Låång kväll.

Hej hej! 
Har inte skrivit på ett tag. :/ Tråktjej.. jaa jag vet! Sorry!

Dansen i torsdags var asss rolig!! Satan i gatan vad vi körde.. eftersom det nu är lov i två veckor så körde vi ju sååklart liite extra hårt!! ;) Hihihi Suuper skoj! :D Men min kropp kommer typ dö liite nu.. TVÅ veckors lov... fyy vad trist! :( Men men jag får dansa som fan hemma och på gymmet! :):) 

I fredags jobbade jag ju på dagen. Slutade vid halv fem.. då åkte jag hem direkt och fixade lite. Sen åkte jag och köpte liite mat tills älsklingen kom hem. Det blev jordnötssås!! :D:D Muumsigt! :P
Sen kom Bella och Gabbe hit.. grabbarna spelade liite innan Anders gick och spelade. Vi drack liite, rökte vattenpipa och SPELADE GTA! Hahhahah vilken fredagskväll!! ;);) Efter en stund kom Anjana och Alexandra också. Skojigt! :) Det var ju inte igår man träffa Alex så det var skoj. :) Vi fortsatte att spela gta och snacka massa. Vid typ ett åkte dom hem. Då kollade jag liite på tv och så tills Anders kom hem. :)

I lördags sov vi ganska länge.. sköönt! :D Låg kvar i sängen ett tag också. Sen skulle vi upp och laga mat och jag skulle duscha... nej men då mitt i allt går proppen.. så inget funkar! :/ Och vi hade ingen som var rätt hemma. Då fick jag springa iväg och leta efter en.. hittade så jag köpte dom och sprang hem igen. Då funkade ju allt igen men jag var liite stressad för jag skulle ju iväg och jobba på kvällen. Och maten vi tänkte laga skulle tagit för lång tid. hahah Så jag hoppade in i duschen direkt istället och sen drog jag. 
Igår var det weekend på jobbet.. alltså bara privatgäster som käkade 7-rätters middag med massa vin (annars har vi ju typ bara företag och konferens med 5-rätter och lagom med vin) haha så det är ju liite annat. Men det gick braa! :) Blev en låång kväll.. vi stängde och åkte hem typ tjugo i tre. Inte så jätte ofta det blir så sent. 
På vägen hem köpte jag med liite mat till mig, Anders & Azad. :D
Sen kollade vi liie på tv och gick och soov. 

Nu sitter jag med datan i soffan med Anders bredvid. :) Men jag ska gå och träna nu tänkte jag.. sen ska vi nog åka till Västerås! :):) Skoj! 
Men skriver mer sen.. nu ska jag byta om och dra iväg. :)

/Jasmine

Är inte taggad...

.... ÄR SUUUPER TAGGAD!! :D:D Heejsan svejsan!

Idag har jag jobbat.. men men det är inte det jag är taggad för. Sitter hemma, pumpar musik och taggar för DANSEN ikväll!! :):) Fick mina knäskydd igår och har övat som faan nu (redan svettig typ) ;) Hahaha så nu är jag redo som faan. :) Hihi Ska bli såå skojigt! Idag ska vi köra som faan för sen är det höstlov..tror det är i två veckor också. :(:( 

Så nu ska jag dricka liite vatten, packa väskan och sen åka till Västerås och dansa liite dancehall! =)
See you later! 



