Midsommarafton!!

Hej igen!

Har ju glömt att skriva om midsommarafton. .. vi hade mysigt i ett partytält som vi byggde upp utanför Pierre. Massa mat, dricka, volleyboll, egen trubadur, musik och underbara vänner. Det var typ det.. lägger upp lite bilder också.
Hej svejs!
















Workshop!!

Hej hej!! :)

Imorse var jag på sjukhuset och tog bort min p-stav som de inte fick ut när jag var där och skulle byta. Men fy fasiken vad den satt hårt.. de höll på kanske i en halvtimme och när man ligger där i en obekväm ställning och svettas som en gris så känns en halvtimme som typ 4 timmar. hahah man spänner sig samtidigt som man försöker slappna av. haha Men jag sa inte ett knyst så hon trodde jag hade svimmat, andra brukar tydligen klaga mer på att det gör ont... men ofta man vågar störa när de gröper i min arm ;) hahah
De behövde göra ett ganska stort "hål" så de sydde till och med ihop det... läskigt!! Annars brukar de ju bara tejpa ihop det. Så nu kan jag ju se fram emot ett till ärr på armen :/ Men men den är ute bu iallafall ich jag kan vänta 3år till innan det är dax för nästa byte. :) Skööönt!!

Sen åkte jag raka vägen till jobbet och jobbade en kortis dag. :)

Vid 3 var det dax att åka till Solna för att vara med på en dancehall workshop!! :):):) Wiiiiie det var super kuuul!! :):) Vi höll på i 3 timmar och det var bästa Sara och Eve som var lärare!! Absolut bäästa! :):)
Och det bästa av allt är att det inte är över än...ska dit imorgon, onsdag OCH torsdag!! :):) hihihi fy sjutton vad skoojigt! :D Så på fredag lär jag vara lagom slut, men med en underbar känsla i kroppen! :)):)

Men nu måste jag sova så jag orkar jobb och dans imorgon.
Godnatt!! pusss hej!




Lättad som fasiken!

Igår kväll precis innan jag gick och sov hittade jag mina nycklar som varit borta i över 1 månad!!! :):) Hihi
Trodde jag hade tappat de ute någonstans eller glömt de i dörren. Men jag skulle ta från några mobilskal och när jag skulle lägga tillbaka det andra i lådan med bara mobilgrejer så såg jag de.
Hahaha undrar hur fan de hamnade där i...måste letat efter något och råkat lagt i de. ;) hehe

Så nu är jag lättad som fasiken, trodde ju min hem och bilnyckel var ute på vift men de var ju i lägenheten hela tiden. Så det kan gå! :p

/Jasmine

Berlin!!

Hej hej! :)

Den här helgen har varit proppfull med skojiga saker! :):)

I fredags direkt efter jobbet hämtade jag en ny mobil!! :):) samsung galaxy s4, min andra gick tydligen inte att laga och den jag använde började ge upp. Är suuuuper nöjd!! :):) Den är as fin och bra hihi.

Och det var ingen vanlig dag i fredags för min älskling fyllde 29år!! ♥♥ Det firade vi med middag och bio i Uppsala på kvällen. Vi åt kina mat och kollade på den store gatsby i 3D. :)
Vi tog med oss Yosef och Pierre till Enköping när vi åkte hem. :)

I lördags var det mer födelsedags firande för plutten. Hans familj kom vid 1, då blev det smörgåstårta och sen hade jag hämtat en Arsenal tårta på morgonen som sandra hade gjort. Finaste och godaste tårtan! ! :):)

Vid 4 gick jag och jobbade lite. slutade 19.30 och då skybdade jag mig hem för då var det dax för feeest!! ;) hihi Det var fullt med folk här då så jag slängde på mig andra kläder och sen körde vi järnet! :p Drinkspel, musik och dans! Wiiie sen gick vi ut på all in och danssde loss. :D

Grattis igen min älskade Anders!! ♥♡♥♡

Igår var vi och åt lunch, sen åkte vi ut till Härnevi bymarknad :)) Träffa mormor och morfar och kikade runt lite. :) Direkt efter det åkte vi till Strängnäs och åt glass i solen och lämnsde Yosef hemma hos han. Sen åkte vi hem och slappa i soffan resten av kvällen. :))

Igår kväll bokade vi även en resa till Berlin!!!! :):):)) WIIIIIEHOOO vad skojigt! Om prick 1 månad är vi där. :) Jag och min sötis ♥
Men det bästa av allt (förutom att jag åker dit med Anders) är att min absoluta favvo affär finns där....primark!!!! ♡♡♡ Ojoj det kan nog finnas risk för en del shopping då! ;);) hihihi

Så helgen har varit grymt skoj och om mindre än 1 vecka är det ju midsommar ockdå! :) Skooj!

puss godnatt!! /Jasmine



















NUDIST, JAVISST!

