Hårdträning nu..

Hej. 
Imorse åkte jag och lämnade bilen för vindrute-byte. Sen gick jag direkt till gymmet därifrån och körde ett svettigt och hårt pass. Nu är det fasiken hårdträning som gäller om jag inte ska behöva ligga i vassen när vi är i Egypten. Hahahha Eller.. de kanske inte ens har vass så jag får väl i så fall gräva ner mig i sanden ;)) Haha
Nej men nu ska jag köra stenhårt! Från och med på måndag, träna och äta som nu men bara ännu bättre av båda sakerna. :) Heheh Nu är det allvar!! 
 
Men men nu ska jag strax gå och hämta min bil, sånt här är sååå tråkiga pengar. :( Hmm, skulle ju gärna lägga det på annat än en ny ruta. Men det måste ju fixas så det är bara att gå dit, dra kortet och sen besikta om den nästa vecka. Det enda är att det suuger ju att alla såna här utgifter alltid ska komma så här innan jul. :/ Men men vad gör det när man badar i pengar! Hahahha eller..?! ;)
 
Men nu ska jag fixa mig och sen dra. Ååååh fy.. kolla ut genom fönstret nu och det snöar massa! Bläää, och jag som måste gå ganska långt. :( Skit också. Men men Ha en bra fredag alla! :)
 
 
 
/Jasmine

Pallade inte trycket..

Tjena!!
Veckan som gått har varit bra. :)I lördags jobbade jag frulle. Direkt när jag slutade åkte jag hem och packade ligte sen åkte jag och älsklingen till Knivsta. När vi väl kom fram (min gps fick fnatt och gjorde så vi körde runt runt haha) checkade vi in på Nova Park. :) Vi slappade en liten stund på hotellrummet. På kvällen åkte vi in till Uppsala och käkade mat.. jordnötssås och buffe. :) muuuums :p När vi ätit klart åkte vi en sväng till Gränby och shoppade lite. :) Vid nio gick vi på bio. :)) Vi såg Hypnotisören. Jääääkligt bra film!! Hemsk men grymt bra. När filmen var slut åkte vi tillbaka till hotellet och tog en drink i baren och sen slappa på rummet. :)
När vi vaknade så var det dax för hotellfrukost. GOTT! ;) På vägen hem stannade vi i Gränby igen och köpte lite grejer (några fler julklappar :))Väl hemma slog jag in massa julklappar! :)) wiiee Skojigt. Sen kom Mimmi och vi gick och handla tillsammans. Sen var det tacosmys hos Mimmi med henne och Max. :) Vi firade max lite i efterskott (han fyllde i lördags.) Det var mysigt som tusan.. mycket skratt!! :):): hihihiI
 I måndags var jag ledig :) skööönt. :) hihi Då började jag med att lämna in min bil på verkstan för de skulle laga en grej. Sen gick jag en morgonpromenix hem igen. Åt frulle och vilade lite. Sen gick jag på stan med Bella. :)) Mysigt!! Vi fikade lite också. :) Sen va jag mest hemma resten av dagen.
I onsdags så käkade jag lunch med Emma innan jag började jobba. :) Super skojigt! :)

Idag är det torsdag... alltså DANS!! :):):):) Wiiie jätte rolig danslektion :D Snart uppvisning. :))) Läängtar! Innan dansen va jag på rusta. Köpte en ny fin lila resväska.. eftersom min andra inte palla trycket av all shopping i London. Hahaha Det ena hjulet blev helt taggit och platt och ville inte rulla. hehe liite mycket kläder i kanske ;)) Men nu har jag en ny så nu är jag redo för våran resa!! :) Läängtar grymt mycket! Så veckan har varit bra.. några dagar kvar. :) hihi Men nu ska jag slappa lite innan det är sovdax. Puss Jasmine                         

Egypten!!!

Vi har alldeles precis bokat och betalat en resa till Egypten!! :))))
Så jag och Anders kommer fira jul där!! :):) hihi ska bli skojigt! :) Har länge velat åka dit. :) Ska bli jäävligt skönt att slippa snö och kylan i en vecka. :)

Och vissa säger att det inte är bra där och vissa säger att det är bra.. strunt samma, vi vill få våran egna uppfattning så det ser jag fram emot som tusan! :):)

Om exakt en månad åker vi!!!! :D:D wiiewiie

Är glad som tusan!! :)

btw... skulle ju väldigt gärna åka till Malaysia men det får bli nästa vinter för då vill jag vara borta läänge. ;)) hehe

Dax att sova nu.





