Tårarna kommer efter bara 30 sekunder..

Sitter här hemma helt själv och typ gråter... kollade nyss på extreme home makeover och redan efter typ 30 sekunder kommer tårarna! Först ät det så himla sorgligt när dom berättar vad dom varit med om och sen är det så fint av alla människor att ställa upp och hjälpa till så mycket och sen kommer ju glädjetårarna när dom får se huset. Haha shiit borde typ inte kolla på det där.. men det är jäkligt braa!! hihi :P

Idag har jag jobbat hela morgonen och dagen. :) Efter frukosten så var hjälpte jag till och städade lite. :) Hihi Liite skönt att göra lite andra saker ibland. :) Gick även en kortis-lunch-promenix med Windy. :) Hihi Sen fick vi en liten påsk godispåse av jobbet. (Liite tidigt kanske men men) ;) Hehe Men det såg smarrigt ut. 

Nu ska jag alldeles strax gå en promenad och sen träna massa. Just nu är det soligt och vindstilla ute men idag har nog vääderguden varit liite schizofren... snö, blåst, regn, sol, regn, storm, hagel och nu sol igen!! Hahaha Svårt att bestämma sig?? =) Hahah Så nu när det är fint ska jag nog passa på att gå ut. :))
/Jasmine

Massa att fundera på..

Hmmm... Nu har vi massa att fundera på. Ska det ske stoora eller små förändringar?? Det är ju den stora frågan. Men liite ändring i vardagen kommer det iallafall bli men vi får helt enkelt se hur. Men det finns massa idéer och förslag men jag har ingen som helst aning om något och det tror jag inte Anders heller har. ;) Hahahha Men vi får se.. känns som det kommer bli spännande iallafall!! 

Igår jobbade jag frulle.. sen när jag slutade åkte jag raka vägen hem och vilade en timme. Sen gick jag till gymmet och tränade massa. När jag kom hem så fixade jag mig fort och när vi var redo gick jag och Anders till Saga och käka tacobuffé.. muuums! :P Suuper smarrigt var det och så satt vi där och prata massa om olika förslag på dom förändringarna som ska ske. Sen kom Linda dit en stund också.. skoj! 

Idag har jag också jobbat frulle.. kom hem för en liiten stund sen. Och Anders kom precis också hem.. Wiiie :) Men jag borde vila en timme nu så jag orkar med att daaaansa ikväll! :D:D:D Ska bli såå skojigt! :):)
BTW.... jag lääängtar tills det är dax att åka till London!! :D:D Ska bli underbart! <3 hihi
/Jasmine

Skojsig lördag!

Hej hej! =)
Igår jobbade jag ju frulle.. men de var ju bara frukost så det blev ganska tidigt, slutade redan vid elva typ. Då åkte jag raka vägen hem.. när jag kom hem hittade jag älsklingen sovandes i sängen så jag kröp ner och sov ett tag jag med. :)) Sköönt att få sova ut liite. När vi vaknade så åt vi lite lunch och fixade oss. :) 
För vid fem gick vi in till Azad och drack med han och Pierre. :)) Sen var det Västerås som gällde.. vi åkte buss dit vid sju. När vi kom fram träffade vi Dino vid stationen. Sen var det pubrunda som gällde!! :D Vi gick först till Pitchers där vi drack och beställde in lite snacks. :) När vi druckit en runda där så gick vi vidare till Bishops arms, där drack vi också. :) När vi var där kom Linda, Malin och Sara också! :D
Efter det så gick vi till sportsbar och satt på en läktare med gräs och drack. :)) Det stack liite i rumpan men annars var det skojigt! När vi käände oss klara där så gick vi till Poco Loco där Poya och Nassim var på någon fest så vi var där ett tag och drack och dansa. :) Sen gick vi vidare till Pluto. :)
Innan vi åkte hem så hann vi med att äta liite mat. Sen skynda vi oss till bussen. Och mitt i allt där så skulle man ju ställa om klockorna och eftersom vi alla har smartphones så gjorde dom ju det av sig själva. ;);) Hahahha så det blev att vi var hemma vid halv fyra typ. Då var det ju bara att gå och lägga sig typ direkt. :) 

Idag så var det ganska fint väder så när vi vaknade så tog vi med Azad och gick en promenix till sibylla och käkade lunch, vi satt där i typ en timme och snackade massa. Sen gick vi hem igen. Resten av dagen har typ spenderats i soffan. Men jag var iallafall iväg och tränade över en timme. :) Det var sköönt och jag körde på massa. :) Nu kollar vi på film och tvättar samtidigt. :) 

Så helgen har varit braaa!
/Jasmine

LONDON BABY!!

