Minisemester!!

Hej hej! Måste försöka sova liite nu.. men har ju fixat massa till resan. :) Vi fick en jättefin och bra ryggsäck av jobbet idag som är perfekt som handbagage. Så har packat om till den nu ikväll och så. Jobbade heela dagen idag och Anders kom hem ganska nyligen. Så hann kramas lite innan jag måste sova. Men kommer sakna sötisen super mycket för vi har ju typ inte setts sen i söndags :(( Men får ringa och prata liite :)) Så ska snart upp och jobba några timmar innan vi alla (nästan alla) på mitt jobb drar iväg till Malta! :) Så måste sova nuu! Godnatt! Älskar dig Anders!! <3 pusss /Jasmine

MALTA!!

Juuust det... glömde ju säga en sak.!

Jag åker ju faan till Malta på torsdag!! Spännande! Det är med mitt jobb och det är bara några dagar. Men det ska ju bli skoj. :) Håller på att packa för fullt nu.. för imorgon jobbar jag låångis så då hinner jag inte packa och sen på torsdag jobbar jag innan vi åker så då måste jag ju vara färdigpackad på morgonen. :) Bäst att sätta igång. :P

Tjoolahopp!!
Kommer sakna Anders liite bara. :/ Men nästa gång jag ska iväg på semester är det han och jag som åker!!! :)):):) Wiiiiiehoo ♥

/Jasmine

Morsdag <3

Hej hej!

I söndags var det morsdag!! Grattis älskade mamma på mammornas dag! Önskar du varit här så jag också kunde få fira morsdag på riktigt med dig. Saknar dig så grymt mycket.. och såna speciella dagar känns det som mest. :/
Men jag hoppas du blev lite extra firad i himlen för det förtjänar du min vackra vackra ängel!!
Saknar dig varje dag och varje sekund, önskar verkligen att du var här hos oss! ♥

Jag och Anders var ut till kyrkan i söndags och tände ljus hos mamma. ♥
GRATTIS BÄSTA MAMMA PÅ MORSDAG!! ♥




Men jag kan ta hela helgen lite fort...

I fredags jobbade jag först på dagen. Sen när jag kom hem gick jag en promenad och gjorde lite ärenden sen på eftermiddagen så hämtade jag Tindra. Dom vuxna skulle äta middag så jag var barnvakt. Vi började med att leka i skolparken. Det blev massa bus. Vi var där ganska länge och lekte i det härliga vädret. Sen åkte vi till hamnen och åt glass. Mimmi kom dit också och så gick vi och käka pizza efter det.
När vi var mätta så åkte jag och Tindra hem till henne och där lekte vi lite och hon badade. Sen kolla vi på tv och spela spel tills Åsa och dom kom hem. :) Jag åkte därifrån vid typ elva.
Och då åkte jag till Linda och var där ett tag. :) Satt och prata och bar ner lite saker till hennes förråd. :)

I lördags så gick vi upp ganska tidigt. Fixade oss och hämtade Pierre sen drog vi på marknad i Västerås. :) Kanon väder och massa skoj att kolla på. Hittade liite smått och gott där. :) Sen åkte vi till Erikslund också. Jag hittade en jättefin klänning och lite annat. :)
Sen åkte vi hem. Jag och Anders åt lite middag och strax innan nio så gick jag och Pierre till Linda. :) Där var det dax för finalen i Eurovision song contest med lite dricka och snacks. :) Brukar aldrig vara riktigt min grej men man blev faan liite taggad.. specielt vid poängen. ;) Hahahah Det var jag, Pierre, Linda, Sara, Sara och Adam. Det var trevligt. :) Jag gick hem vid två.

