våga satsa!

Hej! :)

Idag har det varit en lång dag. Gick upp 05.45 och jobbade frulle. :) Hämtade upp Ullis på vägen till jobbet. Sen hade vi en ganska lugn och skön dag på jobbet. Vi slutade runt 13. :)
Då åkte vi hem.. jag hoppade in hemma och sa hej till Anders och böt till nästa jobbkläderna. :) Sen jobbade jag på kom från 14.30-20.30. Ganska lugnt där med. :)
Direkt när jag slutade fräscha jag till mig lite och åkte till Emma. :))
Där var det sexparty. :):) Skojigt med massa skoj och skratt! :) hihi

Sen skulle alla gå till någon fest så jag följde med en stund. :) Men var ju gabska trött så åkte hem vid 01. :) Och nu ligger jag i sängen själv (Anders är på svensexa). och det går såklart bara läskiga filmer på tv. Haha typiskt! :) Men ska väl sova strax för snart har jag ju varit vaken ett dygn. :P

Imorgon ska jag ta sovmorgon, enda dagen på ganska länge som jag kan sova ut. :) Ska bli skönt! :) hihi



/Jasmine

Mina bästa!

Hej!  :) 
Idag har jag varit liite extra stolt över mig själv! :)) Jag bytte halvljuset och parkeringslampan på min bil efter jobbet.  Helt själv utan hjälp! :)) Wiiie Det var jäkligt mörkt och pilligt men jag lyckades och då blev jag väldigt glad. Haha ;) Det gäller att vara lite envis och aldrig ge upp!! :):) Och även om man får lite damp ryck under tiden är det bara att försöka igen. ;)) 
 
Fixar-Jasse fixar allt!! ::):) hihihi
 
I julas fick jag ett presentkort av Anders i julklapp på jfr. :) Beställde lite förra veckan och jag fick det i helgen.  :) Massssa fint och allt var perfekt! :):) suuper braa julklapp!! :) 
Det var en Victoria Secret spray, en plånbok, två ringar, två armband, ett läppbalsam och två handgjorda halsband! :) Tack älskling! 
 
 
På de handgjorda halsbanden står namnen på mina absoluta favoriter! !! :) På det ena står det Anders och Adrian och på det andra står det Carina med en hängande ängel.  Älskar er massor mamma, lillebror, sambo! !! ♥♥ puss puss
 
/Jasmine

Arne, Emma, mys!

Heej! :)

I fredags efter jobbet så fick jag med mig Arne hem. Vi var lite hundvakt i helgen :)) Mysigt! :)

I lördags jobbade jag en stund på dagen och sen direkt hem. ;) Sen hade jag en lugn dag med promenader och mysmiddag med Anders och Arne. :)

Igår åkte vi tre ut på landet och lekte med Arne på en åker. :) Hihi skojigt men det var jäkligt kallt... tröttnat på vintern nu!! :/ men men vi hade kul iallafall. :) Sen bestod kvällen av film, middag promenader och lite gos! :):)

Idag har jag varit ledig så jag och Arne började morgonen med en kall låmg promenox på en timme. :) Jäkligt kallt blev det men vi båda var ordentligt påklädda. :) hihi När vi kom hem var vi båda lite trötta och frusna så vi myste framför tvn...Arne snarka som en galning. ;)) hahaha Vid elva kom Emma hit och fikade. Jättemysigt!! ♥ Vi hade massa att prata om och det är så kul varje gång man träffar henne! :)) Arne åkte hem medans Emma var här. :/ Blir så tomt direkt när han åker.. Man blir så fort van med att ha någon efter sig hela tiden. ;)

När Emma hade åkt hem städade jag massor och gick en promenad. Fick presentkort av mormor i julklapp så jag gjorde en liten shoppingpaus i promenaden och köpte lite fina grejer. :)) Ett jätte fint halsbands-ställning som passar perfekt i min garderob, ett hängande hjärta som man har ett ljus i, ljis och ett par varma skinnvantar. :):) suuper braa!! Fanns mycket fint! :))

Nu ska jag sova, jobb imorgon! :) Godnatt!!



lilla söta smurfen Arne!! :))


perfekt till mina halsband! :)) (många halsband var dock för långa) ;) hihi



det andra jag köpte. :)

/Jasmine

Min ängel fyller år! ♥

 
Idag är det ingen vanlig dag för min älskade mamma skulle fyllt år idag!! ♥ GRATTIS!! 
 
