Härlig midsommar!!

Hej hej! 

Den här helgen har varit suuper härlig! :)) Midsommar, massa bad (även i sjön!!!) haha, massa supergod mat och alla underbara vänner! :) Det var verkligen en perfekt midsommar och vi var på mitt jobb. ;) Haha I Båthuset! Super skojigt! :D
 
Jag skriver lite mer om det senare och lägger upp bilder. Men nu måste jag dra. Ska fixa liite saker innan det är dax att åka och jobba. Den här veckan jobbar jag idag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Haha Tuffa tag såhär strax innan semestern. ;) Hehe Så nu måste jag klä på mig och packa väskan och sen åka. :) 

Hoppas ni alla hade en lika bra midsommar som jag! :P Hihihi
 
/Jasmine

Anders 28år!!

Hej hej!!

Har inte riktigt haft tiden för att sitta här och skriva. ;)

I torsdags fyllde min älskling 28år!! :D:D Grattis grattis sötnos! :) Jag jobbade på dagen men när jag slutade åkte jag direkt hem och lämnade jobbkläderna och fixade mig. Sen iväg till Västerås och hämta upp Anders när han slutade. :) Då åkte vi förbi Spicy hot och hämtade mat som vi tog med hem. :)
Sen hoppade jag in på ica ochså och handlade lite. :)

Väl hemma åt vi maten, hade paket öppning, fikade och myste resten av kvällen i soffan. :)) Hihi Så grattis igen min fina Anders!! :) Loove you ♥

Sötaste och snyggaste killen någonsin!! <3<3

I fredags käka vi lunch. :) Sen efter det var vi ute på landet ett tag. :) Vid halv fyra började jag jobba. Så då lämna jag av Anders hemma och åkte och jobba. Blev ganska sent.

I lördags käkade vi lunch på Fanna krogen. Sen var vi ute på landet igen. =) Hihihi Skoj! 
När vi kom tillbaka till stan så åkte vi och handlade. Massa mat till midsommar. :) Så nu är allt för midsommar klart, förutom drickan som jag ska handla idag. ;) Heheh
Sen åkte vi hem och åt middag och så. Hände en liten olycka med en lampa också.. så det fixade vi. :) 
Sen kom Bella och Pierre hit. :) Anders gick och jobbade vid tio. Så vi satt här hemma och drack lite och kolla på tv. :) Dino var förbi en stund också. 

I söndags när vi vaknade så fixade vi oss direkt och käkade liite snabb-lunch. Sen åkte vi hem til Anders mamma och hade lite födelsedagsfika för Anders. :) Skojigt och det blev ganska fint väder så vi satt ute och fika. :)
När vi hade varit där någon timme åkte vi till Ikea. Köpte nya lampor och massa annat skoj. :D 
Stannade även och handlade lite på Ica. :)
När vi kom hem på kvällen så packade vi upp allt och fixade massa. :) Suuper fint blev det med alla nya grejer. =) Sen hade vi myskväll framför tvn. :)

Idag är det ny vecka... igen. Hahaha känns som det alltid är måndag. :P Heheh 
Men börjar jobba klockan två idag. Och innan det ska jag till Systemet. Så nu har jag inte tid att sitta här längre. Hehe :) Ha en braa dag!! 

/Jasmine

Jobb heela veckan!

Hej hej!
Ny är en ny vecka här med massa jobb.. och helgen som var bestod av jobb och jobb.

Jobbade ju kväll i fredags. Innan jag började var det ju studenttåg mm på stan. :) Anders var ledig så han och jag träffa Pierre och Bella och gick till stan och käka lunch och kolla på alla studenter. :) Sen fikade vi liite också. Då var Gabbe med också. Bästa Max tog ju studenten så jag hoppade in i tåget och gav han en grej och kramades liite. Kunde ju inte vara med och fira han på kvällen.. :/ Men sen lämna jag alla på stan och åkte och jobbade.
Blev inte så jättesent. När jag sluta åkte jag hem och slappa i soffan. :)

I lördags på dagen var jag med Bella på stan. Åt lunch och så. :) Sen hann jag säga hej till Anders på parkeringen. Han har växlat pengar till oss som vi ska ha med till London!! :)) Wiiiiee hääärligt, snart är det dax. :D Läängtar ihjäl mig!! =) Ska bli så underbart att få åka iväg med min bästa till underbara London!! ♥
Men sen var jag tvungen att åka för jag jobbade på ett bröllop. :) Hämtade först nyckeln till lokalen. Sen åkte jag dit (vid bresse låg det) fin lokal med grym utsikt mot vattnet. :) Fint. Jag visste inte vilka jag skulle jobba med men det var Amanda och Rasmus.. jätte snälla och roliga! ;) Så kvällen var super skojig och det flöt på superbraa.
Jag slutade vid 00.30. Åkte raka vägen hem och kastade mig i sängen. Men gick inte såå bra att somna.. kolla på klockan sista gången vid typ halv tre. 