I söndags var vi ju ut till mamma och tände ljus en sväng. Sen åkte vi till Västerås med Pierre och åt middag på Texas Longhorn. Suuper gott. Sen gick vi en promenad och käkade glass. Efter det var det bio som gällde. :)) The Dictator!! Hahaha Den var ju sjuukt rolig. Han är ju så knäpp. :) Hehe När vi kollat klart åkte vi hem. Resten av kvällen slappa vi i soffan framför tvn. :)

/Jasmine

Mysigaste helgen!! <3

Hej hej! :)

Jag har varit sådär dåålig på att skriva nu igen. :/ Men har ju haft massa annat för mig. :)
Jag har haft låångledigt nu i några dagar. Var ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. :) Sköönt! Och under dom dagarna har jag hunnit göra massa mysiga saker. :)

I torsdags var jag och Anders lediga båda två.. då var vi och handlade massa mat och så. Och hade det mysigt. Gick även en promenix..1mil! Wiie :)

I fredags åt jag lunch med Linda och Åsa. :) Skojigt! Sen efter det tvättade jag massa och sen hämtade jag Tindra (var lite barnvakt), vi var hemma hos mig ett tag och sen hämta vi Bella och Pierre och åkte till Erikslund.
Där gick vi i lite affärer, fika och åt pizzabuffé på Ikea. Sen busade vi runt på Ikea och hade skoj. Sen åkte vi hemåt och jag lämnade av alla och åkte hem, då kom Anders precis hem och Pierre kom hit. 
Jag och Bella gick en promenad och gick hem till oss och prata lite. Då var killarna här och spela. 
Vid tio gick jag och jobbade. Det gick bra men var inte så jättemycket folk (helg innan löning :/).
Kom hem vid två och tog det lugnt framför tvn ett tag. :)

I lördags så gick vi upp ganska tidigt, käka frukost, fixade oss ch packade. För sen åkte jag och Anders till Trosa! :) Det tog ett tag att åka och det var suuper fint väder. När vi kom fram checkade vi in på Bomans hotell som vi skulle bo på. :) Suuper mysigt ställe. Jättefint! Vårat rum hette "tillbaka till naturen" typ. ;) Hahah Och det var mysigt och urgulligt! =) Sen gick vi ut och gick en promenad runt stan, satt i solen och käkade lunch. :)
Sen gick vi en promenad tillbaka till hotellet och slappade lite där ett tag. :)
På kvällen gick vi ut igen och käkade middag på en restaurang som hette Rhodos. Suuuper god mat! :) :P
Sen var vi mätta som tusan och tog en kvällpromenix tillbaka till hotellet. :) Där slappa vi resten av kvällen och hade mysigt. :)

När vi vakna så var det ju dax för hotellfrukost!! Mumms :P Bäästa! Det var super gott och man äter ju ofta liite för mycket. Hahaha ;) Sen checkade vi ut och åkte från Trosa. Jätte härligt dygn med bästa Anders ♥♥

Från Trosa åkte vi till Stockholm. :) Nasim fyllde 22år så vi skulle träffas i Haga parken och grilla och ha mys.
Jag och Anders kom dit först så vi satt i solen vid ett fjärils-café och fikade lite innan dom andra kom. :)
Sen när dom andra var framme så packade vi upp alla grejer och satt på en filt mitt i parken och mitt i solen. Hääärligt!! =) Sen grillade vi, rökte vattenpipa, fika och firade nasim. :) Det var super mysigt!
Vi åkte hem vid typ sju. Då åkte vi hemåt och bara slappa och käkade lite mat på kvällen. :)

Så jag har haft en suuper mysig och rolig helg! ♥


Ps.. sjäälvklart fick jag parkeringsböter när vi var i Haga parken också!! :(( Blääää..fast jag var super duktig och betala och allt.. Hmm.. men men den betalade jag nyss iallafall.


Som ni ser har vi haft det braa! :)) ♥
Puss Jasmine

Dansuppvisning!!

Heeej!

Det har varit en suuuper rolig dag idag!!  Imorse gick vi upp ganska tidigt och fixade oss. Sen hämtade vi Linda vid elva och åkte till Västerås. :) När vi kom fram hoppade jag in och förberedde mig eftersom det var dax för dansuppvisning!! :D:D Det var suuuuper kul och gick svinbraaa! :)) Anders och Linda var ju och kollade och det var suuper skoj. :) Sa åt dom att dom skulle filma och ta kort (men har inte fått dom än) så ni får se sen när jag har lite bilder och så. :) Men det var skitskoj och jag lääängtar ihjäl mig till nästa termin!! För lååångt sommarlov tycker jag... men får köra lite själv här hemma under tiden. ;) Hihihi

Efter dansen åkte vi till Erikslund och kollade lite. Var även på Nisses och öb och shoppade lite. :P All dans och shopping gjorde oss ju hungriga så vi käkade på Tex Mex... det var super gott. :) När vi var proppmätta åkte vi hemåt. Väl i Enköping så hoppade jag och Linda in på Maxi och handlade lite för ikväll ska vi grilla! :D 
Vi tänkte vara bakom vårat hus och gänget kommer. ;) Hihi myyysigt! Älskara tt man kan vara ute och mysa nu igen.. såå mycket skönare med vår och sommar! :) Så nu ska vi slappa lite innan det är dax att förbereda grillen och så. :)

Ha en braa söndagskväll!