/Jasmine

Julklappar

Hej! Igår ar jag ju ledig. Det var skönt. :) Sov ganska länge och när jag gick upp så kom det en tjej som fixade kranen i köket. Så nu är den ny och braa. :) När hon dragit gick jag och träna. Det gick braa, gymma och träna på alla danser. :D hihi Sen hem och käka lunch och duscha. Sen var jag sugen på att köpa liite julklappar så jag fixade mig och gick ner på stan. :) Hittade några! :D hehe Så gick hem och slog in dom. hiuihi det är ju så skoj och mysigt att köpa och slå in julklappar!! :):) Sen lagade jag lite mat och så och kolla på tv. Anders kom hem vid tio, då myste vi framför tvn och så. :):) hihi mys <3 Nu ska jag åka och jobba, jobbar mellan till stängning så många timmar idag. Måste betala alla räkningar också..ville göra det ikväll men det blir ju liite sent om jag ska stänga så jag får väl göra det imorgon när jag slutar. Men nu ska jag åka! Hej hej. btw... missar DH ikväll!! :/ /Jasmine

Liite ledighet efter en låång vecka..

Heeej! 

Har jobbat heela helgen så har inte haft tid att blogga. I fredags jobbade jag ju från halv åtta till typ halv nio. Sen direkt hem och umgås liite med Anders innan han började jobba vid tio. Då fixade jag liite saker och sen direkt i säng och soova. 

Jobbade frukost i lördags.. det gick bra. Slutade vid typ halv fyra. Då åkte jag raka vägen hem, duschade och sen vilade ja en timme i soffan med sötisen. När jag vakna igen så fixade vi oss. Sen var det dax för lördagsmys :):) Vi åkte till Uppsala. Parkerade bilen, tog en promenix till bion och hämtade ut biljetterna vi hade bokat (till Jägarna 2). När vi hade fått dom gick vi en till promenad och kollade vad vi skulle käka. Det blev China garden.. buffé! :P Där hade dom 15 olika rätter och sushi. :D Så jag kunde käka jordnötssås och älsklingen sushi! =) Perfekt! Hihi Det var gott som tusan, käka så mycket så man tror man ska sprängas typ ;) Hahahaha
Sen gick vi till bion igen och kollade på filmen. Den var 2 timmar och 10 minuter såå ganska lång. Men den var jävligt bra! Hemsk som faan men skit bra verkligen. Ettan är bra tycker jag så det var skoj att tvåan var det också. :) 
Sen efter bion gick vi tillbaka till bilen och åkte hem. 
När vi kom hem var det sängen som gällde för mig direkt. 

Jobbade nämligen frukost idag också. Så det blev ju inte super mycket sömn men det var det värt. :)) Liite mys med favvisen ♥ är alltid skoj. =) 
Men har jobbat idag.. frukost, fika och mack-lunch så det blev ganska sent ändå. :/ KOm hem vid typ halv tre. Nu är jag trött som tusan. 
Har jobbat sju dagar den här veckan och jag har haft två skiit låånga pass.. typ 13-14 timmar. Så nu kan man ju lugnt säga att jag är ganska slut! Som tur är så är jag ledig imorgon.. haha kan ju behövas. Och imorgon ska jag faktiskt vara ledig och inte hålla på att jobba på något ställe. :P Hehe 

Har precis kollat på Det Okända på tv4play. Den här veckan var dom ju i Bålsta (alltså ganska nära mitt jobb) hmm, läskigt!!! Och det här var nog ett av det läskigaste avsnitt jag sett.. eftersom dom typ hade fått med saker på film och att "dom" var nära dom som faan. :// Så nu är jag liite rädd, men jag var ju tvungen att kolla.. vi prata om det idag på jobbet och jag såg när det stod i ep också. 

Ska nog vila en halvtimme nu så man inte däckar vid åtta. ;) Heheheh Hej så länge!

/Jasmine

666,66...ett tecken?

