Myshelg delux!

Heej! :)

Den här helgen har varit kanon!! :)) Varit helt ledig ( evigheter sen sist) och gjort massa skoj! :D

I fredags var jag och träna direkt efter jobbet. Hem och duscha och sen kom Bella hit! :) Vi köpte mat och drack lite och fastnade med att ta massa roliga kort.. hahaha rooligaste appen på länge! ;)) dock är alla kort på hennes mobil så kan inte lägga upp någon. men fy tusan vad vi skratta! :):):)
När vi hade garvat klart gick vi tilk Pierre och drack, prata och lyssna på musik. Vi kom aldrig längre än så så vi var hos han till typ 2. Sen gick vi hem och sov.

På lördagen tog jag låång sovmorgon. .. sover ju inte så mycket i veckorna så det behövdes! :) När vi vakna fixade vi oss och så åkte jag och Anders till Stockholm och checkade in på hotell, Villa Källhagen på Djurgården. Mysigt! :)) Vi firade 3år liite i efterskott. ♥♥

Vi käkade middag på Tiffanys och spontan gick på bio. hahaha vi kom dit när bion hade börjat och sprang in. ;) Vi såg Gravity, aaas bra.. och jäkligt cool film! Fick lite smått hjärtattack flera gånger.

När vi vaknade var det dax för hotellfrukost!! :)) Det var suuuper mumsigt! :) Efter vi checkat ut åkte vi in till stan och fikade. Och sen hem igen.

Väl hemma gick jag och tränade sen käkade vi sallad framför det okända och partaj! :) Så det var en suuper bra helg! :)

Nu är det sovtajm, jobbar frulle imorgon. :)

godnatt och sov så gott!! :))












/Jasmine

Ny frilla!!

Tjena! :):)

Nu ikväll har jag varit med Pernilla ich hon har fixat ny frilla på mig! :):) Klippte av typ 20cm och permanenta ånnu mera!! :):):) Wiiie blev suuuper nöjd! Men det är väldigt ovant, har inte haft så här kort hår sen jag var liten. ;) hihihi Men man får ju inte vara för feg, älskar att ändra lite! :p hihi och nu var det fööör länge sen. :)

Det tog ju en stund att både klippa och permanenta. Så när jag satt med rullarna passade frisören på att klippa sig själv ;) hihi Sen fick jag leka lite frisör och tvätta Pillans hår. hihihi Det var fan lite krångligt att göra på någon annan och att inte få vatten överallt. haha :)

Men blev sjukt nöjd!! :):) Taackar Pillan! :):)

Nu är det Hollywood fruarna på tv. :) Sen sovdax. puss godnatt!










/Jasmine

Myshelg! :)

Hej! :))

Den här helgen har varit super mysig!! "):)
I fredags efter jobbet åkte jag och Anders ut och hämta en sjukt fin tårta hos Sandra (sandras tårtor på facebook). Den var till Anders syrra som fyllde år! :) Grattis Therese!!

När vi kom hem så hade vi mys framför tv med lite mat och så. Sen fick det bli sovdax ganska tidigt för mig. För jag jobbade på lördagen.

När jag slutade åkte jag direkt hem, duscha och fixa mig. Sen vid sex var det kakas för min kusin Moa. :)) Jättemysigt! Vi fick god mat och efter fixade vi fruktsallad med glass och daim, suuper gott. Åkte hem vid tio. Då kollade jag och plutten på en jättebra film..safe house! :) Se den! :))

Idag åkte jag till Kista gallerian och var med Mimmi! :) Jätteroligt att träffa henne! :) Blir ju inte så jätte ofta nu för tiden.. men alltid lika kul när vi ses. Så då åt vi lunch, fika och kolla lite i affärer. :) Systermys ♥

Kom hem vid typ halv sju och då gick jag en promenad och hade tacokväll med älsklingen framför partaj. :))
Det är fan skönaste programmet!! hahaha såå roliga! ;)

Puss godnatt!! :))









/Jasmine

De första julklapparna!

Heeej! :))

Jag vill bara börja med att säga att jag älskade båda danslektionerna den här veckan!! :):) Asså de är ju alltid super roliga men den här veckan gick det jäkligt bra och det ska bara bli bättre och bättre, har förälskat mig i dancehall och afrikanskt! ;) wiiie hihi längtar tills det blir måndag och torsdag igen! :))

Den här kvällen har varit jäkligt bra.. för jag har slagit in de första julklapparna!!! :):):) Älskar verkligen att köpa julklappar och ännu mera att slå in de och sen ge bort de! Och att alla blir nöjda (förhoppningsvis ;)) haha men brukar kunna vara ganska bra på att hitta rätt. :P
Det här med jul och julklappar är fan det enda bra med hösten och vintern! Allt annat suger! :/ Fryser redan och är less på att det är mörkt och tråkigt. :( Men när man är lite deppig och kommer att tänka på julen så blir det liite lättare. ;) Men helst skulle jag ju vilja fira jul i ett varmt och skönt land utan snö och minusgrader. .men men nu är det som det är.

Har massa roliga idéer om julklapparna och tror det kan bli kanon! :) hihihi men det får ni se när det väl blir dax. :):)

Imorgon jobbar jag så det får snart vara sovdax :) Så godnatt! /Jasmine




RSS 2.0