Puuuusss Jasmine

Håll tummarna nu!!

Hej. Sitter just nu hos bilbesiktningen och väntar på att min lilla bil ska bli kollad. Hoppas fasiken den går igenom!!
Så nu får ni alla hålla tummarna att det inte ska vara några stora saker. :))


Puss Jasmine

Bilder




Snyggt att vi alla tre hade strike i samma runda! :)))




Det vinnande laget! :):) Vi var bäst! hihi





Söta Arne!!



Vilken lagledare!! ;)

Hej hej!

I torsdags var det daaans. :))) Vi hade wn vikarie, Eve. Det var en suuper rolig ledtion! :):) Hade mycket träningsvärk på fredagen.. det är braa. :)

I fredags jobbade jag frulle. Direkt när klockan var 3 drog jag och Perra hem och lämna bilen och fixade oss. Sen kom Ullis och Klas och hämtade upp oss och lämna oss på stationen. :) Där tog jag en cider och Ullis och Perre en öl. :) Sen åkte vi tåg till Bålsta där Johan hämtade oss. Vi åkte till jobbet och väntade in de andra. :)
Sen var det mat och bowling i Järfälla som gällde.
Asså.. de hamburgarna vi alla åt var ju fan typ lika stora som mitt huvud!! :) hahaha och det var dubbla burgare också. Efter halva var jag proppmätt. Och då var det dax att tagga till för bowlingen.
I mitt lag var Pernilla och Bosse och jag var lagledare. :)) Jag sa att alla poäng är bättre än noll och att vi bara skulle ha kul och inte ta det för allvarligt.. Och jaa hur gick det??... joo mitt lag vann u sååklart!! :):):) wiiiie hihi Vi skulle få ett pris på tisdag.. spännande! ;)

Igår dansade jag massa timmar i Västerås. :)) Rooooligt!!
Medans jag var och dansa så kom Arne till oss. Så Anders fick hämta honom. :) När jag var klar hade Anders, Azad och Arne gått ut till haga så jag åkte också till Therese och fika lite. :)
Sen gick jag och Arne lite promenader och myste. Vid åtta kom Mimmi, Pernilla och Azad så hade vi filmkväll. :)) Myyysigt! Sen kom Pierre en stund också. :)
När alla hade gått hem så gick vi tre och sov. :)
Idag någon gång ska söta Arne åka hem. Så vi ska passa på att gå långpromenad med han nu. :)) hihi kul!


Mysfika ♥

Hejsan! :)

Idag har jag jobbat, när jag slutade åkte jag till centrumet i Bålsta. Kollade runt lite (gick dock på typ en kvart, inte så mycket att se) haha Men hitta en julklapp till en person ;)) hihi
Jag gick ju rint där för att jag väntade på Emma. :) Hon kom strax efter fyra och då fikade vi och pratade masssor. :) Sååå himla kul och skönt att träffa henne. :) Det känns precis som förut och det är ju skitbraa! :) Vi förändras inte (eller så förändras vi lika!! ;)) hehe
Vi har ju känt varandra sen i 1an.. alltså sen vi var 7 år!!! Och fler år kommer det bli! wiiie Sen handla vi lite innan vi åkte hem. :)
Super mysig fika alltså! ♡

När jag kom hem så gick jag direkt och träna. :) Sen har vi ätit middag och kollat på tv..stalkers! läskigt hur vissa människor kan bete sig.. fyy.

Snart dax att sova.. frulle imorgon. Godnatt!



Puss Jasmine

vilken kväll!!

Heej hej! :) Har haft en jätterolig kväll! Med massa daaans :DD Wiiie wiie
Vi var hos Mimmi först och sen på All in. :)

Tidigare idag var jag i Västerås och dansade massa. :) Skojigt! Käkade lunch på stan (heelt själv :( tråkigt) haha sen tillbaka och dansa massa mer.
När jag kom hem så slappade jag lite med Anders innan det var dax att fixa sig. :) Så det har varit en superbraa lördag. :) Nu är jag hemma och snart kommer killarna hem så ska vi kolla på en film innan det är dax att sova.








