Bra helg!

Helgen har varit bra... inte lika bra som idag men ändå jäkligt bra ;))

I fredags var jag och fikade hos Emma :) Mysigt, hela hennes familj var där. :) När jag kom hem åt jag middag med Anders. :) Senare på kvällen hade jag filmkväll med Bella :) Vi såg conjuring, fick hjärtstopp ett antal gånger och höll på att kissa på mig lite. Det var fan den läskigaste filmen på länge!! :S Men samtidigt väldigt braa! ;) Lätt värt det. Kan säga att jag gick ganska fort hem efteråt ! ;) hahaha

I lördags åt jag lunch med Anders :) På eftermiddagen kom Emma hit och vi fixade oss lite, platta håret och så. ;) hihi
Sen åkte jag, Anders och Linda ut till mormor och morfar. Morfar fyllde nämligen 75 år! :):) Men man kan tro att han inte är en dag äldre än 60. :) Där var det massa folk och vi åt mat och fikade lite. :)

Sen hade vi lite bråttom så vi "de yngre" ;) drog in till stan igen för det var ju dax för inflyttningsfest hos Linda. :) Jag fixade mig as fort och gick dit. Va med Emma en stund innan och sen gick vi över till Linda. Det var kul, fin lägenhet. :)

I går vaknade vi ganska tidigt för att åka till Örsundsbro och gå på mickelsmäss :) Vi träffade även Yosef där. Hittade inte så jättemycket men lite gtejer hade vi med hem ;)) hihi Sen jobbade jag från 15-21.30. Efter det var det lite tv-tittande innan det var dax att sova.

Såhar hunnit med väldigt mycket i helgen :)) Skoojigt.

Nu måste jag sova! :) Godnatt.






/Jasmine

Dubbel grattis!! <3

Heeej!
Det har varit en jäkligt bra dag idag den 30 september!! :):)

Först firar jag och älsklingen 3 år tillsammans <3 wiiee Looove you!! Min pluttis Anders <3 Världens lyckligaste tjej!
men vi får fira det en annan dag ;)

Sen är jag världens stoltaste storasyster!!! För min bästa lillebror är ju så himla bra!! :)) Han klarade körkortet idag!! :):) så jäkla duktig! :) Nästa en månad efter han fyllde arton :) Och en bil har han också...coolare än min! :/ haha men det är han värd! Plutten börjar bli stor!!

Så grattis till oss två och supergrattis till Adrian!! <3<3

/Jasmine

Myskväll

Heej! :)

Jobbade ju frulle idag, det gick bra. När jag kom hem åt jag lite mat och fixade mig. Sen träffade jag min söta Emma. :)) Hennes bil var lite konstig så vi tog en jättesnabb tripp till fjärdhundra och lämna hennes bil. Sen åkte vi snabbt till stan igen och gick på bio :)) Vi såg Familjetrippen!! :)) Den var as rolig och bra. Haha
Efter filmen va vi hos mig en stund innan vi åkte till Ica och sen skjutsade jag hem henne :)

Super mysig kväll med min fina <3 Hihi fler såna dagar tycker jag och oftare! ;)

Men nu ska jag sova, somnade någon sekund i soffan men nu har jag förflyttat mig till sängen. :) Godnatt! :)

/Jasmine




helt slut..

Tjena! :)
Kom nyss hem från dansen, man kan säga att det var ett skyfall i Västerås...från min kropp av all svett!! ;) hahhaha Men kul som tusan var det! :):) Nu längtar jag till måndag och sen torsdag och måndag igen.... hihihi bästa dagarna på hela veckan! :)

Men imorgon jobbar jag frulle sen är det helg! :) En helg helt utan jobb..det var ett tag sen känns det som ;) Ska bli skönt, jag ska bara mysa, sova och göra massa skoj :D
Och höjden med att vara ledig flera dagar i rad är att få måla naglarna och kunna ha utsläppt hår!! wiiiie vardagslyx! :) Det är det lilla som gör det. :)
Hahha jaa jag är lite tokig men jag mår liite bättre när jag får ha fina målade naglar! :):):) Hahaha

Men nu är det sovdax så jag är pigg imorgon bitti klockan 05.00! ;) Godnatt!

/Jasmine




Nu jävlar kööör vi!!

Tjena! :)

Förra torsdagen började ju dansen i Västerås. Samma dansskola, samma grupp men ny lärare. Han heter Benjamin. Han verkar grym! :) Kul att dansa dancehall för en kille. :):) Kan ju bli lite annorlunda. Hihi svettades som satan efter den lektionen. :) Längtar till torsdagen nu ;)

Idag började dansen i Uppsala. Ny stad, ny dansskola, ny grupp men bästa Sara som lärare! :):) Kommer följa henne tills jag inte kan dansa längre! :):):): hihihi
Var väldigt spänd innan jag kom dit... men var grymt skoj! :))

Så nu är dansen på gång ordentligt och jag vill att det ska vara måndag och torsdag varje dag! ;) hehe men nu har jag iallafall två dagar att se fram emot varje vecka!! :):):): wiiiiehoo sååå jäkla kul! :)

Så nu jävlar köööör vi! :) hihi

puss och kram Jasmine






RSS 2.0