Anders

Idag har min plutt namnsdag!! :) hihi grattis älskling! <3 Jag är på jobbet nu.. ska fortsätta jobba nu. slutar typ tio elva ikväll. hej hej. /Jasmine

Kära tomten..

.. jag önskar mig en ny bil (föör mycket utgifter på den här nu :/), en resa till Malaysia (vill bort från kylan och det här landet) och att jag kan få dansa varje dag (föör liite med en gång i veckan). 

Jaa där har du min önskelista! Vet att du inte finns (har faktiskt vetat det ett tag nu ;)) Men ville bara skriva det.. finns ju kanske någon annan som läser det här. :)
Igår lekte jag tomte en stund iallafall.. var ju i Västerås och shoppade julklappar. :) Hittade faktiskt en hel del. Nu har jag nog bara typ två stycken kvar och kanske någon liiten extra och så. Men är nästan färdig. :) Det är skoj som fan att köpa (speciellt när dom man kiöper till blir glada och uppskattar det) :) Älskar att ge bort saker/presenter.... så det kanske blir några fler julklappar sen iallafall, fast jag är klar typ. ;) Heheh

När affärerna stängde (både i centrum och erikslund) köpte jag en tidning och en cola och vänta på Anders vid hans jobb. :) Hihi Det var liite mysigt och tiden gick ganska fort. :) Sen åkte vi hem när han sluta. 
Hemma så käka vi mat, hämta den sista tvätten och så slog jag in alla julklappar jag köpt. :) Sen dega vi framför tvn tills det var dax att sova. :)


btw.. något jag blir ledsen över är hur allt kan ändra sig så grymt fort.. :/
Sudda nyss massa jag skrivit.. pallar inte skriva det. Vad gör jag för fel egentligen? Pallar inte mycket mer, tänker sluta anstränga mig och försöka!
Aja.. det är som det är och jag får väl helt enkelt leva med det! 

Nu ska jag diska och så.. ikväll är det jobb som gäller!

/Jasmine

Liite bilder.

Hade ju liite bilder från helgen och veckan som jag helt glömt bort.. så nu kommer det några. :)

Spontan utgång med Linda & Emma, middag på vita elefanten med Linda, julpyntat på jobbet, adventsfrukost med Anders.

/Jasmine

Dax att sluta hosta nu..

Hej! 

Idag är det en ny vecka (igen, känns som det är måndag väldigt ofta). Men idag är jag ju ledig.. skönt! Då ska jag passa på att få massa saker gjorda som man inte alltid har tid med. Imorse gick jag upp ganska tidigt. Eller tidigt och tidigt var det ju kanske inte.. vid tio. Ganska bra tid när man är ledig. ;) Heheh
Då kollade jag liite på tv och käka frukost. Sen vid elva tog jag med mig tvätten ner till tvättstugan och började tvätta. Det var inte så mycket tvätt men jag skulle ju ändå tvätta mina jobbkläder så passa ju på att ta med allt. :) När första maskinen var igång så satte jag på hög musik i mina nya skitsnygga hörlurar och gick en promenad.
(Fick ett par hörlurar av Anders i veckan.. dom är från Telia.. såå himla snygga. Lila/vita och sladden är liksom en dragkedja) ska visa bild. 
Gick i 40minuter runt stan. Men jag skulle haft en mössa på mig... det är kallt nu!! :/

Igår SNÖADE det!! :(:( Faaan då.. gillar det inte alls! Det är bara kallt, halt och jobbigt! Blää! Men men det måste ju komma och jag är tacksam för att det tog ganska lång tid innan den första snön kom.. det är ju liksom snart december. Men vi får faan hålla tummarna för att den inte kommer ligga kvar extra länge bara för det.! Typ att den kom sent, då försvinner den sent. :/ Efter nyår kan den ta och dra! 
Men än så länge är det väl ganska okej.. är ju inte direkt något kvar på marken. Så det är braa! 