Puss godnatt!!! /Jasmine





Suuuper onsdag!!

Heeej! :))
Idag har det verkligen varit en braa dag! :)) Först hade vi uppnått vårat mål som vi har på jobbet och då fick jag och Ingrid en present av Johan som han köpt i London när han var där nu i helgen. Te och tre små handcremer.. luktade jätte gott och kändes super sköna. Taack!! :
)

Som ni ser på bilden så har jag en ny telefon också!!!! :)))
Anders sa i lördags att jag skulle få en överraskning på tisdag eller onsdag.. och det var den här fiiiina telefonen!!! :)) Taaaaaaack bästa bääästa älskling!!! <3<3 Snacka om att vara världens snällaste (nästan liite för snäll) men är glad som tusan! :):) Snacka om att jag har världens bästa och snällaste sötnos!! :)) Har dock inga bilder på själva mobilen..haha bara på lådan men får ta en sen. :)

Vilken present-onsdag det blev idag!! :))) Wiie :D

Men nu måste jag sova! Jobbar frulle imorgon så ska upp super tidigt. Godnatt!
Taack igen Anders <3






Älskade mamma <3

Idag är det alla helgons dag. Så jag, Anders & Windy åkte först och fikade hos mormor & morfar och sen åkte vi tillsammans till kyrkogården och tände ljus och lämna jättefina blommor hos mamma. <3
Älskade fina mamma!! Saknar dig masssor, det gör ont för att jag saknar dig så mycket!! Tänker på dig hela tiden men liite extra en sån här dag. Älskar dig mest av allt och det kommer jag alltid att göra! En dag kommer vi ses igen. <3



Vi var även vid st olofs kapell här i stan och tände ljus för Anders kompis Jimmy. Vila i frid!!




Det är sååå himla fint på alla kyrkogårdar den här dagen, så himla vackert! <3

Efter det käkade vi mat och hade filmkväll hos Azad. Jag, Anders, Pierre & lilla Windy :)
Nu ska vi tre sova lite. Godnatt!
/Jasmine

Hur kan man skriva såhär???

Heej! 
 
Idag är det freeedag! :) HIhi Och jag är ledig! Wiiie Sköönt! :D 
Men jag gick upp tidigt imorse ändå. Först lämna jag av älsklingen på jobbet och sen åkte jag och hämta den lilla älsklingen Windy! :) Hon ska bo hos oss i helgen! =) Skojigt! 
Så idag har jag haft en mysdag med Windy med massa promenader och så. :) 
 
Just det.. förra helgen var vi ju på hotell utanför Uppsala. När vi hade checkat in så softade vi lite på rummet innan vi drog till Uppsala. Det ligger ju altid pärmar med lite info på rummen och jag gillar att läsa det. Men det skulle jag ju INTE gjort! :/ Hmm.. Mitt i allt står det om "svarta mannen" och "vita frun".. wtf!! Så kan man ju inte skriva!! Jag ville ju typ åka hem efter att jag läst det. Jag är ju redan lite (eller ganska mycket) rädd för sånt där och jag blir ju nojigare och nojigare efter varje dag som går och varje läskig film jag ser. :( Och så läser jag det här... Hmm, och jaa jag vet.. man kan ju hoppa över att läsa det men jag kan ju liksom inte låta bli. Jag tycker allt sånt där är spännande men är samtidigt feg som fan och blir rädd för minsta lilla. 
Men iallafall.. vi stannade kvar där, fast Anders fick seriöst följa med mig vart jag än skulle gå. Hahah Stackars han!  ;) Men men jag tycker man inte ska skriva sånt!! Om man vill veta så lovar jag att man frågar de som jobbar där. Så är det ju på mitt jobb. Vi har inte skrivit ut något om spöken och sånt men det är många som kommer och frågar. Så man borde ju få välja om man vill ha som information eller inte!! :/ Hmm, Men men vi överlevde och vi såg inget konstigt, Taack och lov! Hahah ;)
 
Men nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag med att slå in lite julklappar!! :D:D Hihihi Skooojigt! :)
 


Man kan ju inte skriva såhär juu!! :/
 
 Puss Jasmine

RSS 2.0