God kväll. Jag skriver från mobilen så det är därför det blir lite jobbigt att läsa, inga mellanrum eller så. Allt i en enda lång text. Även när jag gör det när jag skriver så försvinner det sen. :/ knäppt! Men men den här dagen har varit en riktig skitdag, med vissa bättre stunder. Pallar inte gå in på massa detaljer, orkar inte och vet att jag skulle få ganska mycket skit för vissa saker jag har lust att skriva. Man får ju tydligen inte skriva vad man vill på sin egna blogg.. om det inte duger eller upprör folk, ett tips.. LÄS INTE! Haha men men har fått prata av mig liite idag iallafall. Vissa känns det bra att kunna prata med. Aja, jag vet att jag kanske är liite överkänslig ibland men det är så många gånger jag kniper igen, stänger av och inte pallar bry mig. så ibland blir det liite för mycket. Hur som hellst får se hur det blir med det imorgon, orkar inte riktigt men men får väl lov helt enkelt. Låt mig bara vara och låt mig göra det jag gör. Inge svårare än så liksom! Nog om det, kommer bli upprörd igen annars. ;) haha När jag kom hem så sov jag en timme så jag skulle vara pigg och fräsch när det var dax för dans. :) Dagen blev genast lite bättre när jag hann kramas med Anders innan jag åkte..trodde vi skullr gå om varanda precis men han kom liite tidigare än vanligt. :) Sen var det dax att hoppa in i bilen och åka till Västerås för daaans!! :):)*):) Det är det jag har tänk på hela dagen när den var som drygast. Dansdag idag!! :D Idag började vi på våran femte dans! Hee nu jäklar är det tempo ;) hihi men det är kul som faan! :):) Man lär sig mycket som faan. Och idag sa min lärare att hon redan såg en klar förbättring, att jag alltid haft lätt för stegen men nu börjar det bli mer och mer dancehall. :):):) Wiiiie... snacka om stolt! ;) Det känns skooj. (efter fem lektioner, fem timmar ) hihiihi På vägen hem köpte jag med lite mat sen hem till baby och myste i soffan och käka. Har precis duschat och fixat mig så är redo att sova nu. Måste fan lägga mig typ nu direkt för imorgon är det en låång dag. Börjar 7.30 och kör enda till 22.00 ungefär. Snacka om trött sen är man kommer hem och då är det ju raka vägen i säng för sen jobbar jag frukost lördag och söndag. Men nu ska jag gå och sova liite. :) Godnatt och sov så gott! BTW... när jag tankade efter dansen blev det 666,66kr för en full tank. Ganska billigt men typ dubbel djävul...något tecken kanske?? Därför vissa saker går så himla braa kanske?!? hahaha ajdå, får vara liite mer försiktig kanske. :) /Jasmine

Redan trött..

Hej!

Har inte hunnit skriva så mycket.. bara massa jobb och annat som måste fixas. Imåndags så jobbade jag först på morgonen och sen när jag slutade hängde jag i Bålsta centrum typ en timme. Sen var det dax för jobb igen. Stängde, så var hemma typ ett. Direkt ner i sängen och sova då. 

Igår så jobbade jag kväll. Men innan jag börja var det massa träning som gällde. Körde kondition, styrka och danserna. :) Sen hem och duscha och käka lunch och iväg till jobbet. Blev inte så jättesent igår. Skönt. 

Idag har jag jobbat på morgonen några timmar. Sen var det liite mera jobb som skulle fixas. Men nu är det klart iallafall.. SKÖÖNT!! Kom hem för typ en timme sen. Varvar ner liite nu och ska alldelses strax gå och träna.
Älsklingen är kvar i Västerås med jobbet.. så senare när han kommer hem blir det middag och så. :) 

Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar den här veckan.. heja heja! Skulle behöva en hejaramsa nu så man blir liite peppad. Haha Tre frukostar och en lååång. Härligt! ;)
Men imorgon är det dansdag... något att se fram emot iallafall!! :D Hihi 
Har inte hunnit träna så as mycket i veckan så det får bli massa dans idag på gymmet. :)

Men nu måste jag ladda ner den fjärde dans-låten så jag kan träna ordentligt! =) 



/Jasmine

Helgen slut , ny vecka med massa jobb.