Klockan ringde ju 06.00. För jag jobbade frulle i söndags. Fick iallafall lite sovmorgon så jag började sju. Gick braa.. var inte så många som skulle äta. Men jag fick även åka på roadtrip till Kungsängen. Körde några gäster som skulle spela golf.. och deras taxi kom liksom aldrig så jag fick vara taxi. :) Hehe Kanske ska bli det, kul att köra bil och det är ju trevligt när de man kör är trevliga. :) Taxichaffis nästa.!?! Hahahah 
Sen var det ju bara frukost så det blev inte så sent.

När jag slutade åkte jag hem och fixade mig.. sen iväg och hämta Bella och Jennifer och så åkte vi till Västerås och shoppade lite. Hitta liite smått och gott. :) Käkade lunch och så. Åkte hem vid typ halv sex. 
Då powervilade jag en halvtimme och när Anders kom hem så drog vi direkt och åkte liite. :) Sen köpte vi med mat hem och slappa och hade mys framför tvn. :D

Igår jobbade jag på dagen och efter det trotsa jag vädret och gick och träna. Sen lagade jag mat som jag och älsklingen åt framför tvn. Jäkla fotboll som går heela tiden nu.. tur att jag har min mobil jag kan roa mig med. ;) Hahaha
Idag jobbar jag också kväll så ska få i mig lite lunch nu och sen fixa mig och dra till jobbet. Sen är det jobb till fredagkväll som gäller den här veckan. 

Men torsdag ska bli skoj.. Anders fyller år då! :)) Wiiie Men vi båda jobbar ju så kommer inte se han så mycket men liite iallafall. :D




/Jasmine

Härliga Malta!

Hej hej!

Fan vad Malta var härligt!! :) Hade gärna varit kvar några fler dagar.
Vi sola, bada, shoppa, åt massa god mat, jobbade lite, hade en stads-tävling, drack goda drinkar, var på en karaoke bar och hade det trevligt. Det bästa på resan var när jag och Ullis skulle fixa is.. men då hitta vi en jättemysig liten sandstrand. :) Satt där i typ två timmar och bara pratade i solen och drack en drink. Underbart!! =) hihi

Men det var en bra semester. Liite kort men ändå hann vi med mycket. :)

Kom ju hem i söndags.. då packade jag upp massa och hade myskväll med älsklingen. :) I måndags jobbade jag, var i städ och klippte buskar ute. :)

Sen har jag varit ledig i tisdags och igår. :) Sköönt! I tisdags var Anders också ledig så vi var med Pierre på stan och fikade. Sen träffa vi Gabbe också. Dom spelade tennis och jag gick på stan med Bella. :) Sen hejade vi på våra killar när dom körde sista matchen. ;)
Jag och Anders åkte upp till Fanna där killarna var och spala basket. Anders hoppa in och spela med dom och jag stod och kasta en boll. Hahahha Träffa korgen många gånger faktiskt. :) hehe.
Sen käkade jag, Anders och Pierre middag på Fanna krogen.
På kvällen jobbade jag på Pulse också. Så strax innan tio gick jag dit och jobbade till typ halv två. :)

Igår så träffade jag Linda. Vi fikade på My house.. suuper mysigt! Sen gick vi på stan en sväng. :) När jag kom hem så fixade jag det sista med all tvätt som var i tvättstugan. Vid fyra kom Anders hem men då åkte vi ut och åkte en sväng. :) Vi var ändå till Örsundsbro, köpte lite fika/mat och sen åkte vi hemåt. :) Hehe Skojigt!
Idag har jag varit ute på en morgonpromenad, käkat lunch och vikt all tvätt. :) Jag jobbar ikväll så om en timme måste jag åka.

Har även bokat en stuga till i sommar som vi ska åka till!! :)) Wiiie det ska bli skit roligt! :) hihi Så vi får se hur många vi blir som åker. :)

Vårat första hus. :)
God lunch vid vattnet. :)
Underbar utsikt.
Vårat andra hus. :))
Rummet jag sov i. :)
Heelt underbart!!! :)
Hela gänget! :) (Bara Alexzandra & Åsa som fattades :()
Utanför ett Casino. :)
Härlig utsikt från baren Level 22.




Btw.. idag kom skattepengarna in på kontot. :)) Häärligt! Men jag ska åka så fort jag kan och växla in massa till pund. :)) Så det är klart till London-resan med babe <3 Wiiie


/Jasmine

RSS 2.0