Hallå där! :)
 
Har haft en jättebra vecka hittills. :)) Först var det ju en kortis jobbvecka, jobbade bara måndag, tisdag och onsdag :) hihi lagom! ;)
 
I onsdags efter jobbet så var det dags för sommar-personalfest :) Vi var hos han som äger mitt jobb. Vi började med att sitta i solen och dricka lite medans vi väntade på att alla skulle komma. Jag och Åsa var lekledare så vi fixade massor inför tävlingarna och så. :) Det var ju även maskerad -ist tema. Alltså ord/yrken/saker som slutade på ist. Så när alla var på plats och vi skulle börja tävlingarna så gick jag och Åsa och bytte om till våra maskeradkläder. Vårat -ist tema var nudist!!! ;);) Hahaha Vi hade hittat nakendräkter!! Haha Sååå jääävla fula men helt klockrena för temat! :D Hahahha alla höll på att smälla av när vi kom ut med de på oss! Hehe
Jag var en naken kille och Åsa var en tjej. :P Hehe
 
Sen körde vi en 8 kamp med massa roliga grenar som typ ingen hade kört förut, vi googlade som fan för att hitta roligare och knasigare grenar än de vanliga 5 kamps grenarna. ;) Det blev väldigt lyckat och jag tror de flesta gillade det :D Sen var det dags för skaldjursmiddag. Men då bytte vi om för vi skulle ju inte kunna äta med de där nakendräkterna på. Hahhaah Så då var jag en 70-talist. :) så jäkla het. :):)
Under middagen hade alla ett varsitt uppdrag som man skulle göra under middagen.. ex som att krypa under bordet varje gång någon skålar eller leka att man hör röster. Hahah det var såå kul...alla såg helt knäppa ut! :) Hehe men det var skoj! Sen hade vi även ett musikquiz som jag gjorde sent på tisdagskvällen. Haha Jag ska alltid vara ute i sista sekund men det gick också bra. ;)
Jag drack ingenting så jag kunde åka hem på natten och innan körde jag hem Åsa och Carina. Så jag var hemma ungefär två, halv tre. :) Men det var en rolig kväll. :)
 
I går träffade jag Bella och åkte ut till Bresse och solade och käkade lunch. :) Sååå himla skööönt att det äntligen är varmt och skönt! :D:D Fick liite färg. :) hihi Suuuper mysigt!! :D:D
Sen var vi hos mig och drack is te med persikosmak (muuuums!) hihi
 
Imorse kom lilla Windy hit och ska stanna tills på söndag. Vi har gått massa promenixer. Träffade Emma vid lunch och shoppade lite och käkade. :) Sen var jag hemma en stund innan jag och Windy åkte till Emma och åt hamburgare och snackade massor. :) Skooojigt! :D:D
 
Men nu sover windy och jag ska också hoppa ner och sova!
 
Jag saknar min lilla pluttis som är på Öland med hans jobb. Han åkte igår morse och kommer hem på söndag kväll. :( Men men nästa helg fyller han år och då ska jag pussa på han och fira ordentligt!  ♥
 
God natt! Sov så gott! :)
 
 
 
/Jasmine

Hundvakt!

Just det.. igår hämtade jag Arne efter jobbet :):) Han ska stanna till på måndag! :) Wiiiie skojigt! Han är så söt och rolig! :D:D Vi har gosat jättemycket och mer kommer det bli innan han ska åka hem :)) Men nu ska vi gå en promenad så han kan kissa lite. :P Hihi

Hej svejs!

/Jasmine

SPÖKAR!!

Heej!

Idag har jag jobbat frukost så gick upp tidigt. När jag och mina kollegor skulle äta frukost står vi alla bredvid varandra på undervåningen av herrgården. Plötsligt hör vi något från övervåningen...det låter som om någon håller på att flytta massa möbler!! :(:( Vi hörde det ju alla fyra. Och det slutade ett tag men fortsatte sen igen. Och det lät ganska högt. Då gick Sofia upp och kollade om det var någon gäst eller så. Men det var ingen där! Och alla fönsterna var stängda så det kan inte ha varit korsdrag eller något sånt. Jätteskumt!!

Så nu är jag liite rädd! De har sagt till mig att det spökar på jobbet men jag har ju aldrig hört eller sett något, men vad kan det där ha varit??! Det måste ha varit spöken!! :S Jag blev i alla fall livrädd och fick rysningar i hela kroppen.
Hjäälp!! :/ Det är en jäkla tur att jag jobbar mest dagtid nu för tiden så jag inte behöver vara där sent på nätterna!

Jag hatar verkligen spöken!! Är ju så rädd så jag typ kissar på mig om det är något sånt! :( Och för mig spelar det ju ingen roll om det är snälla eller dumma spöken för jag blir ju lika rädd oavsätt! Så länge de inte gör något jag märker så är det lugnt.

Jaa jag vet jag är liite töntig men som det där imorse kan vi ju verkligen inte förklara.. visst det är ett gammalt hus och det låter ju lite hela tiden men det där var ju verkligen som när någon håller på att ställa ordning ett konferensrum...exakt så lät det!! Och att de andra tre hörde det också bevisar ju att det inte bara är jag som är lite knäpp. Vi stod ju verkligen och kollade upp i taket när det lät för att det var så tydligt. LÄSKIGT!!!

Men men får försöka att inte tänka på det så mycket när jag är på jobbet..hur det nu ska gå. Hahaha Kommer fundera på det hela tiden men får försöka.

Ni får jättegärna finnas men visa er helst inte och gör inga ljud som man hör för då kommer jag skita ner mig!! ;) Tack!

/Jasmine

RSS 2.0