Heejsan! Jag har inte haft tid och ork att blfsfgff (Anders ord) blogga i helgen. I fredags så jobbade jag frukost, det gick bra. Direkt efter det så började jag städa i Peders lägenhet. Han flyttade ju i torsdags och jag hjälpte till med flyttstädet. :) Så började då, men efter någon timme kom jag ju på att det skulle bli fett mörkt eftersom det inte fanbs så många lampor kvar. haaha hade inte haft en tanke på det. Men jag körde på så mycket jag kunde...till typ halv åtta, då åkte jag hem. När jag kom hem så käkade jag middag med Anders innan han gick och spelade. Sen gick jag typ och sov direkt.. suuper trött! :) Jobbade frukost i lördags också så skulle ju upp tidigt. Det gick också bra. Jobba med Tomas en stund..det är skooj. :) hihi Det var väldigt lugnt, speciellt efter lunchen så jag slutade en halvtimme tidigare och åkte ner till Peder och fortsatte. Var ju tvungen att bli heelt klar innan det blev mörkt igen. ;) hehe Det vlev jag också. Typ vid sex halv sju åkte jag hem. När jag kom hem så åt vi mat och myste liite i soffan innan plutten gick och spelade. När han gick så gick jag och mötte Bella. Vi gick en liten promenad innan vi gick hem till mig. Här drack vi massa te, pratade massor och kollade på tv. :) Skoojigt! Vid typ tolv var vi båda ganska trötta så då gick jag med en bit så hon slapp gå hela vägen själv. :) Sen hem igen, då somnade jag liite i soffan till Anders kom hem. Haha. :) Idag sov jag tills jag vaknade.. så jäkla skönt!! :D Det var typ ett halvår sen jag somna utan att ha ställt klockan. Haha oftast måste man ju upp och jobba eller så ställer man klockan när man är ledig för att man ska göra något eller bara inte vill sova bort hela dagen. Så jag sov läänge imorse. hihi skönt och nödvändigt! :) När jag väl gick upp så fixade jag liite lunch, sen har vi mest slappat i soffan. :) Vid typ halv sju åkte jag och handlade liite.. jordnötssås !! ...såklart om jag får välja. ;);) hehe Sen var jag in på Ica och handlade lite. Innan jag åkte hem passade jag på att tanka också så jag har det gjort tills imorgon. Imorgon börjar en ny vecka... full med masssa jobb! Sexdagars vecka (blir troligen sju dagar) med två riktigt låånga pass. Börjar med ett dubbelpass imorgon. Sen är det bara att köra på tills på söndag, Så sju dagar i rad, var ledig idag vara och vet inte hur jag jobbar nästa vecka, så det kan ju bli ännu flera dagar i rad. Vi får se helt enkelt. Men nu ska jag duscha och sen sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt! /Jasmine

Bara fru kontinent kvar ...

Hej! 

Idag är det både en sorglig dag och en rolig dag... börjar med det tråkiga.
Idag var det Peders sista dag på jobbet.. :(:( Han flyttar ju upp massa mil och börjar jobba där istället! :/ Kul för honom men aptråkigt för oss. Vi som var herr och fru kontinent (vi fick det smeknamnet på jobbet för länge sen för att det bara var vi som var "mörka") men nu är det ju bara frun kvar! :( Hmm.. men jag hoppas du får det braa där uppe! Vi ska försöka komma upp och hälsa på dig innan jul :) 

Sen det roliga.. idag är det daaaans! :D:D Ska byta om nu och alldeles strax åka till Västerås. :) Wiiiiehooo skoojigt! 
Har övat som faan på alla danser så jag hoppas det går braa. ;) Längtar till fortsättningen på nya dansen.. hihi den är cool! =) Men nu måste jag sätta liite fart. 



Hej hej! /Jasmine

Fixat massa hemma

Idag är jag ledig hela dagen.. det gick bra att jobba igår, inte så jättesent. 