Just det.. jag var ju på dansuppvisning igår. Det var super kul! Alla var så duktiga och det var roligt att se att Jonna utvecklats under åren! :D Fortsätt så! :) Sebbe och några andra jag har dansat med var ju med där.. det var skojigt att se dom också.. saknar A&G! :/ Men men trivs ju på nya dansskolan också. :)
Sen efter det så åkte jag och Anders och handlade. Så nu behöver vi inte köpa mat innan påsk.. hahahha eller joo kanske behöver handla liite innan det men nu har vi iallafall så vi klarar oss läänge! :D Hehe 
Vi köpte med oss pizza och käkade framför tvn. :) Mysigt! 

Men nu ska jag städa lite i badrummet, diska och snart springa ner till tvättstugan igen. 
Nu vill jag att den här jävla hostan ska försvinna.. igår var den värre och jag vill inte ha den längre!! Kan ju inte träna ordentligt med den.. :/ Efter några steg så börjar man ju hosta och blir andfådd..Nu får det räcka!! 

Men men får väl ta det liite lugnt tills den lugnar ner sig. Men nu ska jag sätta fart och fixa det jag ska fixa. Ska nog ta en tripp till Västerås sen och köpa liite julklappar. :):)
/Jasmine

1a advent!

Hejsan! Idag är det första advent. :) Mysiiigt! =) Imorse gick jag upp ganska tidigt och fixade frukost och tände första ljuset i adventsljusstaken. :):) Sen gick jag ner på stan och träffa Linda. Vi tänkte kolla liite på julmarknaden .. men det var ju inget att hänga i julgranen precis. Bara massa skolklasser som stod och sålde samma saker. :/ Hmm..
Men sussi var ju där med sina döttrar och sålde bröd. Det var väl det enda roliga. :) Vi köpte några saffransbullar. :) Smarrigt! Sen gick vi en sväng i affärerna istället. :P Hehe liite rooligare (skit tråkigt väder också). 
När vi kände oss klara så gick vi till Café Magnifik med Anders och käka lunch. :) Mysigt. 

Sen åkte vi tre till öb och handlade massa. :) Jag och Anders skulle storhandla också på Maxi men då kollade vi på hans klocka och den var ju fyra.. så då skulle vi ju inte hinna eftersom jag ska iväg. Vi åkte hem och packade upp det vi handlat istället. Men klockan var ju egentligen bara tre. ;):D Hahaha Han hade ju inte ställt om det till vintertid!! Haha Jag tyckte väl att tiden hade gått ganska fort. ;) Men men. hihi

Vid fem ska jag till Joar och kolla på Jonnas dansuppvisning! :D Skojigt! Hihi Det var ju super länge sen jag såg henne dansa så det ska bli spännande. :D Bengt, Max och Jesper ska också kolla. Och Max fyllde ju 18 i torsdags så jag får inte glömma att ta med presenten till han. :)
Sen får vi handla mat efter det. :):) 



Jag har ju varit liite dålig på att skriva.. veckan har mest bestått av jobb och sånt. Inte så intressant kanske. ;) Hehe Och det har varit några sena kvällar och tidiga morgonar så då är det ju bara att kasta sig i sängen när man kommer hem. Hinner ju inte hålla på att starta datan och sånt då. :) Hehe 

I torsdags var det ju dans!! :D:D Det var suuper skojigt. Jag är ju inte så frisk (hostig och förkyld, som typ hela sverige verkar vara) :P Så jag skulle väl egentligen skippat dansen i torsdags och bara åkt dit och kollat. Men det är ju inte så lätt så jag var med ändå och körde på. :) haha Det var rooligt! Nu är det inte många gånger kvar innan det är uppvisning!! Det ska bli rooligt! 
I torsdags var Linda med (inte min kusin alltså, en gamal danskompis) hon skulle kolla på lektionen ifall det var så att hon ville börja. Så kul med liite sällskap i bilen.
I fredags jobbade jag.. det gick väl bra.. liite småkaos på frullen bara men annars bra. 
När jag kom hem så vilade jag en stund. Jag hämtade även alla julgrejer som var på vinden. :):) Nu är det dax för julpynt! Började liite smått med det. Sen ringde Linda och var hungrig.. det var ju jag också så vi åkte till Vita elefanten och käkade. :) Riktigt mysigt. Vi satt där länge och åt och pratade massa. Vi har jäkligt mycket idéer! Skulle vara kul att det blev verklighet! ;) 
Sen åkte vi hem till mig och drack te och satt och pratade ännu mera. Det kom fler och fler idéer och vi kom på ännu mera saker. :) Haha 
Vid tolv åkte hon hem, då duschade jag och slängde mig i sängen. Men somnade inte fören ett typ. Sen ringde klockan halv sex. För jag jobbade ju frulle igår. 

