♥♥

Älskar våra likadana tatueringar!! ♥♥ Fiiinaste underbaraste mamma! Älskar dig massor!!! ♡
Saknar dig grymt mycket.
God jul Carina!! ♡



Nu har lillebror också varit här och öppnat julklappar! :)) Skoojigt ♥
Och av han och Lasse fick jag en kryddburk full med resepengar!! Vilken julklapp!! :)) Perfekt :)

Godnatt! Ska powernapa innan vi drar till Arlanda :))

pusssss

Mini julafton och bara några timmar kvar!

Heeeeeej!! :)))
I torsdags hade vi ju personaljulfest på jobbet. Jätte roligt med massa dricka och dans halva natten. :)) Ovh min och Ullis lek blev kanon braa! Precis som vi hoppades :D Vi åt skaldjur och Johan hade gjort ett musikquiz också. Kul!
Somna kanske strax efter fyra på natten och sov hur skönt som helst.. vi fick ju ett varsitt rum och sängarna är ju suuper sköna. hihi Men upp vid åtta och duscha och städa massa.





När jag kom hem var jag ut och sprang en runda och sen åkte vi till mormor och morfar och fika och lämna alla julklappar.
:))

På kvällen var det party igen med finaste syrran. :))) Och massa daaaans tills de stängde. Och vi hittade ju lillebrorsan ute också så då när hela trion är på dansgolvet kan det ju inte bli annat än galet!! ;)) hehe








Idag när vi vakna åkte vi en jättesnabbis till Västerås och växlade lite pengar och sen hem igen. Då gick jag, Mimmi, Max & Jonna till stan och köpte med mat hem till mig. Kina mat :P muuuuums hihi
Sen hade vi mini julafton och öppnade våra julklappar! :)) Fiick massa fint! ♥
Super skojigt och mysigt att de kom hit och firade lite jul eftersom jag inte är hemma sen. :)





Alldeles strax ska lillebror komma hit också och få sina julklappar ♥♥ Ska bli suuper kul. :D

Och nu är det bara några timmar kvar tills vi åker till Egypten!!!!! :))))):) Faaaan vad kul det ska bli! :) Hihi lääängtar massor men är lite pirrig hehe ;p

Så ni alla får ha en underbar julafton med era nära och kära med massa god mat och paket! ♡ Själv ska jag ligga på stranden och steka ;)) hehe

Ses om en vecka!!
GOD JUL!! ♥ Puss och kram från Jasmine

Vart är ni??

Har precis packat en väska med jobbkläder och festkläder och dagen efter kläder till på torsdag, har även packat (nästan) klart till Egypten plus att Anders har tagit fram hans väskor så nu står det väskor överallt!! ;) hahaha Ser ut som vi ska flytta. :p hehe

Men medans jag packade så märkte jag att min nya VS spray med favvis lukten är spårlöst borta!! :(( skit också! Och mitt glasögonfodral är också borta. :/ Känns som vissa grejer här hemma har fått ben och knatat iväg..

Vart är ni?? Har letat överallt.. men får väl kolla en gång till. Jäkla baaajs! :/ Men men..

Ikväll har jag förutom att packa varit i Västerås och dansat två timmar. :) Sen har jag fixat massa till på torsdag.. jag och Ullis är nämligen lektanter till personaljulfesten ;)) hahahah och vi båda är ju både galna och jäääkligt roliga så det kan ju inte bli annat än jävligt kul! ;) hahahah vi får hoppas de andra tycker det är lika roligt som vi gör. :D Men det kommer nog bli bra. :))

Men nu ska jag sova för imorgon när man vaknar är det träning som gäller. :) Godnatt!!

/Jasmine

Mår som bääst!

