Då var man anmäld...

...till höstens danskurser!! :)) Wiiiiehooo nu börjar dansen igen efter sommaren! :) Så himla roligt! :):):)

Och nu ska jag börja i Västerås där jag har dansat ett tag nu.. men även i Uppsala! :D Spännande med en ny dansskola! Ska bli skoj att dansa där! :):) Är liite nervös för att börja där för jag känner ju ingen :/ hahahaha liten fegis. men det ska nog gå bra, brukar ju åka på sånt där själv :) Min danslärare jag haft i något år kommer jag ha där så det är ju skönt iallafall! :) hihi

Nu i veckan börjar Västerås och nästa vecka börjar Uppsala! Häääätligt!! :) Har längtat ihjäl nu under sommarlovet. Jippi!! :)

Blir alldeles sprallig i kroppen bara jag tänker på det :)) Dax att sova nu! Godnatt! puss /Jasmine

Bröllop

Hej! :)

Förra helgen var vi på bröllop. Nasim och Pouya gifte sig. Suuuuper härlig dag och kväll. Ceremoni i Stockholm och sen vidare till festen i solna. Brudskål, presentöppning, dans, middag, dricka och massa mys! Grattis till er båda och all lycka till er!! :))

Det var ett jättefint bröllop och jag är väldigt glad att jag fick vara med på eran stora dag! :))
















Nu är det över..

Hej!

Jahapp.. idag var min sista semesterdag.. så nu är det över med det roliga och tillbaka till arbetslivet. ;) Skulle dock kunna vänja mig att vara ledig och fixa massa hemma, träna, DANSA och umgås med härliga människor. Så ska nog köpa en trisslott imorgon!! ;)) hahahha

Nej men man kan ju bli lite rastlös också så det kan väl vara skönt att jobba lite. Har iallafall haft en jättebra semester. :))

Nu är det seriöst på träningsfronten också!! Nu finns det inga ursäkter längre. Har ju aldrig varit dålig på att träna men nu ska nivån upp några snäpp. ;)
Den här veckan har jag varit ute och gått/sprungit sjukt mycket (om man jämför men förut). Och eftersom gymmet är stängt så får man vara ute i naturen...men det gör mig ingenting :)
Har gått 1 mil nästan varje dag. Och det dka bli en tradition från och med nu! :D


Fast nu längtar jag otroooligt mycket tills dansen börjar igen. :)) Ska bli sååå skojigt!! Det bara pirrar i benen när jag tänker på det. Vill köra nuu!!

Kollar faktiskt på so you think you can dance just nu och det är ju det bääästa programmet någonsin!! :):))

Men nu ska jag kolla klart och sen sova så man orkar jobba imorgon och hela helgen. Godnatt! puss




RSS 2.0