Nu är våran resa till London bokat och betalt!! :D:D:D

Kommer blir såå himla rooligt! :)) Men kommer längta ihjäl mig.. känns som det är föör lång tid kvar ;) Hahaha Men jag hoppas tiden fram tills dess går någorlunda fort. =) Kommer bli bääst!! Wiiie Looooove London.. och såklart killen jag ska åka med, älskade Anders!! ♥
Nu är det ju föör lång tid sen jag var där så det är fan på tiden alltså! :D Läängtar som tusan! 

Niiice som fan att man hinner få tillbaka massa pengar på skatten tills dess. ;)) Dåå jäklar ska det shoppas!! Hihihihi
Pengarna rullar ut från kontot och kläderna rullar in i garderoben!! :P:D Hahahha
Kommer bli en grym resa iallafall! Hihi
Puss Jasmine

Jag spyyyr!

Tjena tjena!!
Jag kom hem för typ en halvtimme sen. Har gått bra att jobba idag. Idag är det fredag!!! Wiiiiie men det händer inte så mycket kul och jag jobbar imorgon men men. ;)

Jag ska alldeles strax träffa min fina kusin Linda när hon slutar jobba. :D Hihi Så vi ska ta en runda på stan och så.. men eftersom vi är i Enköping tar väl den rundan typ 15minuter! Mohhaha Men men det ska bli trevligt! :))

Och en sak jag inte kan sluta tänka på... det är det Linda berättade igår om någon jävla omogen idiot som skriver massa konstiga saker... VÄX UPP!! Och jag hoppas med heela mitt hjärta att det inte är den personen vi tror att det är för då är det så lågt att jag spyr!! :@ Fyyyy!! Om det är du och du av någon anledning har hittat min blogg också.. då säger jag bara en sak: LÄGG NER!!
btw... det är ju jääävligt bra att man kan spåra ip-nummer.. hahaha ditt pucko!

Men men nu låter jag typ mer upprörd än vad Linda är men jag blir bara så irriterad på sånt där! Och speciellt när det handlar om mina nära och kära. Usccch!

Men men nu ska vi inte tänka mer på det.
Oj faan.. nu måste jag fan fixa mig för hon slutar ju typ nuu! Haha Men det ska bli trevligt med en runda på stan med bästa Linda! <3 

/Jasmine

DANCEHALL <3

Hej hej! =)
Sen sist jag skrev har jag bara jobbat och jobbat.. inte så mycket annat skoj. :P Hahahah
Men idag är det dans som gäller!! Höjdpunkten på en låång arbetsvecka. :D
Ska snart åka till Västerås och dansa, dansa, daansa! :) Wiiiie Nya dansen är sååå bra och rolig och jag har övat massa i veckan. :D Hihi Det är den här låten nya dansen är till...
Men nu ska jag öva liite här hemma innan det är dax att dra. :)
Puss /Jasmine

Ledig måndag!

Hej hej! 

Igår var jag ju ledig.. skönt som tusan. :) Jag gick upp ganska tidigt, käka gröt frukost och sen gick jag en promenix och gymma en timme. :) Det var skönt och jag var typ själv på gymmet och det är ju mycket skönare än när det är massa folk där. Hehe När jag var färdig så gick jag hem. Käkade lunch och fixade mig. Sen vid typ fem åkte jag till Västerås. Gick på stan och kollade liite. Hittade lite smått och gott. :) Sen när allt stängde vid sju så åkte jag till Erikslund en stund. :) När dom stängde vid åtta åkte jag tillbaka till stan och läste en tidning utanför Anders jobb. :) Sen gick jag en promenad.. köpte lite mat till oss och gick tillbaka sen när han sluta åkte vi hem. :)

Just det.. jag fick en mössa av Anders också. :) Heheeh han är rolig han. :) Men den var fin. =)
Vi åkte hem och käkade och kolla på tv. :)
Idag är det dax för en jobbdag igen.. men jobbar kväll så det är ett tag kvar tills jag börjar. Ska äta lite lunch strax och fixa mig och så. :)
Hoppas veckan går fort.. läängtar tills dansen på torsdag och sen till på lördag kväll. :) Hihi Men det gör den nog. :)
Men nu ska jag fixa lite lunch. Ha en braa dag!
Jag och Windy :)) Bilden blev liite mörk bara.


