vilket väder!!

Fan vilket väder det är idag!! :( Riktigt tråkigt.. regn, snö, typ storm och kallt! En sån här dag skulle
man vilja slippa gå ut och bara sitta inne framför tvn och mysa.
Men det går ju inte. hehe

Idag har jag iallafall tränat massa, fixat lite hemma och jag ska nu åka och jobba.

btw.. hellre regn än snö iallafall!! Så ska inte klaga allt för mycket! ;) haha

Ha en braa måndag!

/Jasmine

Tack och godnatt!!

Tjena!! :)

Nu är helgen slut och imorgon är det måndag igen.. Alltid måndag känns det som. Hahah det går så fort.

Men jag har haft en grymt bra helg!! :)) party i fredags med Mimmi & Pernilla med massssa dans!! :)) Hotell med Anders igår, vi bodde på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala. Super mysigt och jättegod mat! :) Och idag var vi i Gränby och shoppade lite, jag har tränat och vi avslutade kvällen med filmmys med Mimmi & Azad. :)) skojigt! =)

Nu ligger jag i sängen och ska sova, ögonen vill typ inte vara öppna mer. haha Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! :))

//Jasmine


Rooolig helg!

Hej hej!!

Just nu sitter jag i bilen och bloggar från älsklingens nya dator!!! Hahaha skooooj! :D

I torsdags var det dans.. såååå jäkla skojigt!! :D:D Nya dansen är gryyym!! Alla danser vi gör är grymma som faan. Sara (min lärare) är helt enkelt bääst!! :):))

Men när dansen var slut och jag kom ut så var det ju faan snöstorm i Västerås! :((( Det kom nästan en liten tår när jag såg det.. fyyyy vad tråkigt! Hatar verkligen vintern!! Och jag vet att den kommer varje år men jag blir alltid lika ledsen! :/ Kanske dax att fundera på att flytta till ett varmare land! ;)

Igår jobbade jag frulle, blev en stund längre men när jag slutade åkte jag hem direkt. När Anders kom hem så käkade vi middag framför tvn. :) Sen fixaade jag mig för på kvällen gick jag till Mimmi och då var det dax för utgång och massa daaaans!! :D:D:D
Pillan kom dit också óch följde med ut. KUL! :))

Dock hade jag ont som satan i foten, jag är så plattfotad så ibland har jag lite ont i hålfoten..eller vad det nu heter. Men igår trodde jag fan att foten skulle ramla av!! :( Men men ska man vara fin får man lida pin så jag hade ju sååklart mina usa skor ändå! Hahahaha
Idag är foten bättre så det var kanske att jag inte haft mina höga skor på länge för nu är det bättre! Hehe Får ha de oftare helt enkelt! ;P

Idag är det nya äventyr som gäller.. Mot Uppsala med Anders och mysa på hotell. :) Skoooj! <3

Och imorgon kväll blir det komedi-filmkväll med de bäästa! :))) Hihihi

Så en händelserik och rolig helg! :DD

Men nu kommer han ut från affären så nu ska vi dra! Hej så länge! :))

Puss Jasmine

Jäkla skit!!

Hej hej!!

Min mobil är ju väldigt skum nu för tiden.. först så har allt ljud försvunnit och den hänger sig heela tiden. :( Och alla jag har pratat med (bland annat samsung) har sagt att det borde komma tillbaka om jag gör en fabriksåterställning.
Så igår la jag först över alla bilder och sånt på datan och sen gjorde jag en återställning...

Men inte fasiken funkar det!! :(:( Och då förvinner ju ALLT!! Så det var ju heelt i onödan. Jäkla skit!!
Och det måste ha blivit något fel för alla nummer försvann också!! :/ Jag brukar ju alltid göra så de ligger på simkortet och jag gjorde ju en återställning för kanske ett halvår sen för att telefonen var såå seg och efter det så fanns ju alla nummer kvar och jag har ju inte sparat de på telefonen efter det.. ÅÅhhh så trött jag blir.
Så nu har jag noll appar och inga nummer!! :(

Har fått några nummer nu iallafall men drygt som fan!!

Och precis nu slutade tvn funka... eller kanalerna!! Gaaah Vad fan händer??! Till och med 1 och 2. De funkar ju typ alltid!
Varför går det såå bra för??

Och flera sa till mig att köpa en ny telefon bara.. men det är ju inte så bara, jag är ju inte gjord av pengar och vi planerar ju en resa över nyår, det är julklappsdax och allt. PLUS att jag ska besikta min bil om någon vecka.. känner på mig att det kommer gå en jäkla massa pengar då med..
Varför ska alla "roliga" utgifter komma precis innan jul hela tiden?? Kan de inte komma lite utspritt över hela året istället??

Måste man ha ett jäkla extrajobb hela tiden? Aja.. får väl helt enkelt skaffa ett igen! Och kanske inte bara ett utan två extrajobb så kan man lägga alla de pengarna på ett "bilkonto" och "resekonto".

Jag vill ju bara jobba på mitt jobb och inte behöva jobba dygnet runt som jag gjorde förra året.. men men.

Ska lämna in mobilen på torsdag innan dansen och hoppas de kan lösa det.. sen håller vi alla tummar för att min bil ska gå igenom utan något på besiktningen.

Men men ska kolla vad exakt som hände med tvn nu och sen åka och jobba. Jag kommer få en halvtimmes massage idag iallafall.. kan behövas just nu! Det tackar jag för!

