Avslutar med fin-besök!! ♡

Hej! :)

Den här terminen har gått super fort...bara 1 vecka kvar och sen är termin 2 slut. :)

Har gjort massa roliga saker under de här veckorna. .. har dock inte haft så mycket tid över till att skriva. ;)

Har varit hemma en vecka när vi hade halv-termins lov. :) Det var skoojigt!
Sen har jag och Tina varit på utflykt till Brittiska museet :) Det var intressant men vi måste gå dit igen för vi hann inte med allt. :)

Den här helgen hade vi examen-dag i skolan. Det var rooligt och gick braa. :) Jag var med i en musikal, South Pacific och spelade Bloody Mary. As rooligt och det gick suuperbra! :) :) hihi

Har annars varit mest i skolan men även shoppat liite och gått på promenader. :)

Den veckan som kommer nu, den sista för den här terminen har vi typ uppvisningar och liite prov på alla olika ämnen. Det ska bli kul och spännande! :) Liite nervös bara men det ska nog gå bra. :) :)

Imorgon ska nästan alla från skolan gå på teater! :) Det ska bli skoooj! :)

Och det rooligaste av allt är att jag kommer avsluta veckan med fin-besök!! :)) ♡ Linda kommer hit på torsdag!!!! :))) wiiiehoo det ska bli skiiiit kul! :)
Och sen åker vi hem tillsammans på tisdagen. :) Wiie då kan vi busa här i London i flera dagar och det är ju perfekt att jag har lov också. :) :) Hihi läängtar tills det blir torsdag! ♡♡
Mysigt och rooligt! :)))

Men nu ska jag fortsätta plugga lite. :)
hej så länge! :)


Det är dessutom typ vår här!!! :) As skönt ute och soligt på dagarna. :) Wiiie man blir såå glad när man får lite sol på sig. :) Sköööönt! :)


/Jasmine




















RSS 2.0