/Jasmine

Hundvakt åt Windy!

Hej hej! 

Drar väl veckan liite fort.. bara massa jobb alla dagar. I torsdags var det dans! Suuuper kul! :D:D Vi började på en ny dans som var grymt roolig att dansa. :):) Har kört en mer "killig" dans men nu är det tillbaka till mer "tjejig" igen. Hahaha det är liite roligare. ;)) Hihi Och det är en gammal favvolåt! =) Hehe skooj! 

Sen igår jobbade jag först frulle.. sen hem och vila lite i soffan bredvid sötisen. :) Vi gick en promenad, träffa Linda & Tindra som var och fikade så vi fikade lite med dom på Saras jobb. :)) Sen gick vi en sväng till och handlade lite och sen hem. Vi käkade lite mat och så sen fixade jag mig och vid nio var det dax att jobba igen. 
Från nio till två jobbade jag på Pulse. Det var ju 100% party som var där och satan vad det kom folk. :) Det var ganska dött i början men sen rullade på non stop till typ halv två. Så tiden gick fort som tusan eftersom det var mycket att göra typ hela tiden. Kul! =)
När jag slutade gick jag hem och då hade nästan precis grabbarna gått hem (dom hade killkväll här hemma). :) Jag var vaken ett tag sen kröp jag ner bredvid älsklingen. :)
Idag gick jag upp tidigt. För vid tio åkte jag och hämtade lilla söta Windy! =) Hon ska vara med mig hela dagen idag. Hihi Skooojigt! :) Vi gick en liten promenad när vi kom till Enköping och sen gick vi upp och myste lite. Vid lunch gick vi en långis promenix till Lindas jobb. Var där ett tag och fick lite lunch. :) Fikade lite också. Sen gick vi hela vägen hem igen. :) Jag tror Windy blev liite trött för nu sover hon. :) Och hon fiser i sömnen!! Fyyy. det luktar prutt här nu!! :( Hahaha ;)
Och Windy och Anders är liite lika.. båda lägger sig framför mig och vill bli kliade! :P Heheheh Windy lägger sig framför mina fötter när jag gåt så jag typ snubblar och sen ligger där på rygg och vill bli kliad. Typ exakt så gör min andra plutt också! ;);) Heheheh kanske inte riktigt så men typ. :) 

Snart blir det promenad igen. :)
/Jasmine

Söndagsmys

Hej hej! 

I lördags jobbade jag ju på en middag. Det gick jättebraa och var kul. Tjänade bra med pengar också så då är det ju extra kul! ;) Hahaha Började vid fyra och slutade lite innan elva.. heelt okej jobbpass.
När jag slutade mötte jag Anders och vi åkte hem. Slappa framför tvn resten av kvällen. :) 

I går sov vi ganska länge.. skönt som tusan. :) När vi väl gick upp så fixade vi oss och åkte och käkade lunch på Fanna krogen. Sen efter det så åkte vi ut till mormor & morfar. Vi fick fika och sen tvätta vi min bil. :) Så nu är den grön igen (innan var den typ grå). haha Morfar behövde ju inte hjälpa till med han gjorde typ mest.. hihi han är så snäll. :) Mormor kom till och med ner och kolla när vi tvätta. :) Super härligt med massa sol. 
När bilen var ren både på utsidan och insidan så åkte vi in till stan igen och handlade lite på Ica. Hem och packa upp det och slappade ett tag.

Liite senare gick jag en promenix.. blev ungefär fem kilometer. :)) På vägen hem köpte jag med mat från Vita elefanten. Vi käkade framför tvn och hade tvmys hela kvällen. =) Vi kollade på filmen Taken som gick på tv.. skiiit braa film!!
Så det var verkligen en riktig myssöndag! ♥

Idag är det måndag...igen! Haha tycker det är måndag hela tiden. ;) Men jag är ledig, sköönt! Och det är suuper fint väder ute! Wiiie =) Jag håller på att tvätta liite just nu. Snart tänkte jag gå en promenad och vid halv fyra ska jag klippa mig!! :D:D Det var faan as länge sen. Men vet inte riktigt hur jag ska klippa mig än.. blir väl det gamla vanliga. :P Hehe
Vi får se hur det blir helt enkelt. :)
Men nu ska jag springa ner till tvättstugan.
Här hade jag kortare hår.. men vill nog ha det längre nu. :))


/Jasmine

Träningsvärk till tusen!!