 
Idag på kvällen var jag ute hos min finaste och lämna den finaste blomman och en liiten present. Skulle såå gärna vilja vara med dig nu, få fira dig på riktigt!! :/ Har så mycket jag skulle vilja berätta för dig och prata om...skulle behöva lite kloka svar från dig när mitt huvud snurrar av alla tankar. Vet att du skulle ha de bästa svaren!
Men satt och pratade lite ute hos mamma ikväll. :) Fick inte så många svar men vet att hon kan höra mig! ♥♥♥
 
Jag älskar dig massvis!! Du är den finaste jag någonsin träffat och det kommer du alltid vara. Saknar dig så otroligt mycket, heela tiden!! 
Idag skulle du fyllt 51 år (jag vet att jag kallar folk i den åldern tant och gubbe) ;) men jag vet att du skulle vara världens finaste fast du skulle nått "tant-åldern" :)) 
Det som gör mig ledsen är att jag aldrig fick se dig åldras, fick helt enkelt för lite tid med dig.. alldeles för liite!
.. men du kommer ju föralltid vara ung och jag kommer alltid komma ihåg dig från dina bästa år! ♥♥♥♥
 
Hoppas du blir firad ordentligt där du än är!! ♥♥♥♥♥♥
 
Puss och grattis igen min älskade mamma Carina! 
 
 
 
 

4 anmälningar gjorda..

Tjeena! :):)

Nu har jag gjort 4 anmälningar.. så jäklar var det ska dansas!! ;) Förra terminen dansa jag två klasser i veckan. Det var såå klart kul men nu ska det bli ännu mera och ännu roligare! :) För nu ska jag dansa 4 klasser i veckan!! :):):) Wiiiehooo

Först de två jag dansade förut.. Daaaancehall!! ♥ Men sen ska jag även testa på pole dance! Det är ju grym träning. hihi spännande :P Och så ska jag även gå en stretch klass... kan behöva bli ännu mera smidig om jag ska upp på stången och förbättra dancehallen. :):) Tjooohoo Läängtar tills allt börjar, får vänta någon vecka till sen jävlar kör vi!! :):)

Kommer dock sakna Sara som jag dansat för sen jag börja med dancehall men blev lite långt och dyrt att åka till Stockholm flera gånger i veckan. Men får jobba ännu mera så kan jag köra på det efter sommaren :)) hihi

Kan knappt hålla mig... vill att veckorna ska gå fort nu så vi börjar snart! :) Liite nervös för pålen bara. Hahaha men det ska väl gå bra hoppas jag! ;))

Godnatt!!







sista bilden kommer typ vara jag... skit glad bara av att vara en bit upp i luften! ;);) heheh

/Jasmine

kryssning, bio, jobb

Hej! :)

Hoppas alla hade en bra nyårsafton!! :) Det hade jag! :D Vi var ju på kryssning, det var skojigt som tusan! Shoppa i tax freen, middag, dricka, musik, bus, dans och massa annat! :):) Dock såg vi inte killarna så mycket men jag och Anders hade kul och mysigt ändå. Tror de andra också hade det ;) hihi
Somnade kanske 4..dagen efter åt vi brunch, kolla på massa underhållning och tog det ganska lugnt. :) Vi var hemma vid 8 och då åt vi middag och sen däckade vi ganska fort när vi väl låg i sängen :)) hihi
Det var suuuper kul! :)

Igår var jag och tränade lite och åt lunch med killarna på stan. På kvällen gick vi på bio, såg hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Den var bra. :) Både rolig och bra handling. :))

Idag var första dagen på jobbet efter lite jul ledigt. Började med ett långispass.. det gick bra. Nu ska jag sova för jag börjar tidigt imorgon. :) Godnatt! :)












/Jasmine

RSS 2.0