Idag har jag som sagt varit ledig.. ganska skönt. Men samtidigt liite låångtråkigt. Men jag har fått masssa gjort iallafall. Jag började men ett träningspass på morgonen. Gick dit lite efter tio, körde hårt i 1,5 timme. :) Gick mycket braa! :D 
Sen gick jag hem igen, duschade och gjorde lite lunch (två mackor) hahah ;) Kollade liite på tv medans jag käkade. 
Jag har även tagit ett varv med dammugaren i hela lägenheten, städat badrummet och just nu är all tvätt jag tvättat på tork. Fått väldigt mycket gjort alltså. Ska snart börja laga mat också. Så vi kan äta direkt när Anders kommer hem. :) Hihi
Ikväll är det Desperate housewifes som gäller!! ;);) Hihi Så det är bäst att ha maten klar när plutten kommer så han går med att kolla på det. ;):P Hihihihi 
Nu ska jag kolla vad jag ska hitta på för mat ikväll. :):)


/Jasmine

Måndag igen..

Heejsan! 

Jag börjar väl med lördagen.. :) Jag och Anders åkte till Anna för att fira hennes minsta som fyllde år. Grattis Moa!! =) Det var mormor, morfar, Åsa, Linda, Juha, Tindra, Daniel och Matilda där. :) Skoj. Vi fick middag, massa goda pajer. :) Sen efter maten lekte vi kurragömma(brukar ju alltid bli så när vi träffas allihopa) ;) Hehehe Jag var grym... hittad sist måånga gånger! :P Haha Det var skoj. Sen fick vi massa fika också. Vid typ åtta åkte vi hem igen. Då tog vi det liite lugnt ett tag. Sen gick Anders och jobba på hörnan. Då kom Bella hit. =) Vi kollade liite på en film och snackade. Sen tog vi en runda på stan. Vi cyklade runt liite, vi skulle egentligen ut en stund. Men vi åkte till donken istället..helt fixade och sminkade! ;);) Heheh Käka och fika där sen åkte vi hem. 
Hoppa ner i sängen och sov direkt när jag kom hem, började tidigt på söndagen. 

Så upp och hoppa vid halv sju på söndagsmorgonen. Och åka iväg och jobba frukost. Det var ganska många som käka men det gick bra.. var även fika och lunch igår så jag var hemma vid fyra typ.
Då var Yosef hos oss. Han och Anders spela liite så när jag koom fikade vi liite och kollade på tv. :) Yosef åkte hem vid typ halv åtta. Då lagade vi mat och käkade och myste i soffan framför alla roliga program som gick på tv. :D:D Hehe Efter halv elva däcka jag i soffan... skit trött!! Hahaha Tror Anders kanske också somnade liite då.. vaknade vid halv sju imorse och gick till sängen och somna om. :) 

Idag var jag en super snabbis till Västerås, sen hem igen. Då åkte jag till salatullen så dom fick kolla på min bil.. Nu funkar inte mina blinkers!! :( Alltid ska det vara något... :/ Tandläkaren som blev dyr, service som kostar en del, nu det här... snart besiktning.. :S När kommer den där månaden då det inte är något sånt här man måste fixa och lägga massa pengar på?? Det är ju inte det roligaste att lägga pengar på ju. Bajstråkigt tycker jag! :(:( Hmm, men men det är bara att dra kortet! Hahahah ;) 

Efter det var jag och tränade en stund. Har nu precis duschat och käkat lunch. 
Nu ska jag åka och jobba, jobbar kväll ikväll. Men det blir nog ganska lugnt, inte så många gäster. Och när jag börjar (halv fyra) ska jag börja med att få en halvtimmes massage!!! :D:D Härligt som tusan!! :) Hihi Då kommer jag känna mig lugn och avslappnad heela kvällen. :P Hihi
Men nu ska jag åka! Hej hej!


