så jäkla kul!!

Halloj! :)

Idag på jobbet hade vi skrattfest. haha var nog liite övertrött och allmänt skrattig. Jobbade ju såklart lite också mellan skrattattackerna! ;) heheh

När jag sluta åkte jag hem en stund och sen hämta jag upp Erika och så mötte vi Ullis på chop-chop. Eftersom vi ska vara lekledare på våran jobb-julfest så hade vi middagsmöte. hihi :)) Och där blev det ännu mera skratt! :D Det kommer bli såå jäkla bra och väldigt kul...tror jag iallafall. ;)
Tiden bara flög iväg och sen var vi tvungna att åka men vi får ha flera möten snart.

Nu har jag kollat på tv och slagit in julklapparna jag köpte igår. :))) hihi
Skoojigt! :)

Nu måste jag gå och lägga mig...tidig jobbdag imorgon och sen lite extrajobb efter det. ;)

Godnatt! /Jasmine

Shopping & Daaans! :)

Hej. :)

Idag jobbade jag på dagen.. när jag slutade åkte jag direkt och plocka upp Bella så åkte vi till rusta och köpte lite julsaker och lite annat. :)

Sen åkte jag hem en snabbis och betalade räkningarna och åt mat. Efter det drog jag till uppsala lite tidigare än vanligt och shoppade julklappar i Gränby. :)) Det börjar ta sig i julklappshögen nu. ;) hihihi hittade massa bra! :)

Sen var det daans som gällde!! :):) Det var en suuper rolig och svettig lektion. :) Så himla kul! :D

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon med. Godnatt! :)

/Jasmine

Dans & födelsedag!

Heej! :))

Idag har det varit en väödigt bra dag!! :)
Först började vi med dansuppvisning i Västerås :)) Det var suuuper kul och gick skit bra! :) Anders var med och kollade ♥ Dock så missade han ju att trycka på spela in så det blev liksom ingen film... haha får ha med mig en bättre filmare nästa gång. ;) Men får nog tag på en film av de andra som var med. :)

Efter det åkte vi en sväng till erikslund och köpte lite julsaker och fördröjde tiden. :)

Vid sex var det födelsedagskalas på Jensens Bøfhus för Max som fyller 20år idag. :)) Även simon som var med fyller 20 idag. :) Så sjukt mycket grattis till er! :))) Jättemysigt middag med god mat och mjukglass buffe! :P muuuums! Nu är jag proppmätt. haha

Kom nyss hem och ska sova för imorgon jobbar jag frulle. :) Så godnatt!



På dansen var vi militärer! :)) Hihi taack TA för lånet av kläderna:)


Finaste Max! :)) ♥ Lillebrorsan börjar bli vuxen :)) hihi Grattis!






/Jasmine


ledsen..

...för idag dansade vi för sista gången för den här terminen i Västerås! :( Föör lång tid tills nästa termin börjar. :/ Men det var en grym lektion och en jävligt grym termin! :)) Tackar för den här hösten!!
Men har en roolig sak kvar, uppvisning på söndag!! :):):) Wiiie det ska bli skoooj! :))

Och sen är det ju några gånger kvar i Uppsala så det är ju tur, hur skulle jag annars klara mig?! hihi

Under julen får jag dansa för mig själv här hemma helt enkelt! ;) hehe Sen är det bara att tagga för nästa år! :D yeyeyy

/Jasmine

julklappar och ännu flera julklappar!

Hej! :)

Idag har jag mest ägnat mig åt julklappar! :) Först på jobbet slog jag in julklappar i flera timmar...blev typ 60 stycken!! ;) Haha men det är ju såå skojigt! :) Och jag gjorde de flesta olika. :) Men man var liite mör i fingertopparna efter plus att jag var helt silvrig om händerna av pappret. hehe

Sen när jag kom hem så gick jag en promenix och käka mat sen var det några paket här hemma som skulle slås in så jag har slagit in en hel del klappar idag! :)) skooojigt! :) haha

Igår var det ju dans, vi hade 1,5 timme den här gången också. :)) wiiiee vi gjorde massa kul och mycket på golvet så jag är lite mör idag! ;) Dock så hade jag ont i huvudet så att vara lite upp och ner gjprde ju inte saken bättre... haha men jag kämpade på men tog det lite halv lugnt ibland. Nu ska jag öva och öva på alla special grejer tills nästa måndag. :))

Men nu är det sovdax. :) Jag har lite sovmorgon imorgon så det ska bli skönt. :) godnatt! /Jasmine

Långledig! :)

Hej! :) De här dagarna har varit bra! :)
Var ledig i fredags, då hämtade jag Tindra på dagis och åkte till Sala och badade med Emma, Liam, Emilia och agnes! :) Det var mysigt :)) Vi käkade lunch där och fikade. På vägen hem stannade vi och handlade lite.

På kvällen var det tacosmys med Anders framför tvn. :)

På lördagen åt vi frulle i sängen och sen jobbade jag 14-20.30.

Vid 21 åkte jag ut med mina favorit killar Adrian och Anders till mamma och tände ljus och lämnade ett fint hjärta där. ♥♥ kändes bra att ha lillebror och Anders med! :)
Saknar dig oerhört mycket och vill att du ska komma tillbaka till oss!! :(

Alla sa till mig att det skulle bli bättre med tiden men jag vet inte om jag kan hålla med om det.. jag är 23år och det var 13 år sen du försvann och det känns fortfarande inte bättre :/ Det enda är att jag har blivit bättre att hålla det inom mig och le ändå.. fast det gör ont på insidan! Jag tänker på dig varje dag...
när jag är glad tänker jag på dig och vill att du ska vara här, när jag är ledsen tänker jag på dig och vill att du ska hålla om mig, när jag är arg så tänker jag på dig och vill att du ska få mig lugn igen, och när jag har tusen saker att fundera på så tänker jag på dig och vill att du ska kunna ge mig ett vettigt mamma-svar!

Älskar dig mest mamma och det kommer jag alltid att göra! ♥♥♥

Efter vi varit ute vid kyrkan så kom Bella hem till oss, vi drack lite och gick ut på stan en sväng. :) Men det var liite läskigt, alla var ju utklädda och alla var riktigt läskiga i år! :/ hjäälp! ;)

Igår åkte jag till Västerås ned Anders, Bella, Jennifer och Pierre. Vi käkade lunch på Spicy Hot och shoppade massor! :) Jag köpte mest julklappar men lite till mig själv också ;) men det var jätteskojigt! :)

Kvällen blev lugn hemma framför tvn, men jag somnade ganska tidigt...helt slut! :)

Idag är jag också ledig. :) Jag ska ut till fjärdhundra och äta lunch med Emma och Liam. :) Myys! :) Sen ikväll är det dans!! :)") och idag dansar vi 1,5 timme!! :):) wiie det vill jag alltid göra! :)

Men nu ska jag vika tvätten! puss och kram Jasmine






RSS 2.0