Hej hej! 

Idag är det fiiint väder!! Ååh, det är så mysigt att det börjar bli ljusare och varmare ute. :):) 

Men men Har inte skrivit på några dagar.. i onsdags jobbade jag hela dagen, ett långpass. Slutade lite innan tio. Då åkte jag hem, umgicks med Anders en liiten stund och sen gick jag och sov.
I torsdags jobbade jag frukost. Det gick bra. 
Sen när jag kom hem så vilade jag en timme och så sen for jag iväg till Västerås för då var det dax för daaans!! :D:D Vi började på en ny dans och den var roolig. Men satan i gatan vad jag har träningsvärk nu asså.. i höger arm..endast!! ;) Hahahaha kan knappt lyfta den. :P Och jag som bär så mycket på jobbet, måste ju använda den.
Men jag läängtar tills nästa vecka när det är dax för dans igen! =)

När jag sluta mötte jag Anders när han slutade jobba. Vi åkte hem, käkade, duschade och sen var det sov dax.
I går jobbade jag också frukost.. det gick bra men var ganska mycket. När jag slutade åkte jag hem och sov två timmar. När jag vaknade igen tog jag en promenix till gymmet och tränade en timme. Sen gick jag hem igen och fixade mig och käkade lite mat. Lite innan tio kom Anders hem, men vi båda började jobba vid tio så vi hann med att säga hej innan det var dax att dra. Jobbade på Pulse.. det gick braa! Men var liite trött men det var okej. :) När jag slutade så gick jag hem och strax efter mig kom min sötnos. Vi slappa liite i soffan innan vi gick och däcka. =)
Idag vaknade vi ganska tidigt. När vi hade fixat oss tog vi en promenad genom stan och till coop och tillbaka. Vi stannade på stan och käkade lunch också. :) Nu sitter vi och slappar liite här hemma. 
Men jag ska snart iväg och jobba. Jobbar på en middag ikväll... vet knappt vart eller hur men det ska nog gå bra! ;);) Hahaha Emma skulle jobbat med mig där men hon kan inte nu så jag får åka dit själv. Haha liite nervös.. inte för att jag är rädd eller tror att jag inte ska klara av det utan mer för att jag inte har en aning om någonting. Haha Så vi får helt enkelt se vad det är för något och när jag kommer sluta. Hoppas det blir ganska tidigt så jag kan mysa lite med min man ikväll också. :):)
Men nu ska jag leta fram en skjorta och stryka den och sen försöka hitta dit jag ska. Ha en braa lördagskväll nu!


/Jasmine

Promenad och städ dag.

Hej hej!
Igår var jag ledig.. jag käkade liite frukost när jag vaknade och sen vid typ halv tolv så gick jag ut på en promenad.. då ringde jag Ullis och kolla om hon ville med och det ville hon. :) Så vi gick en promenix i solen. Sen bjöd hon mig på lunch.. amazing thai. Gott! :) Taack Ullis!! :D 

Sen sprang jag hem och böt kläder lite fort och ner på stan igen för jag skulle fixa en sak. När jag kom hem igen lite efter två så städade jag hela lägenheten. Så nu är den skinande ren! :))

Vid fyra eller något sånt så tog jag med lite fika och gick en promenad till Lindas jobb och hängde där typ en timme. :) Hihi När hon slutade så fick jag skjuts till ÖB, hoppade in där en snabbis och handlade lite och sen tog jag en promenad hem igen. Svängde förbi Ica också och handlade lite där. 


Sen lagade jag tacopaj tills älsklingen kom hem. :) Vi käkade och sen var det tvmys. :) Vi satt i soffan fast kollade på olika saker.. hahaha han kolla fotboll och jag kolla på DESPERATE HOUSEEWIFIES!! Åååh det började igen och det är sista säsongen så det är spännande och den här gången ska jag försöka kolla på alla avsnitt. :) Hehe Har ju missat ganska många tidigare. :)
Så det var en mysig dag. Hann med väldigt mycket. =) 

Idag är det jobb som gäller.. ett ganska långt pass. Börjar halv tolv så jag ska alldeles strax åka. Kommer hem ikväll någon gång. 

Imorgon är det daaaaans! Som jag har längtat!! :D:D Men men nu måste jag dra! =) Hej hej!
/Jasmine

Hinner inte med..