/Jasmine

Kalas =)

Hejsan! :)
Idag är det lördag. Ska snart göra oss iordning för sen är det kalas som gäller. Eller imorgon är själva kalaset men jag jobbar imorgon så vi ska dit idag. :D Så idag blir det mer middag (tror jag) :) Heheh 
Ska blir skojigt. =) 

Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer, jobbar ju frukost imorgon så ska väl iallafall försöka gå och lägga mig ganska tidigt men något kan man ju hitta på. :) Anders spelar ikväll iallafall. Kanske hittar någon att fika med eller så. :P Hehe

Men nu har jag danslåtarna på högsta volym i lurarna så jag ska nog träna liite i köket (Anders är ju i vardagsrummet) hehe 

Ha en braa lördag! =)
/Jasmine

Lugn fredag.

Hej hej! 

Idag jobbade jag på förmiddagen.. det gick bra. Jobbade med två roliga tjejer. =) Skoj. 
När jag kom hem vid typ två så slappade jag med älsklingen i soffan ett tag. Sen gick jag ner på stan och köpte en present (ska på kalas imorgon) ;) Hehe 
Sen gick jag och tränade, mest på danserna men även styrka och så. Det gick bra. :):)
Vi började ju på den trejde dansen igår och nu har jag hittat låten (laddat ner) så nu kan jag verkligen öva ordentligt. :) Liite drygt att öva när man lyssnar på låten på youtube och den måste ladda och grejer hela tiden. Haha Så nu jäklar kan jag köra den dansen stenhårt också. ;)
När jag kom hem från träningen så var det en dusch som gällde sen käkade vi middag. :) Min sötis lagade och det blev super gott :P Hihi Vi hade liite modevisning här hemma också.. fick se nya kostymen på! ♥ Så stilig har jag ju aldrig sett honom. ;) Hihi Snygg som tusan!! 

Sen kollade vi lite på tv och så. Vid tio gick han och jobba. Jag har kollat på film och så. Är trött som faan i kroppen, ganska skönt att jag inte behövde jobba ikväll också. Jobbar ju frukke på söndag så det kan ju vara liite skönt att vara liite ledig också. :)
Men nu ska jag kolla klart på filmen. =) 

btw.. nu är det fan höst. Dax att ta fram pälsen och vinterjackorna! 

/Jasmine

Dansdag idag!!

Heeej! Idag har det varit dans som gäller!! :D:D Sååå jäkla skooj. :) Idag började vi på en ny dans (den tredje koreografin på fyra lektioner, alltså fyra timmar) Det går fort och det är ett jäkla tempo. Men skit roligt. :):) Längtar redan till nästa vecka ;) hihi Idag jobbade jag frukost. Det gick bra. Slutade typ vid halv fyra, då åkte jag raka vägen hemåt. Fixa liite saker först och hämtade en grej till Anders. :) Sen vilade jag liite i typ en halvtimme sen var det dax att åka till Västerås för dansen. :) Imorgon börjar jag jobba ganska tidigt så borde väl snart sova. Men jag skulle jobbat imorgon kväll också egentligen men det behöver jag inte nu.. nice. :) Men nu ska jag fixa mig för att sova. :) GODNATT!

Julklappar! =)

Heejsan! :)

Nu sitter jag i soffan med älsklingen och kollar på tv. Just nu är det efterlyst.. några män hade gjort inbrott hos Vivian som är över 80år (dagen efter hennes mans begravning) och sparkar omkull henne och tar till och med hennes vigselringar. Fy helvete vilka människor det finns!! :( Blir bara ledsen när jag ser och hör sånt. :/ Vilka idioter!! 

Igår var jag ledig. :) Sköönt som faan! Först var jag och tränade i 1,5 timme.. först massa kondition och styrka och sen massa dans. :):) När jag var klar så cyklade jag hem och duscha.