/Jasmine

Bääästa!!

Heej hej!! :)) Ligger i sängen och bloggar lite från mobilen. :) Idag har det varit en suuper braa dag. :) Imorse gick vi upp ganska tidigt, fixade oss och sen åkte jag och Anders till Uppsala. Jag lämna Anders på Gabbes salong så han fick klippa sig. Medans var jag på stan och kollade runt lite. :) Men heela stan kryllade av spelande scouter!! Hahahhaah wtf!! men men liite mysigt med musik. ;) hehe När jag kollat runt på det mesta och gubben var nyfriserad så åkte vi och handlade lite och sen for hemåt. :) När vi kom hem så fixade vi massa på balkongen.. nu är den suuper fin och mysig. :D Jag har även varit och tränat idag.. mest på danserna men även liite annat. :) Handlade lite mer på vägen hem. Sen har vi myst framför tv.. jag träffa Nicole en snabbis och sen tog jag hem mat. Godaste maten med bästa killen i skönaste soffan!! <3 Vilken härlig kväll. :)) Bara slappat och myst och laddat upp för dans imorgon. :) imorgon är det dansuppvisning som häller!!!! :):):)) wiiiie ska bli sååå skojigt! :) Anders och Linda ska följa med och kolla. :) det är kul. Så nu måste jag sooova lite så jag är pigg och fräsch när jag vaknar. :) Godnatt!! :) Puss Jasmine

Födelsedagsfest!!

Perfekt kväll.. underbart folk och suuuper skoj!! =)
Super nöjd med festen och kalaset. :)) Taaack alla <3 Puss Jasmine

Grekland, feeest och 22år!!

Hej hej!
Har inte skrivit på ett tag nu.. men det är för att jag har varit borta och massa annat har tagit upp all tid. ;) 

Först har jag ju varit i Grekland. Det var suuuper härligt! Jättefint väder, massa god mat, bergsbestigning, kvällspromenad, god dricka. Braa resa. :) Lägger upp lite bilder sen. :)
När jag kom hem så var det ju jobb resten av veckan som gällde. Hann även med lite mys med min älskling.. saknade han ju när vi var borta. :)
I lördags var det födelsedagsfest som gällde. :) Vi hade suuper rooligt. :) Det var jag, Anders, Linda, Mimmi, Bella, Gabbe, Yosef, Pierre, Dino, Azad, Poya, Nassim och Sara. Lilla Castor var med en stund också. :)) Vi hade förfest hos oss.. det var super skoj och jag tror alla hade lika kul som jag. :) Väldigt lyckat. Sen gick vi till Pulse. :) 

I söndags var det min födelsedag.. jag fyllde 22år! ;) Hihihi Suuper skojigt! När vi vaknade så städade vi lite efter festen och fixade oss. :) Sen vid två kom mormor, morfar, Linda, Tindra, Mimmi, moster med familj och Lasse. Super mysigt. Fick massa fint och så fikade vi massa. :) Sen åt jag middag med Linda och Tindra. :) Smarrigt! 

När jag kom hem fick jag min present av Anders... skorna jag hade önskat mig!!!!! :D:D:D Wiiiiiie såå glad! Taaaack älskling!! ♥ Bäästa presenten!! (gillade allt annat också sååklart!!). Såå snygga!! :) Bäästa bästa Anders! Älskar dig! :) 
Sen på kvällen mös vi ner oss i soffan och kollade på tv och tog det lugnt. :) Så jag hade en suuper mysig födelsedag och hela helgen har varit perfekt! :)) Taack till alla som var med och taack för alla presenter. :D
Idag är det jobb som gäller.. jobbar kväll så jag tänkte ta en promenad och så innan jag måste dra. :)
/Jasmine

RSS 2.0