Ps.. är det någon som behöver någon som jobbar lite extra så säg till mig!! Jag kan typ ALLT!! :))

Men nu måste jag åka strax. :))

/Jasmine

Gravar ihjäl mig!!! haha

Heej!! :))

Idag har jaa haft en super skojig kväll. :) Först så åkte jag, Anders och Pierre till Erikslund där jag fixade lite ärenden. :) sen åkte vi till Mimmis jobb och väntade till hon slutade. Då åkte vi in till centrum och käkade middag. Det blev Choys garden!! :p muums!

Det var god mat (dock äter man alltid för mycket när det är buffe :/) haha massa skratt också! :D Hihi
När vi hade käkat klart kom Azad också. :)

Då var det bio dax! Vi såg filmen Ted... fyyyy satan vilken rolig film!!! den var sjuuk! hahaha men tusan vad vi skratta! Inte en tråkig stund i den filmen. Jag hade trött att den skulle vara lite töntig men fan så braa den var. Haha måste se den snart igen.

Kom hem ganska nyss. Är trött som tusan nu, snart varit vaken ett dygn så nu ska jag hoppa i säng och soova! :):) Ska bli sköönt!
Godnatt och sov så gott.

ps.. kolla på den filmen om du inte sett den!!!! hehe

/Jasmine

Julklappar!! <3

Hej hej! :)

Nu sitter jag och väntar på att han, den där bästa killen ska komma hem för då ska vi åka på kalas!! :D Wiiie Skojigt! :)
Det är min lilla kusin Moa som fyller 6år. Grattis sötisen! :):)

Jag köpte några paket till henne när vi var i Falun men slog in de nyss..
Ååååhh vad jag längtar till alla julklappar!! :DDD Såå himla mysigt! Och jag äälskar ju att ge bort saker och framförallt att slå in de!! Hihiih Innan det är dax för massa klappisar så måste jag inhandla lite nytt papper och massa skoj till årets julklappar! :D Hehe Ska bli så kul! :) Längtar som fasiken! Ska nog ta en funderare på vad jag ska köpa till alla snart så man kan ge sig ut och shoppa lite. ;)) Haha

Men nu har jag inte tid att sitta här. =) Så ha en trevlig kväll så ska vi dra och fika nu! :P

Puss Jasmine

Ny frisyr, bio, syskonmiddag!

Hej hej! 
 
I torsdags på jobbet kom jag på att jag ville ändra min frisyr. Haha så på en timme hade jag tänkt ut hur jag ville göra och fixat så min gamla vän Pillan skulle göra det på mig. Haha Det gäller att inte hålla på att tänka för mycket på saken och bara bestämma sig. ;) 
Så när jag slutade jobba så träffade jag Pernilla vid Maxi, sen åkte vi ut till hennes föräldrar för då kunde vi hålla på i hennes salong. :) Skoojigt! Det blev alltså kortare och lockigt!! :DD Haha Så nu har jag permenentat hår!! :P Hihihi Kul med lite förändring ibland. :D Det tog sin lilla tid men det var värt, blev jättebra! :) Och så kul att träffa Pillan igen! :) Var ju evigheter sen jag såg henne. 
 
När jag skulle åka hem så var det en svår olycka på vägen så stod still över en timme. 
Jag verkligen hatar olyckor och blir lite ledsen då. Förstår inte varför de ska hända så mycket olyckor och skit i den här världen..?! :( 
Ovh olyckan var bara en liten bit ifrån där mamma ligger så då kunde jag ju inte låta bli att tänka på henne och då blir man ju lite ledsen av det också. :( Saaaknar dig massvis! <3 Men nu ser jag ut som dig i håret och har mina tatueringar som är för dig, så jag kommer iallafall ALDRIG glömma dig älskling!! (Det hade jag ju sååklart inte gjort även om jag inte hade tatueringar och sånt) Men tänker på dig lite extra varje gång jag ser dom! <3<3
 
När vi väl kom förbi olyckan så köpte jag med lite mat och åkte hem och käka med Anders.
Sen var det sovdax för mig. 
 
Igår jobbade jag frulle.. när jag kom hem så gick jag direkt och tränade en timme. När jag kom hem igen så hade plutten kommit hem. :) Jag vilade lite och fixade mig och sen vid nio åkte vi till Västerås och käka buffé på Choys garden, jooordnötssås!! Och efter det gick vi på bio. Rivalerna!! Hahhaahhh aaas rolig film!!! :DDD Heheh Men den började klockan 23!! Hahah så man var ju liite trött på slutet men det var tur att den var så rolig för annars hade det nog funnits risk för att jag skulle somnat. ;)) Haha
När den var slut så åkte vi hem, jag nätshoppa lite produkter för mitt nya hår och sen somna jag. :)
 
Idag har vi varit i Västerås en sväng igen. :) Hihi Skoj! Shoppade liite och käkade lunch. :)
Nu är jag fixad till max och ska springa till Ica en snabbis nu och handla lite mat, sen vidare hem till Mimmi för syskonmiddag! :DD Skooojigt! :) Tyvärr kunde inte lillebror :/ Men han får vara med en annan gång. Men det blir jag, Mimmi & Max! :D Skit kul! :)) Det blir tacokväll, dricka och sen utgång. :)) 
 
Då ska vi attackera dansgolvet!! :)) Hehehhe Vi ska dansa-pausa, dansa-pausa ( fast utan pausa!!) :D Haha
Kankse någon enstaka kiss- och rökpaus bara! ;) 
 
Men nu måste jag dra. Ha en braaa kväll allesammans! <3
 


 
/Jasmine

 

RSS 2.0