Sen åkte jag till Västerås för att spana efter liite julklappar. :):) Hihi Det är såå kul att köpa julklappar (och att slå in dom ;)) Jag gick på stan och så.. hittade liite smått och gott. ;)
Sen vid sju när alla affärer stängde så gick jag förbi Ica och köpte en tidning, kexchoklad och en loka och åkte till Anders jobb och läste och fikade liite och vänta tills han sluta. =) Hehe 
Vi köpte med oss mat hem från Spicy hot också.. jordnötssås!! :D:D Hihi Muumsigt! 

Sen åkte vi hem och käkade och myste i soffan framför tvn. ♥
Jag gick och la mig ganska tidigt för jag skulle upp tidigt. 

Idag har jag jobbat frukost, det har väl gått okej. Nu på kvällen har jag tränat.. vanligt och massa på dansen. :) Så nu kan jag den perfekt och är mycket redo för imorgon! ;) Hihi 
När jag kom hem från träningen så var Anders hemma och hade lagat mat! Hihi Vilken sötnos. :):) Så nu har vi käkat och så och kollar nu på tv. 

Imorgon jobbar jag också frukost så jag får väl försöka sova ganska tidigt. 
Men imorgon är det torsdag=DAANS!! Så det kommer bli en braaa dag! :D 

Godnatt!!

/Jasmine

Tidig kväll

Hallå där!!

Jag är hemma nu.. har varit det ett tag också. :) Gillar när det blir tidiga kvällar. Det gick bra att jobba idag och jag stängde men det blev ju super tidigt. Åkte från jobbet redan vid typ kvart över elva. :D Det händer ju inte så ofta så det är nice!! ;) 

Nu är jag iallafall hemma.. sitter i soffan och slappar med datorn i knät med plutten bredvid. :):) Hhihi Mys mys. 

Imorgon är jag ledig.. sköönt som tusan!! :D:D Och jag ska vara ledig för en gångs skull (brukar ju alltid jobba ändå om jag är ledig på vardagar) men inte imorgon. :) Hehe

Men nu ska jag göra lite te och en macka. :) Godnatt! 



/Jasmine

Mysig helg!

Hej hej! 
Nu är det måndag igen.. :/ Haha vill ju ha liite mera helg ;)

Igår hade vi en super mysig dag och kväll. Först när vi vaknade kom ju Yosef hit.. vi fixade oss och så. Sen åkte vi tre ut till mormor & morfar (eftersom han fyllt år). Vi fikade och pratade. =) Skojigt. När vi varit där typ en timme så åkte vi tillbaka in till stan och hämtade Bella, Gabbe & Pierre. Sen packade vi in oss i bilarna (en tjejbil och en killbil) ;) hehe Åkte mot Örsundsbro och kolla in Mickelsmäss. :) Det var skoj.. mycket stånd och folk. Vi hittade liite olika saker. :) 
Sen när vi kände oss klara där så åkte vi hemåt igen. Handlade liite på Ica och åkte hem och lagade middag. :) Super gott blev det. :P Hihi Sen åt vi mat och myste framför tvn. :) Liite ost och kex också. :P Myyys! <3<3

Idag jobbar jag kväll. Så nu ska jag fixa liite och träna innan jag börjar. See you later!
/Jasmine

Långfika.

Godmorgon! =)

Igår när jag hade färgat håret och så så satt jag i soffan med Anders, Yosef & Pierre (dom spela) och jag platta håret. Sen kollade vi liite på tv. Vid typ nio så åkte jag och Yosef och hämta Linda och åkte till Donken för Yosef och jag var hungriga. :P Så då käkade vi liite och var där typ en halvtimme. Sen skjutsa Yosef mig till min bil.. och då åkte jag och hämtade Bella.
Vi åkte också till Donken och fikade. Vi båda är ju ganska bra på att snacka så vips så var ju klockan ett. haha Tre timmar satt vi där och snacka om allt möjligt! :D Det är skoj för det är ju aldrig tyst när vi är med varandra. :):) 