Hej! =)
Idag är det måndag igen.. veckorna går sjukt fort. Haha Hinner ju inte med. :)
Men idag har jag hunnit med en sväng på gymmet, käkat lunch och fixat lite här hemma. Ska strax åka och jobba.. jobbar kväll ikväll. Så ska bara byta om och fixa frillan sen är det dax att dra.
Det är super fint väder idag.. inte så jättevarm men soligt och härligt. :) Nu får det ta och bli vår och sommar tycker jag! :D Det är såå mycket mysigare och roligare på sommaren! Men vi får väl se om det är på gång nu.. håller tummarna för att det inte kommer komma någon mer snö! Det orkar jag verkligen inte med..
Men nu ska jag fixa det sista sen måste jag dra. Ha en braa måndag! 

/Jasmine

Helgen är slut..

Hej hej! 

Nu är strax helgen slut och en ny vecka börjar. 

Men kan skriva vad som hänt..Massa jobb typ varje dag. I torsdags var det ingen dans.. sportlov. :/ Tråkigt! Så jag längtar till på torsdag! :D Hehe 

I fredags slutade jag ganska tidigt.. då träffa jag Emma på stan. Fikade och lite så. :) Skoj! 
Sen gick jag hem.. tänkte vila liite men hann liksom aldrig. Hitta på massa annat att göra. Sen ringde Linda och ville ses på stan. Men efter det så somnade jag typ en sekund på datastolen. Hahaha snacka om trött tjej! ;) Hehe men jag sket i det och gick ner på stan.. var med Linda ett tag. Sen gick jag till gymmet och körde på massa. När jag kände mig klar så gick jag hem och duscha och fixade mig. När Anders kom hem så käkade vi mat och slappade lite. Strax innan tio gick vi båda och jobbade. =) Linda jobbade med mig också. :) Hihi Skooooj!
Det gick braa.. ganska mycket folk. :) Men gud vad vi var trötta. Hahaha jag kunde typ inte sluta gäspa haha ;)
När vi sluta så träffade vi Anders utanför och sen gick vi hem. :) Slappa liite men jag var ganska trött.. eftersom jag inte hade vilat något när jag kom hem så hade jag varit vaken ett dygn.. hahaha ögonen ville typ verkligen inte vara öppna. :P Men dom var det ett tag och sen sov vi. :) 

I lördags så gick jag en promenad i solen på morgonen. Suuper sköönt väder! :D Gick nästan en timme. När jag kom hem så tog jag det liite lugnt. När Anders kom tillbaka från Västerås träffades vi ute och åkte och käkade på Sarajevo. Gott. :) När vi komhem så fixade jag mig massa och så tog vi en match i UFC.. hihihi gillar att spöa Anders i det. ;);) Hehe 

Vid halv sex beställde jag mat och åkte hem med det till Linda. Hon, Jag och Sara fixade oss och käkade och drack. :) Efetrsom det var dax för MASKERAD då. =) Jag var snövit.. hittade en klänning på mosters jobb som var as bra, för 11-14 åringar. Haahahah Snacka om att jag inte är så stor. :P Hahah 
Så jag hade den klänningen. Det var skojigt! Sen vid typ sju kom det flera. :) Vi drack, prata massa och spala party alias. Hehe Suuper kul! 

Senare så tog vi en taxi ner på stan.. gjorde ett stopp hemma hos en och sen gick vi ut på Pulse. :) Dansa, drack och hade skoj. :) Vid två gick vi hem. Då hade jag två killar här hemma.. min älskling och Yosef. :) Tog det liite lugnt med dom och sen däcka jag i sängen..suuper trött. Haha 

Idag sov vi läänge alla tre.. när vi väl vaknade så fixade vi oss och åkte och träffa Linda och Sara. Vi käkade lunch på Fanna krogen. Gott! =)
När vi var mätta så åkte vi vidare till Drott. Där var Pierre med också.. vi fikade och snackade massa. :) Efter fikat så följde jag med hem till Linda där min bil stod och hämtade den. 
sen har jag och Anders slappat och så. Vi var iväg en sväng och handlade liite gott. Sen har vi kollat på Wallander och haft mys hela kvällen. :)) Hihi
Så nu är snart helgen slut.. har varit en braa helg! :D Snart är det dax för en ny vecka med massa jobb. 

Lägger upp liite bilder från helgen imorgon. =) 

Godnatt! /Jasmine

RSS 2.0