Det gick bra.. det var bara frulle så det var ganska skönt. Vi käkade lunch ganska länge och så. Sen spraya jag alla nya stolar med någon bra spray.. fyy satan var det luktade!! Det stank i heela herrgården. :/ Först tyckte jag att det lukta ganska gått.. typ liite färg. Men sen blev det liite för mycket.. hade alla fönster öppna men det blev nog inte så mycket bättre. Hahah fyy! 
Slutade typ vid ett. Åkte raka vägen hem då.
Vilade liite hemma med Anders. Sen käkade vi lunch och så. Gick ner till Saga krog en stund (gamla Maja) för att hjälpa Bella liite. Var där en halvtimme bara typ. Sen gick jag hem och duscha. Sen var jag redo för att fortsätta julpynta. :D Strök alla gardiner och satte upp liite stjärnor och så. :) Det blev super mysigt. :) När jag var klar med det så var det dax att börja fixa sig. Plattade håret och sminkade mig. 
Vid sju hade nämligen Anders bokat bord på Saga krog (som öppnade i fredags). Vi gick dit, käkade god mat och drack lite och tog lite efterrätt och så.. :) Myysigt som tusan och maten var bra! Bella jobbade då så vi snacka liite med henne också. Vid nio gick vi hem igen. Frosta av frysen och kolla på film. Somnade i soffan.. var liite trött. ;) Hehe 

Så en riktigt mysig helg! Och än är dte några timmar kvar på den! Jag har ju även helg imorgon.. är ledig hela dagen och sen jobbar jag kväll på tisdag så det är niice! :D:D Men nu ska jag fixa mig för att sen kolla på massa dans! 

Ha en mysig advent nu! :D

/Jasmine

Dubbeljobb

Heej! 

Idag har jag först jobbat på morgonen. Slutade ganska tidigt.. när jag sluta köpte jag med mig lunch till mig och min älskling (som är hemma och är sjuk.. :( gubben.) åkte hem så nu har vi käkat, har även diskat och fixat liite. :) Nu ska jag slappa en timme och sen är det dax att åka och jobba igen. Jobbar kväll och stänger ikväll. 

Känner mig också liite hängig.. Anders (och ALLA andera som är sjuka nu har nog smittat mig liite) ;) hahah Men men bara att bita ihop, ta en hostmedicin-shot och köra på. =) 

Men men nu ska jag kramas liite innan jag måste åka. 



Liite suddig bild.. men såhär såg vi ut på förlovningsfesten. :):) Hihi Stiiligt! <3
/Jasmine

en hel vecka..

En hel vecka har ju gått nu och jag har inte skrivit ett enda inlägg. :( Har inte riktigt haft tid eller ork. Har inte hänt så mycket kul.. jobbat bara. 

I torsdags var det ju dans!! Det var skojigt! =)=) Nu börjar vi förbereda danserna till uppvisningen som är innan jul. :) Det ska bli skit roligt! :D Hihi 

I fredags var jag och käkade med Linda & Emma. Vi kom på då att vi var liite partysugna! :D:D Upp till mig och hämta dricka och böt brallor. Sen hem till Emma och lät henne byta om, sen gick vi till Linda och drack massa. :) Det var skooj! Kändes som förr i tiden (då vi tre festa varje fredag och lördag typ) :):) Hihihi Saknar det!! 

Sen gick vi ner på stan, och till stadshörnan. Min älskling spelade där och Azad var också där. :) Vi dansade som tusan och hade kul. Vi hittade även Agnes där som som dansa massa med oss. :) Skooj! 

Igår hade jag och Anders en mysdag.. slappa och så typ hela dagen. :) Jag var iväg och tränade en stund och så. Det gick braa.. tränade massa på danserna också. :) 

Nu ska jag fixa mig och gå till stan och fika med Bella.. sen innan jag går hem ska jag gå en promenix. 

men nu har jag bråttom... hej hej!
/Jasmine

Skit också....!