Anders slutade ju ett så då köpte jag med mig lite mat och skjutsa hem Bella. Men då fastnade vi ju en stund utanför henne.. så jag var hemma typ halv två. :) En riktigt låångfika.. men det var skojigt! (hade liite ont i röven av trä-stolen bara men det gick över) ;) Hehe
När jag kom hem så myste jag lite med plutten framför tvn. Det gick en film som verkade braa.. men vi somnade liite så vi såg inte klart den. ;) hihi

Idag har det varit en mysig morgon. :) Snart ska vi väl fixa oss för när Yosef kommer till Enköping så ska vi tre och Pierre åka ut till Örsundsbro och kolla in Mickelsmäss. Synd bara att det är liite tråkigt väder :/ Men men. 
Vi ska även förbi mormor och morfar också för morfar fyllde ju år i onsdags. :) 

Men nu ska jag äta en macka och sen duscha. :) 

/Jasmine

Färgat håret.

Tjena mors! =)

Tidigare idag så var jag, Anders, Yosef, Bella & Gabbe på café magnifik. Vi satt ute i solen.. super sköönt! :) Kändes typ som en sommardag idag.. vill inte ha vinter. :/ Men men man får väl njuta så länge det är fint.
Det var mysigt. Sen åkte jag, Anders & Yosef till coop och där köpte jag hårfärg.. rött.. men jag ville ta en som var mer röd men jag vågade inte så jag tog en som var mer mörkröd. :) När vi kom hem så kom Gabbe och Pierre hit också och dom spelar nu så jag passade på att färga håret då. :):) Det blev fint.. liite vinrött/brunt. Men jag vill ju ha knallrött. Men det här blev fint. Kommer nog se mer rött ut i solen.. så vi får väl se imorgon. ;) hahahah 

Nu ska jag väl snart fixa mig.. ikväll ska vi nog dricka lite och ha mys. :) Skulle ju vilja dansa liite också. :) Hihi 

/Jasmine

Lördag!

Hej hej! 

Dansen i torsdags var grym!! Såå jävla kul! Hihi :D:D Läängtar till nästa vecka! ;)

Igår var jag ledig från jobbet.. men jag hjälpte till på Saras jobb. :) Det var roligt och jag fick baka som fan. ;) Gjorde Kärleksmums, snickerskaka, kokos tosca, päronkaka, polsk äppelkaka och rullade massa chokladbollar. :):) Det var skoj.. jag gillar att baka (när det blir bra) men att baka på ett sånt där ställe är ju roligare eftersom allt finns. :) Jag blev extra nöjd med kärleksmumsen.. alla dom hade misslyckats och då gav dom mig en chans att försöka få det bra.. och dom blev perfekta!! :D:D Sånt är skoj! =) Det andra gick bra också tycker jag.. hoppas dom också tycker det. 

När jag var klar där så köpte jag med mig mat hem till min och min babe. :) Så vi käkade i soffan framför tvn. Myys. Sen gick han ju och jobbade. Då kom Bella hit. :) Vi drack lite, snacka masssa och hade skoj. Sen gick vi ner på stan.. en runda på torget och sen träffa vi Gabbe och gick in på Fernandos. 
Satt där och prata och drack lite. 
Anders slutade vid ett och då kom han förbi där och var med oss ett tag. :) Mysigt <3 Sen gick vi hem. =)
Så en mysig fredag!

Idag är det lördag.. har ganska nyss gått upp. :D Skönt att få sova liite. Det är fiint väder idag.. så vi lär ju inte sitta inne och häcka hela dagen.. ;) Men nu ska jag nog hoppa in i duschen så jag är redo för äventyr sen! :D Hehe 

btw.. igår invigde jag mina nya skor!! Och till det dom nya lila brallorna och tröjan på bilden. :) Niice! Men jag fick ju nästan liite höjdskräck när jag hade skorna på.. såå långt från marken! ;) Täck att vara så lång, läskigt!! :D Hahahah
/Jasmine

RSS 2.0