 
Bilder från någon helg sen när jag var ute med Bella & Mimmi!! <3<3
 
 
/Jasmine

Snart heelg!! :DD

Tjenixen sixten!!

Idag har jag jobbat frulle.. när jag slutade så åkte jag direkt hem och väntade tills regnet avtog lite. Då var det dax för ett gympass, men innan jag gick in där hoppade jag upp till Bella. :):) Blev där ganska länge men det var skooj! :D
När vi väl hade pratat klart så gick jag och tränade. Körde hårt och intensivt men inte så jättelänge.
När jag var klar hade det iallafall slutat regna helt..sköönt!
Hoppade hem och duschade och sen direkt iväg till Ica för att handla lite. :)

Nu håller jag på att laga mat till mig själv.. älsklingen är och äter middag med sitt jobb så det blir ensammiddag för mig hemma. :/ Det är tråkigt juu!! :( Hahahha Men det ska nog gå bra. ;) Hehe Ska även lägga in alla räkningar så de blir betalade imorgon och så.

Imorgon är dte fredag!! Alltså heelg!! :DDD Wiiiehooo skojigt! :) Då ska vi göra massa skoj! :D Hihihi Gillar när det är helg och man är ledig och när det händer massa roliga saker!! Haha Vem gillar inte det liksom?! =)
Jag jobbar frulle imorgon också.. men då får man ju helg ganska tidigt eftersom man slutar typ mitt på dagen. :) Hehe

Men nu måste jag kolla maten så den inte blir bränd!! ;)

Pusshej! /Jasmine

Neighbourhood watch!!

Hej hej!

Helgen har bestått av mest jobb. I lördags blev det ju ett låångt pass på över 13 timmar. När jag kom hem slängde jag mig i soffan bredvid älsklingen och svarvade ner framför tvn. :)

Igår var jag och Anders iväg och käkade lunch. Sen när vi kom hem igen så gick vi loss och städade hela lägenheten. :) Så nu är det hur rent som helst! :) Haha
Senare när städningen var klar gick jag till gymmet och tränade 1 timme. Var upp en snabbis hod Bella och Gabbe efter och kollade på deras nyinköpte saker. :)
Sen gick hon med mig en bit hem.. och när jag kom upp hade min sötis gjort mat!! <3
Så då åt vi och sen var det en snabbdusch som gällde.

För vid nio var det dax för bio! :D Jag, Anders & Azad gick på Neighbourhood watch (grannpatrullen)!! :DDD Den var såååå jäkla rolig! Hahahha Den bara måste jag se igen! ;) Den var sjukt bra och man skrattade hela tiden! :D Hihi

När den var slut åkte vi hem och tog det lugnt resten av kvällen. :)

Idag är det en ny vecka och jag jobbar kväll så om en stund ska jag åka till jobbet. Ska bara fixa naglarna först och platta luggen. :)) Hehe

Ha en braa måndag! Och för skjutton... gå och se grannpatrullen!!! :D



/Jasmine

Fredagsmys!

Hej hej!
Veckan har bestått mest av jobb och promenader. :)

Idag är det fredag och då är det fredagsmys som gäller! :D Anders gick precis och jobbade :/ Men jag ska strax gå och möta Bella så ska hit och kolla på film. :) Skooj!!

Imorgon jobbar jag heela dagen.. 11.30-24 ungefär. Så jag hoppas på dåligt väder ;) Hahah Känns skönare att åka och jobba när det är tråkväder ute. :P Hihii

Men nu ska jag gå så vi hinner tillbaka tills filmen börjar! :)

Ha en braa kväll!

/Jasmine

Blir äcklad!!

Hur i helvete kan man säga en sån sak om sin döda moster??????
Jag ber såå jävla mycket om ursäkt för att min mamma inte kan köpa jävla presenter till er!!! Asså seriöst....vilken äcklig jävla anledning!!! Det är inte samma sak...??!! Hmm.. Nej det är klart det inte blir exakt samma sak men är det någon jävla anledning eller??? Fy faan!!
Och visst jag kanske misstolkade det liite (vet iallafall att folk kommer säga att jag gjorde det)..... Men att ens yttra sig om en sån sak...!!! Det gör man verkligen inte!!

Jag hoppas för din skull att du aldrig någonsin närmar dig min mammas grav!! ( du har väl typ aldrig varit där) men aldrig mer ska du vistas där!!! Så jävla skabbigt att säga så!!
Fyyyy faan ...seriöst!

Förlåt mamma om du hörde det som sades om dig... Du är bäst!det vet du. Och om du hört något annat så snackar de skit!
Älskar dig mamma!! <3

Vilken helg!! :D

Hallå där! :))
 
Den här helgen har varit fullproppad med massa skoj! :)) 
 
Börjar med torsdagen.. då var det ju lillebrors födelsedag!! :D Han blev 17år! Snacka om att tiden går fort, han börjar ju fan bli stor nu! ;) Hihihih Så Grattis Adrian! 
Han och jag åt middag på china town. :) Det var super gott och skoj. :) Sen gick vi hem till han så han fick öppna paketet. Och även prova det han fick. :) Allt passade!! (det var väl en jäävla tur...liite långt att åka till London för att byta annars) ;) hihihi 
 
I fredags jobbade jag på dagen. Avslutade med möte. Så jag blev kvar en timme längre ungefär. 
När jag kom hem så tränade jag, käkade mat med Anders och fixade mig. 
För på kvällen var det FEST som gällde med Bella och Mimmi! :)) Dom kom hem hit och vi drack och snacka massa. :) Yosef och Pierre kom även förbi en stund. :) 
Vid tolv ungefär gick vi ut. Först till invigningen av Pulse..dansade loss där en stund! :D Skoj! 
Sen gick vi till hörnan en snabbis, sa hej till min älskling! =)
Och efter det gick vi till All in. :) Så på två timmar hann vi med alla (de 3) ställerna som finns i stan. Hahah Men det var suuper kul. :)
När jag kom hem så packade jag massa inför lördagen och åt lite mat. :) 
 