Nu är jag inte så glad längre.. :( Min bil gick inte igenom besiktningen...:/:/ Handbromsen är helt ur funktion på höger sida!! Jävla skit! :(( Hmm, har varit något med bilfan flera månader i rad nu. Fett drygt...och dyrt! Det är ju inte så skojigt att lägga pengar på en bil, man kan ju göra mycket roligare saker för dom pengarna! Och det här kunde gå på upp till flera tusen!! :S Hade det inte varit massa med bilen hade jag ju kunnat dra utomlands nu för dom pengarna istället!! Baaajs! 

Men men resten på bilen var bra, tur att det inte var flera saker då. 

Aja, nu ska jag åka och jobba, jobbar kväll idag. Jag har iallafall hunnit med massor idag... lagat massa mat, käkat lunch, dammsugit, fixat all tvätt från igår och diskat. Så det är ju bra. Men nu har jag inte tid att sitta här längre! 
Dax att dra! 



btw.. mamma bodde ju i USA några år innan jag föddes och en av hennes kompis från den tiden blev vän med mig för ett tag sen på facebook. Coolt som faan att hon hittade mig där. :) Och hon brukar skriva liite mail ibland.. om mamma och hur det är med mig och lillebror. Super snäll kvinna! 
Igår skickade hon ett mail.. det är kul att läsa men man blir samtidigt liite ledsen. Blandade känslor helt enkelt. :/:)
Hon la även upp massa fina bilder på sin facebook på mamma. Super fina.. har sett vissa av dom förut men inte alla. Rooligt! Även en fin på mig och mamma. <3 Hon tyckte även det skulle vara skoj om jag ville komma och hälsa på henne, det skulle vara roligt som tusan!! :D Får ta det något år snart. ;) Hihi


♥♥ Älskar dig mamma!!
/Jasmine

glaad!!

Heej! är super glad nu... igår när jag var och tränade så var jag as duktig och kämpa på. men inte därför jag är glad, när jag var klar och skulle gå hem så hitta jag min ring som jag letat som en tok efter...har letat överallt men den låg i min träningsväska!! hahha vet inte ritigt varför men det var ju as braa! :) hihi Sen efter träningen så fortsätte jag med tvätten och kolla på tv. :) vid sju gick jag och handlade liite och hämtade pizza jag beställt. och när Anders kom hem käkade vi och hade en riktigt mysig söndagskväll. :):) hihi skooj. nu är det måndag igen... det går sååå fort!! snart är det ju fan jul liksom. haha men men. nu om en halvtimme ska jag besikta min bil. håll tummarna för att den går igenom felfritt! ;) hehe så ska snart dra iväg. /Jasmine

All lycka till er!

Hallå där! 

Sitter och slappar i soffan framför tvn med datan i knät. Är liite seg idag. ;) hihi Men ska snart ta mig i kragen och gå till gymmet. :) 

Igår var vi ju på Pouya & Nasims förlovningsfest i Västerås. :) Det var super skoj och annorlunda. ;) hihihi 
Vi kom dit vid sju och då fick vi en drink och så. Sen kom Pouya och Nasim vid åtta. :) Då blev det massa dans. Sen var det middag (vid typ 22.15) hehe :) Det var super gott! Sen när vi var proppmätta så var det dax för dans igen. :) Hehe Väldigt mycket dans (om jag ska gifta mig någon gång ska jag ha så där..dans, dans och daaans!) haha :D:D
Vid tolv var det tårta och dax för ringarna. :) Väldigt fiint! 
Sen var det dans till två och då öppnade dom lite presenter. :) Vi åkte hemåt vid typ halv tre. En mycket trevlig kväll! 

Jag önskar er all lycka i framtiden! <3



Har massa bilder men dom lägger jag upp senare, nu ska jag träna och kolla om det finns någon tvättid. :)

/Jasmine

Grattis Pouya & Nasim till förlovningen!!

Hej hej! 

Nu har jag fixat frillan, sminkat mig och så har jag min fina klänning på mig.. så nu är jag redo för party! :):)
Vi ska på förlovningsfest i Västerås. :) Suuper skojigt! :D

Men nu har jag inte riktigt tid.. ska in till Azad nu innan vi drar till Anders jobb och hämtar upp honom. :) 
See you later! 