Det är nu jag mår som bäääst!! Alltså såna här veckor som denna. Först dansträning i måndags, dansträning i onsdags, dansträning i torsdag och dansträning idag innan det var dax för dansuppvisning!!! Skulle vilja att alla mina veckor såg ut såhär med massa dans dans daaaans! :))) hihi är sååå himla skoojigt! :)) Men får vara glad de veckor det är så här mycket dans. :))
Nu ska jag vila lite :) hihi

btw... snart bara en vecka kvar tills jag och älsklingen är i Egypten!! :))) ♥♥


Bild från dansuppvisningen idag :))

/Jasmine

Pulka! :)

Heej :)
I lördags så jobbade jag mellan7-12.30, sen åkte jag direkt till västerås och dansade till 15. Hem och fixa mig snabbt och vid 18 åkte jag, Anders, Yosef och Dino till Södertälje på inflyttningsfest hos Poya & Nasim. Det var suuper trevligt. :)) Massa mat, de andra drack och snacka och lyssna på musik. :) skooj. Vi åkte hem typ halv två. När vi kom hem kan man säga att jag var jäääkligt trött!! ;) hahaha hoppa ner i sängen och sov. :)

I söndags så träffade jag Mimmi, Max och Jonna, vi gick och handlade lite. Sen drack vi varm choklad och åt våfflor hemma hos Mimmi. :) Myysigt och gott!! :) När vi var mätta gick vi till skolparken och åkte pulka! :)) Hihi der var suuper kul. :) Vi var där kanske en timme eller så. :)

När jag kom hem tvättade vi och jag gick och träna. Sen åt vi tacos och myste framför tvn resten av kvällen. :)

Igår var jag ledig. Var hemma och slappade mest på dagen. Sen vid fyra åkte jag till Västerås, handlade lite tidningar till resan... mindre än två veckor nu!!! :))))
Sen dansade jag två timmar. :)

När jag kom hem så åt vi middag och tog det lugnt. :)
Idag jobbar jag ikväll så ska träna lite nu innan jag börjar. :) Ha en braa tisdag!







/Jasmine


Kunde inte hålla mig..

Heej!
Jag har börjat packa liite.. hahaha jaa jag vet att det är 20 dagar kvar men ändå! ;) hihi De dagarna kommer säkert gå fort så då är det ju bra att ha börjat lite. :)) Jag längtar ännu mer nu när det typ är -15 jäkla grader ute... fyyy vad kallt det är!! :(

I lördags hade jag och Anders jättemysigt och fick lite julstämning. Vi åkte till Stockholm och gick en promenad i gamla stan och fikade. Sen åkte vi båt och åt julbord!! :)) Det var mysigt och maten var jättegod. :) Vi får ju ingen julmat på julafton så vi passade på att få lite nu innan. :)) Vi var ute och åkte i skärgården i 3timmar ungefär och åt mat (fööör mycket). haha Ville inte gå sen för att jag var så mätt ;) hehe

Trots att jag höll på frysa ansiktet av mig och hade ont i fötterna så var det en super braa kväll. ♥

Igår va jag med Nicole på julmarknaden här i stan... men fan vilket skämt!! Det fanns ju ingenting och har nog aldrig varit sämre :( Tråkigt! Så vi kollade i alla affärer istället. :) Sen åt jag och Anders lunch och åkte ut till landet en sväng. :) När vi kom hem slog jag in de ABSOLUT SISTA julklapparna!! :):):) (kan ju bli någon mer om jag hittar den där perfekta lilla grejen) hihi men annars är alla klara nu. :) Sköönt!
Medans jag slog in de så åt vi en varsin lussebulle. Gott. Det var ju 1:a advent. :)
Sen städade vi hela lägenheten.

Jag bestämde mig för att gå ut och springa/gå.... det ska jag nog inte göra om. Satan vad kallt det var om ansiktet och jag kände inte låren för att de var helt kalla. haha fyyy! Får nog hålla mig på gymmet tills snön försvinner. ;)

Restan av kvällen hade vi mys framför tv. :)

Idag har jag besiktat om min bil, nu gick den igenom och ska väl funka ett år till. :) Sen var jag på återbruket och slängde lite saker.
Nu ska jag snart åka och jobba. Så ska fixa mig. Ha en braa måndag nu! :)





/Jasmine

RSS 2.0