I lördags var vi uppe tidigt för då var det äventyrsdax!! :DD Jag, Anders, Yosef & Pierre åkte till Örebro och bada på Gustafsviks äventyrsbad! :)) Det var sååå jäkla skojigt! :D Vi var där i typ 5 timmar! Men faan vad trött man var efteråt..både i kroppen och i huvudet. :) Men heelt klart värt. Vi hade även lite lunchpaus och så. Men annars var vi i vattnet hela tiden. :)
 
När vi kände oss ganska färdigbadade så åkte vi vidare till Råda i Värmland. :) Där hälsade vi på Nisse & Kerstin och bodde i en av deras stugor. :) Vi fick middag när vi kom. Sen gick vi en promenad ner till sjön. Sen slappade vi framför en film med lite godis och gottis. Vi alla somnade tidigt (var såå trötta efter dagen) Hihi. 
 
När vi vaknade så fick vi frukost. Sen åkte vi på äventyr till en annan "strand", körde fel nåågon gång med sen kom vi fram. :) Såå otroligt fint! Vi fick även lunch innan vi började åka hemåt. 
På vägen stannade vi och fikade och sen åt vi middag i Västerås. :)
Resten av kvällen så slappade jag och älsklingen i soffan framför tvn. :) 
 
Full rulle heela helgen!! :DD Men det gillar jag! :) Hihi Man måste ju passa på att gör sååå mycket som möjligt när man väl är ledig. :)
 
Idag har jag gått en låångpromenad.. det blev 1 mil!! :DD Sen har jag tvättat massa. Nu ska jag åka till Emma och umgås lite med henne. :):) Kanske blir en promenix i fjärdhundra också med henne och snacka av oss lite. :) 
 
Lägger upp bilder när jag kommer hem. :) Puss Jasmine

Hotell!

Hej hej!

Den här helgen var jag & Anders på hotell i Järfälla. :)) Suuper skojigt! Vi åkte dit på eftermiddagen och checkade in. Sen åt vi mat, den var jättegod. :P Vi gick en promenad och handlade lite gott till kvällen. Sen när vi kom till hotellet igen så slappade vi ett tag på rummet. Vi gick sen ner till baren och tog lite att dricka, vi satt först ute vid poolen. Myys. Sen när det blev lite kallt så flyttade vi in. :) Sen när vi gick tillbaka till rummet hade vi lite nattfika till en film. =) Hihi
När vi vaknade så fixade vi oss och hoppade ner och käkade frulle. Gott!! :D Vi checkade ut vid tolv och började åka hemåt.
Men det var suuper mysigt att vara där. :)

När vi väl var hemma så powernapade jag en timme. För vid tre åkte jag och jobbade hela kvällen.

I måndags jobbade jag frulle. Sen gick jag och tränade och kvällen avslutades med älsklingen framför en film. :)

Igår så jobbade jag också frulle. När jag slutade så gick jag ganska direkt och tränade.. hårdträning! :) Hihi
Efter träningen köpte jag med sallad som vi käkade hemma. På kvällen gick vi till Bella & Gabbe. Där rökte vi vattenpipa, åt frön drack en cider och snacka massa. :)) Suuper mysig kväll!! Vi kom hem ungefär halv ett. :D

Idag jobbar jag..kväll. Blev liite ändringar så jag hann med en liten runda på stan med Bella innan jag började också. :)

Men nu har jag inte tid att skriva mer. :) Hehe Så ha en braa kväll!

/Jasmine

Mysig kväll!

Hej hej! 
 
Den här veckan har man jobbat igen efter semestern. Men det var en ganska lugn start så det var skönt, har varit ute och klippt rosenbuskar och städat lite och sånt också. :) Hehe 
 
Igår hade vi en mysig och skojig kväll. Vid typ åtta gick jag och Anders till Bella & Gabbe (de flyttade ju i onsdags!! :)) Var där en snabbis då med). Men igår var vi där med Bella, Gabbe, Pierre & Azad vi rökte vattenpipa, drack, snacka massa och åt frön mm. Hihi :)) Gabbe lärde oss alla att äta frön utan att pilla med fingrarna (som jag gjorde innan) Haha så nu är ju hejare på det där. ;) Sen blev det en jäkla massa skratt och pipa. :) Suuper skojigt! Och en supermysig lägenhet. Den kommer bli super fin när de packat upp allt och så. =) Vi kom hem typ två tror jag. haha 
Men jag var ledig idag så det var ju skönt. :) Jättehärlig kväll iallafall! 
 
Idag åkte jag, Anders & Pierre till Ikea i Uppsala. :) Skoojigt! Vi hittade massa roliga saker. Vi käkade även lunch där. Men när vi skulle få in allt i bilen så blev det lite knepigt! Hahahah Vi hade några stora saker och vi tycker alltid min bil är liite större än vad den är. Så det fick ju inte riktigt plats, försökte möblera om massa men det fick tillslut bli spännband och så åkte vi hem med öppen baklucka. :) Men det gick bra och allt vi köpte var suuper. :) Pierre fick det fint också. :) 
 
Nu har jag myskväll med mig själv framför tvn och datan. =)
 
Vi köpte en jättefin lampa som just nu är bakom tvn. :)) Wiiiie 
 
/Jasmine
 

Sometimes you will never know the true value of a moment
until it´s become a memory!! ♥
 

Såå sant! 

RSS 2.0