/Jasmine

lagt fram kläderna..

Har tagit det lugnt heela dagen. Älsklingen fixade lunch som var super god. Slappa framför tvn. :) Mysigt att vi för en gångs skull var lediga samtidigt! :D Händer ju inte allt för ofta. 

Sen gick jag och tränade en timme, körde massa dans och massa annat. Det gick braa. :) 
Hem och duscha och fixa mig. Sen hämtade jag Bella och åkte och käka. :P Satt där och prata ganska länge också. Sen åkte vi hem till mig och satt och prata massa och drack te. ;) hihi Anders gick och jobba vid nio. Vi satt och kollade på tv ganska länge och snacka massor. Jag kolla på klockan och då var den elva sen tyckte vi det bara hade gått en liiten stund..men då var klockan helt plötsligt ett!! :D Hahaha tiden går fort när man har roligt. :)
När Bella gick hem så provade jag kläderna och tog fram dom så dom är redo tills imorgon. ;) hihihi Jag har all tid imorgon och inte alls stressigt men skönt att ha det framme. :D hehe det kommer bli skojigt och det är kul att få vara liite "fin" ibland (man är ju inte så himla snygg på jobbet liksom) Hahhaah Så det är skoj att få använda dom fina klänningarna som hänger i garderoben och massa fina smycken som också är förbjudna på jobbet. ;) 

Men hur ska jag ha frillan?? Hmm, det får jag fundera på inatt. Har några idéer men vet inte exakt. Hehe Ska nog kolla liite bilder på google och få lite fler idéer. ;)) Hahaha 

Men nu ska jag strax försöka sova lite. Godnatt! 

/Jasmine

Heeelg!

Heeej! 

Har jobbat mycket så har inte riktigt hunnit skriva. Har inte gjort så mycket annat. 

Men nu har jag låånghelg.. är ledig imorgon och heela helgen! :D:D Sköönt som tusan. :) 
När jag kom hem hämtade jag ett paket med liite julsaker och julklappar i. ;) Så har nyss slagit in fina julklappar! hihi Såå skoj! 

Men nu ska jag byta om för jag ska strax på zumba med Linda!! Det verkar så rooligt så vi får hoppas det är det också. :P hehe Skriver mer sen. :)

/Jasmine

Vinterdäck & Ikea

Ny vecka, massa jobb och massa annat som händer. 

Igår var det ju söndag. Vaknade typ vid tio men låg i soffan ett tag och vila och kolla på tv. Vid typ halv två hämtade jag upp Linda för vi skulle åka ut till mormor & morfar. Medans morfar böt till vinterdäck så var vi inne och pratade med mormor. När morfar var klar och kom in så fikade vi liite. :) 

Åkte hem, sprang upp och böt jacka och så sen åkte jag och Anders till Uppsala. :) Vi började med att käka på Ikea och sen tog vi en runda där och hittade lite smått och gott. :) När vi kom till kassorna stod Yosef där (han var i närheten och visste att vi var där). :) Så då umgick vi liite med han och åkte en sväng. :) hehe.
Sen for vi hemåt, packade upp allt när vi kom hem och bänka oss framför tvn.. en dokumentär där man fick följa med några killar som kriga. Spännande men samtidigt hemskt. :/
Sen efter det kollade vi på Beck. Den var braa. 

Idag är det ju måndag igen... faan vad tiden går fort, hinner liksom inte med känns det som. Men men idag börjar jag klockan två. Så har liite tid här hemma innan det är dax att åka. :) 

/Jasmine

Min ängel ♥

Idag är det alla helgons dag. Var ner till blomsteraffären precis vid oss och köpte ett jättefint hjärta. Sen nu på kvällen var jag ut till Härnevi kyrka. Anders & Yosef följde med mig dit. 
Så vi la hjärtat där och tände ljus. Saknar dig så oerhört mycket min ängel!! ♥♥ Skulle vilja ha dig här hos mig nu!  Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig och det gör ont hela tiden..det finns ett tomrum inom mig som aldrig kommer fyllas eftersom du inte finns kvar längre! Men du betyder super mycket för mig och jag älskar dig mest av allt! 

Du var världens bästa mamma och en stor förebild! ♥ Saknar dig massor mamma!


/din dotter Jasmine

pratglad..?!

Hejsan! 

I torsdags jobbade jag ju frulle.. var själv hela dagen men det gick braa. Fick hjälp av dom andra. Sen när klockan blev halv tre drog jag iväg till Friibergh, vi skulle ju ha konferens/serveringsmöte. Vi började med liite fika och sen satt vi och prata och gick igenom massa saker i några timmar. Sen var det dax för liite relax, vi hoppade ner i jacuzzin med lite dricka och en korvbricka. :) Sköönt. Sen fixade vi oss och käkade middag. Det var väl gott.. ;) Haha, på kvällen efter middagen så drack vi kafft, te och lite annat och satt och prata. 
Vi tjejer hade som en egen liten stuga med varsitt rum, så vi gick ner dit vid typ halv två. Men då satt vi och snacka till typ kvart i fyra. Hahaha Sen hopp ner i sängen!
Jag gick upp vid åtta, duscha fixade mig ich sen träffades vi och käkade frukost vid halv nio. 

På vägen hem svängde jag förbi Sussis Gårdsbageri. :) Hr ju aldrig varit där tidigare :/ Har ju liksom inte haft vägarna förbi där ute. Och det va ju super länge sen jag såg Sussi. mer än ett halvår. Så det var skoj som tusan. :) Och det var ju hur mysigt som hellst där. =) Skulle också vilja ha ett litet gulligt bageri eller fik. 
Så om ni har vägarna förbi, ÅK DIT!! :D Ligger utanför Örsundsbro..mot Bålsta liksom. :) Kul att se att det går bra för dig och ditt mysiga bageri. :D 

När jag hade varit där ganska länge så åkte jag raka vägen hem, packa upp väskan och slängde mig på soffan. Men var inte hemma så länge för jag träffa Linda och käka lunch på vita elefanten. :P Gott! 
Sen hem igen och då vilade jag en timme typ. 
Vid tre träffade jag henne igen för att ta en runda på stan. :) Vid fem träffade jag Tomas och gick och tränade med han. :) Det gick braa. 
När jag kom hem igen (efter typ 1,5 timme på gymmet) så färgade jag håret. :)) Hihi Det blev rött, hade ju liite rött innan men inte så mycket och vill ju ha jätte rött. Så höl tummarna och trodde det skullr bli mer än sist. Det blev det också.. men det är fortfarande inte så rött i topparna. Det är så slitet och färgat så där fäster ju typ inte färgen. :/ Haha Men det blev ganska bra ändå. 

Vi bestämde oss vid typ nio igår kväll att vi ville gå ut i Uppsala. Vi tog bussen 22.45. Klubben var fin men med ett liitet dansgolv och djn sööög...såå jävla säämst!! Det var någon blandning mellan fjortis musik från år 2004 och 80+90-tals hits. Det var hackigt och tyst ganska mycket. Blääää! 
Då blir jag stolt över min bästa Anders! <3 Grym på musik! :)
Vi gick och satte oss på donken en stund innan vi åkte hem. Bussen gick 02.40 och vi var hemma typ 03.30. 
Mys med baby en liten stund innan det var dax för att sova. :) Däcka ganska direkt när vi la oss.. ;)

Idag sov vi ganska länge.. sköönt! Direkt när vi klev upp kom Yosef hit. Vi fixade oss och så occh sen träffa vi Poya och åkte och käkade på Fanna krogen. :) 

Nu är vi tre hemma hos oss igen. Jag ska nog gå och vila ett tag.. trött som satan! :D Hahaha 

/Jasmine

"braa" dag..

Idag har jag haft en jäkligt braa dag.. hahaha eller INTE! :/ Först imorse (05.30) så ska jag gå över vägen här utanför oss.. och trycker sååklart på knappen så det ska bli grön gubbe. Men där är det någon/några som har smetat något brunt (typ choklad-sås) över heela knappen och ett stort jävla lager. Så då har jag ju kladdig bajs-brun sörja på hela fingrarna!! :(:( Asså vem är det som är så jävla rolig??! Som tur var hade jag våtservetter i bilen, tur för dom att jag inte hade behövt springa upp för att tvätta händerna.. då hade jag blivit ännu argare! :@ 
Sen stressa jag iväg till jobbet.. eftersom det där tog liite tid så kom jag ju typ tio över. 

Sen när jag varit på jobbet i typ max en kvart ringer min chef och säger att en person är sjuk.. det skulle bara varit vi två heela dagen. Så vi funderar på om jag ska vara själv (vi hade väldigt mycket idag). Vi la på för att han skulle kolla med ett bemanningsföretag om dom kanske kunde skicka någon. 
Under tiden trodde jag ju att jag liksom att jag skulle vara själv så jag stressar ut med frukosten och sen stressar ännu mera med att puta och förbereda allt som behövs till lunchen så allt sånt var klart. Jag hann klart med precis allt (på typ tjugo minuter) sen när jag tänkte koncentrera mig på frukost-gästerna så ringer han tillbaka och säger att det kommer en tjej vid tio som ska hjälpa mig under dagen. Skit braa ju! Men precis då kommer även den fjärde som jobbar med oss.. hon visste ju redan att en var sjuk så hon kom in mycket tidigare än vad hon skulle. 
Men då är ju frågan.. varför skriver man kanske inte en lapp eller något?? Eller skicka iväg ett sms så man liksom vet. För då heelt plötsligt var vi ju tre stycken (skulle ju varit två egentligen) och jag hade stressat arslet av mig heela morgonen plus att dagen hade startat på ett jävla skitsätt (med kladdet på knappen).. helt i onödan!! :/ 
Visst.. skit bra att dom två kom men va faan..?! Man kanske ska tänka på att alla kanske ska få reda på saker och ting. Men men det är ju alltid jag som får reda på allt sist (eller inte alls). Aja.. hon som kom från bemanningsföretaget var super trevlig iallafall.. det var ju braa så inte det hade varit någon mysko tjej. 

Jobbade över liite.. sen direkt hem. Slappade typ en halvtimme och sen böt jag om och gick och träna. Tränade 1,5 timme. Det gick bra. Nu är jag hemma och ska alldeles strax äta mat.. min söta Anders står för middagen idag. :) Strax klart.. ska bli gott! :P 

Imorgon är det ju dansdag. .. men det är ju lov. :(:(:(:( Faan vad tråkigt.. det är ju liksom det roligaste! :/ 
Jag jobbar frukost men ska sluta vid två, för då ska vi i serveringen på möte/konferens eller vad man ska kalla det. (tur att jag hade lov just den här veckan från dansen, annars hade det blivit problem) Vi ska till Friibergh, jag ska vara där vid tre och sen ska vi äta middag och sova över. Men vi får se hur jag gör med det. Aja är inte alla friska så blir det väl inget antar jag. Men men vi får se imorgon.
Men nu ska jag hoppa in och ta en snabbdusch innan maten. 

/Jasmine

kvinnor till allt

Hejsan hoppsan! Jag har blivit fett dålig på att blogga...blir inte så ofta som jag kanske vil. Har liksom inte riktigt tid. Jobbar mycket och när jag väl är hemma så gör jag andra saker. :) hihi I söndags var vi ju till Västerås, jag, Anders, Azad och Pierre. Vi käka på Ikea och kollade massa i affärer och så. Jag hittade lite julklappar och så. :):) hihi Sen åkte vi hem. Myssöndag med baby! <3 Sen igår och idag har jag bara jobbat. ett låångpass igår och dag idag. I måndags vid sju åkte jag och lämnade min bil på verkstaden för att dom skulle fixa en sak. sen tog jag en löptur hem. vila och sov liite till med Anders. fick åka med Lars till jobbet. sen på kvällen fick jag ta våran jobb-bil. en passat...automat!! sååå jävla nice bil. jag vill ha en sån!! Önskar mig en i julklapp. ;);) hehhe Körde med den imorse till jobbet också. sen fick jag lämna tillbaka den. :( Idag när jag skulle hämta min bil igen så var den ju inte klar... men när jag prata med Linda så fixade hon så dom gjorde klart den idag. :):) vilken braa kusin man har!! men fatta att det alltid behövs en kvinna för att allt ska bli gjort. ;);) hihi Men nu ska jag mysa med min sjuka kille. :) jobbar frulle imorgon så måste sova snart. /Jasmine

RSS 2.0